بهترین اموزشگاه زبان با قیمت خوب
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها
من کلاس نهم هستم
میخوام کلاس زبان ثبت نام کنم منتها اموزشگاه های زیادی هستن من خودم ایران اروپا رو شنیدم خوبه
اره؟ کدومشون خوبه که قیمت مناسب هم داشته باشن -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط و فقط کانون زبان ایران
بقیه جا ها معمولیه -
نگاه کن آموزشگاه سفیر فقط برای مکالمه یا اسپیکینگ خوبه یعنی اگه تو قصدت(نمیدونم املاش درسته یا نه)
خارج رفتته یا میخواهی صحبت کنی
اونجا سر کلاس ها فقط انگلیسی صحبت میکنن و فارسی در کار نیست.. و بهترین آموزشگاه هست توی کشور یه جورایی
و توی همه ی شهر ها اگه اشتباه نکنم شعبه دارن -
سلام بچه ها
من کلاس نهم هستم
میخوام کلاس زبان ثبت نام کنم منتها اموزشگاه های زیادی هستن من خودم ایران اروپا رو شنیدم خوبه
اره؟ کدومشون خوبه که قیمت مناسب هم داشته باشندانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAydin Jafarpour من از کلاس ششم کانون زبان ایران رفتم سطحش نسبتا بالا هست وقتی من ۱۴ سالم بود خانم های ۲۷هشت ساله همکلاسیمون بودن استادمون میگفت دانش اموزای عادی نمیتونن تو این کلاسا دووم بیارن همین طور که منو داداشم باهم رفتیم اون همون ترم اول مشروط شد ادامه نداد
ولی من تا اینتر۳ رفتم دیگه چون ما شهر کوچیک بودیم تعداد خیلی کم شد چن ترم برگذار نشد دیگه بعدشم خودم پیگیری نکردم -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظرم کانون از لحاظ وکب و گرامر کفایت میکنه
لیسنینگ و اسپیکینگ همش با خودتونه. هر موسسه ای میگه لسنینگ و اسپیکینگت رو در حد یه نیتیو میکنه 90 درصد مواقع دروغه
-
سلام بچه ها
من کلاس نهم هستم
اره؟ کدومشون خوبه که قیمت مناسب هم داشته باشنAydin Jafarpour کانون زبان خیلی خوبه .من خودم الان advanced 2 هستم .در کل از هر لحاظ خیلی خوبه