انتقاد از اقای طلوعی
-
درود بر شما عزیزان آلائی ..
یه راست میرم سر اصل مطلب ، بشدت درسنامه و حل تست اقای طلوعی برام سخت بود. الان که دبیر مدرسمون داره تدریس میکنه تازه میفهمم که حرکت شتاب ثابت مثلا چه فرمول هایی داره و اینا ولی اقای طلوعی یه فرمول رو کلید کردن و میگن این شاهکار همه چیزه، وقتی میایم سرتست همون فرمول رو ایشون استفاده میکنن بعدش برا بدست اوردن اجزای اون فرمول از هزار و یک فرمول و نکته استفاده میکنن، ولی دبیر محترم مدرسه خودم خیلی سطحی تشریحی اول تموم نکاتش رو گفت و خیلی شیک و مجلسی فهمیدم مثل اقای ثابتی که ریز به ریز و بن مطلب رو میکشه بیرون یاد که گرفتی بعد قشنگ میشینه نکته های تستی فرمول های بهتر و روون تر ، کد ها و کلید های مسائل رو باز میکنه برات. ولی اقای طلوعی عزیز با این عقیده که ما بلدیم اومده و تدریس کرده حتی دوازدهم رو. از نحوه تدریسشون لذت میبرم ولی اگه بیان اول همه چیزو حتی فرمول های اضافه تر رو بگن پایه و اساس مطلب رو جا بندازند بعدش بیان نکات تستی و کلی ازین چیزارو بگن خیلی بهتره. مثلا اول حرکت شناسی خیلی عالی بود خیلی قشنگ مفاهیم رو جا انداخت ولی اصلا من انواع حرکت از قبیل شتاب ثابت وسرعت ثابت و ... متوجه نشدم بعدش چون که یه راست رفتن سر شاهکار و توصیف و تجمید کار خودشون.
دوستان اگه میخواین راه ابریشم بخرید و فیزیک اقای طلوعی هم جزوشه حتما ابتدا نمونه تدریسشون رو ببینید بعدا تصمیم بگیرید.
امیدوارم اقای طلوعی بتونند و نقد بنده رو ببینند@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاPilot Ali من با شما موافقم فقط در تدریس حرکت شناسی ما بقی فصول عالیی واقعا از صفر تدریس میکنن
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
Pilot Ali من با شما موافقم فقط در تدریس حرکت شناسی ما بقی فصول عالیی واقعا از صفر تدریس میکنن
meraj mohamadi
مگه شما فصلای دیگه دوازدهم رو دیدین؟ -
meraj mohamadi
مگه شما فصلای دیگه دوازدهم رو دیدین؟ -
Pilot Ali برای یازدهم و دهم که خیلی تدریسشون خوبه ، دوازدهمم که تا جایی که من دیدم خوب بوده ، هنوز به اونجایی که میگی نرسیدم ولی فکر کنم اون مبحث برات سخته و نیاز به توضیح داشتی ، وگرنه تا الان که خیلی خوب بوده ،
Hani Sdiqi 0 دوست من مشکلم این بود که اقای طلوعی بدون توضیح و جا انداختن مفهوم جلو رفتن و به حل تست پرداختند و مثل تدریسای دیگه شون که عالی هم بودن عمل نکردند و خداروشکر وقت گداشتم و مفهومشو یاد گرفتم والان میتونم بفهمم که معنی این صحبتایی که توی تستا میکنند چی هستش
-
Pilot Ali سلام کلا این فصل یکم سخته اگه فصلای دیگه ی استاد طلوعیو مثل دما و گرما و فشارو دیده باشی فیزیک ینی چیپس.
منم تو حرکت شناسی مشکل دارم ولی فقط باید تست زده شه رو درسنامه زیاد گیر نکن.
mahsaaa rezaeee دوست من ، شخصا تا وقتی مفهوم یه چیزیو درک نکنم حتی اگه اون 2+2 هم باشه من نمیفمم و نمیتونم جواب بدم، همونطور که پاسخ دادم مشکلم فقط این بود که پایه و اساس حرکت شناسی رواقای طلوعی عزیز درست و کامل بیان نکردن ولازم بودن سر مفهوم بیشتر صبحت کنند
-
Pilot Ali
بیا پایین
....
کاملا باهات مخالفم
چی میگی تست حل کن دست به قلم شو بعد انتقاد کن
من خودم کلی کلی فیزیکم پیشرفت کرده
هر تستی رو که حل کنه استاد قبلش من حل میکنم.. الان واقعا فیزیک برام آسون شده تا جایی که تدریس ایشون رو دیدم
...
خیلی تعجب میکنم که انتقاد میکنی از استاد طلوعی اولین باره میبینم پس این نشون میده مشکل از شماست نه استاد
...
و البته اینم یادت باشه باید با دقت به فیلم ها نگاه کنی و حواست باشه و نکات ریز وارد کنی..Mohammad Gh داداشم وقتی تو مفهوم ضرب رو بلد نباشی چطوری میخواسی توان رو حل کنی؟ چطوری میخوای لگاریتم حل کنی؟ ببین قطعا کسی که میاد الا یه ادم درس خونه و دیگه میدونه درس خوندن یعنی اول کامل مطلب تفهیم بشه بعد به تمرین و بعد به تست بپردازه ولی گفتار شما نقیض این رو میرسونه که فقط باید تست حل کرد. درسته ولی ابتدا باید ایشون کامل و فراتر از کامل این درس رو بحث میکردند
-
به آقا طلوعی پیام دادم
همه نظراتتون رو با اسکرین شات براشون فرستادم و بهشون گفتم... و گفتم راه حلی بگه برای اینکه مشکلتون حل بشه
@دانش-آموزان-آلاءAmirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.
-
Amirreza Vafaei Moghadam حرف شما درمورد این بخش متن پیامای دوستان درسته ،ولی حتی این که نباید چون خوب درس رو متوجه نشدن به استاد توهین کنن روهم می تونستید با لحنی که دلخوری پیش نیاد مطرح کنید
@ali-valicheki دوست عزیز اگه من بی احترامی کردم به اقای طلوعی از همین تریبون از استاد عزیزم و از همه شما معذرت خواهی میکنم ولی توی نقدم سعی کردم از هرگونه بی احترامی پرهیز کنم
-
mahdi shokry سلام
خب آقای طلوعی کنکوری درس میدن دیگه
جوری که چشمی هم بشه تست رو حل کرد .
من خودم دیوونه داشتم میشدم قبل اینکه اقای طلوعی رو پکشو بخرم .
تابستون هررر چی فیزیک خوندم انگار پوچ شد چون تازه با اقای طلوعی فهمیدم که فیزیک جادو جمبل نیست .Yegane Dehqan دوست من موافقم با نظرت چون ایشون مباحث رو از غول به یه ابنبات چوبی تبدیل میکنن ، شیرین قابل هضم و کوچیک. ولی متاسفانه فصل حرکت شناسی رو کم کاری کردند توی درسنامه البته بنظرم و کل این نقدم همین بود
-
@ali-valicheki دوست عزیز اگه من بی احترامی کردم به اقای طلوعی از همین تریبون از استاد عزیزم و از همه شما معذرت خواهی میکنم ولی توی نقدم سعی کردم از هرگونه بی احترامی پرهیز کنم
Pilot Ali
بنظر من هرکی حق نقد کردن داره
و این بی احترامی نیس! -
Pilot Ali
بنظر من هرکی حق نقد کردن داره
و این بی احترامی نیس!@fatemeh-ma #حق
-
-
Amirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.
Pilot Ali در انتقاد از اقای طلوعی گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam دوست من تشکر میکنم ازت که مشکل منو به گوش ایشون رسوندی قربونت . ولی باید بگم که من تمومی تدریس ایشون رو دیدم حتی تستاشم کامل دیدم . ولی از قضاوت ایشون تعجب کردم که چرا با قاطعیت نظر میدن. بگذریم. من واقعا خاک پای ایشون رو میبوسم چون که اینقد قشنگ مبحث دما و گرما، فصل فشار و حتی فصل اول فیزیک رو تشریح کردند که من دیگه نیازی ندیدم کتابمو باز کنم نکات حفظیش رو بخونم چون همشو استاد توضیح دادند ولی فصل حرکت شناسی رو کم گذاشتند و این فصل رو کسی میتونه بفهمه استاد چی میگن که از قبل با مفاهیم کامل این فصل اشنایی نسبی داشته باشه، برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه اصلا مناسب نیست.