سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
حواس پرتی حین مطالعه
-
سلام دوستان.
جدیدا هر درسی که میخونم کلا حواس پرتی دارم
انواع و اقسام افکار چه مثبت چه منفی میاد تو سرم و خودم پای درسم ولی انگار ذهنم جای دیگه اس
طوری که زیاد درگیر درس خوندن نیستم تو اون تایمی که میخونم
به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟
و چطور این وضعیت درست میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا
maryam111 -
Amir 6
سلام
به نظر من کلا حواس پرتی یا فکر کردن وسط کارای مهم طبیعیه چون جالب میزنه و خسته کننده نیست خیلی وقتا ولی خب باید ازش دور باشیم حتی افکار مثبتی که انگیزه میدن چون بالاخره از درس دور میشیم
من دو تا روش بلدم که خودم انجام میدم
روش اول اینکه چیزایی که وسط درس ذهنمو درگیر میکنه رو کاغذ می نویسم و به خودم میگم بعدا بهت فکر میکنم الان وقتش نیست اینجوری ذهنت آروم میگیره چون گفتی بعدا بهش فکر میکنم بعد درسم میرم سراغش ببینم چیه اینا خب خیلی هاش واقعا ضروری نیست مثلا آلبوم جدید فلان خواننده کی میاد خب واقعا واجب نیست فقط اون لحظه مهمه انگاری حالا اگر چیزی مهم بود واجب بود بعد درس
روش دوم که روش بهتریه اینه که می شینم با خودم دو دو تا چهار تا میکنم که الان به این مسئله فکر کنم چی میشه؟ سودی بهم میرسه؟ ضرر بهم می رسونه؟ واجبه؟ با فکر کردن بهش به چی میرسم؟ درسم مهم تره یا آهنگ جدید؟ خب اینجوری مغزم انگاری قبول میکنه اوکی راست میگی
یا مثلا وسط درس خیلی وقتا آهنگ پخش میشه تو ذهن آدم که خب حواس پرتیه دیگه اگر اینجوری هم میشی سعی کن تایم استراحت آهنگ گوش ندی
و اینکه کلا هر چیزی که حواستو پرت میکنه از خودت دور کن
به ذهنت هم آرامش بده و بزار خالی باشه
راه حل هایی که میرم در مجموع همینان امیدوارم کمک بکنن
موفق باشی -
سلام
علتش خودمم نمیدونم چیه
ولی حدس میزنم
مغز از شدت فشار درس ها و استرس ناشی از سال کنکور مدام داره دنبال راه فراری میگرده که به کنکور فکر نکنه و حواس خودشو پرت کنه
من سال کنکور چنان ذهن خلاااق و داستان سرایی داشتم که هیچوقت عمرم نداشتم
نا خودآگاه کنکورم که تموم شد این حواس پرتیا هم کمتر شد
ولی یه کاری که میکردم و خوبم بود این بود که وقتی داشتم درس میخوندم یه کاغذ و خودکار جدا از اونایی که داشتم باهاش درس میخوندم میذاشتم کنارم بعد هرچی که به ذهنم میرسید در طول درس خوندن و میدونستم بی ربطه و وقتمو میگیره رو روی این کاغذ مینوشتم بعدم تا میکردم کاغذو که نبینم
بعد از یه ربع که به اون کاغذه نگاه میکردم اصلا خندم میگرفت از شدت چرت و پرت و بی محتوا بودن فکرام -
Amirreza Vafaei Moghadam یوهاهاهاها مرسی
-
Amirreza Vafaei Moghadam صدای ملچ مولوچ داشت عذابم میداد ولی گوش کردم که چرا حواسم پرت میشه .
مفید بود مرسی -
Amir 6
سلاماولا که هیچ وقت تمرکز ۱۰۰ درصدی نداریم این به هیچ عنوان امکان پذیر نیست. ولی میشه با راه هایی تمرکز رو به ۸۰ درصد و اینا نزدیک کرد. یکی دو راه که دوستان پیشنهاد کردن دیگه اونا رو تکرار نمیکنم کاری خودم کردم و نتیجه گرفتم اونم این بود که برای حدود ۱۵ دقیقه در یه جایی بشینید که آرام باشه و سعی کنید در ذهنتون به هیچ چیزی فکر نکنید انگاری مغزتون رو خالی خالی کردین در این کار چون شما سعی میکنید که تمام حواستون رو جمع میکنید که هیچ چیزی رو وارد ذهنتون نکنید بعد از حدود ۲۱ روز اینکار باعث میشه که ذهنتون به این شرایط عادت میکنه و دیگه در زمان درس هم مشکل نخواهید داشت .
علت اینکه هم ۲۱ روز گفتم اینکه در روانشناسی یه اصل هست که میگه اگه یه کاری رو ۲۱ روز انجام بدی بهش عادت میکنی(منم از یه مشاوری اینجوری شنیدم)
یه راه دیگه هم هست که اینم بعد از این تمرین خودم انجام میدادم این بود که یه سودوکو ۹×۹ حل میکردم البته این روش ممکن هست در شما جواب نده چون من به سودوکو علاقه داشتم با اینکار به تمرکز عادت میکردم.
زیادم نگران نباشین کلا در زمان کنکور به دلیل فشار های زیاد درس کلا همه مون اینجوری هستیم.
-
maryam111
Amirreza Vafaei Moghadam
Mr. Perfect
ممنون ازتون دوستان -
خواهش میکنم
-
Amir 6 منم خیلی حواسم پرت میشد
مثلا یکی ایفون میزدم هعی حواسم میرفت پی اون
یکی زنگ میزد
یکی درو محکم میبست
یکی سر و صدایی میکرد
اینا خیلی زود تمرکز و ازم میگرفتن
تا اینکه توی جلسه از مشاوره درباره تمرکز حواس صحبت شد
و گفت یه کش از این کش پولا بندازید به دستتون و هروقت حواستون پرت شد و خواستید از درس پاشید برید پی منشا اش این کشو با تمام وجود بکشید تا پانشید برید
فک نمیکردم جواب بده ولی جواب داد بعده ی هفته دیگ بدون کشم حواس پرت نمیشه و مغز شرطی شده
و در ضمن ی بارم که درباره حواس پرتیا مقاومت کنیم دبگ دفعه دوم و سوم و ... توانایی غلبه کردن به مارو ندارن
و اگ یه چیزی که ذهنتونو مشغول کرد و صرفا مربوط به صدا و ابن چیزا نبود همونجور که سانیا جان گفتن رو کاغذ بنویسید و بنویسید که مثلا اخر شب بهش رسیدگی میکنم و اخر شب برین سرش و دربارش فکر کنید اصن بعضی اوقات اونقد اون موضوع خنده داره که با خودتون میگید این چرا ذهنمو مشغول کرده بود و دفعه های بعد مغز میفهمه این حواس پرتی اهمیتی نداره قراره باز بش بخندیدین دیگ حواستون پرت نمیشه -
البته اگ گوشیتون حین مطالعه پیشتونه حتما دورش کنید
چون خیلی حواس پرتی میاره حتی صفحه خاموشش -