حذف عمومی
-
سلام بچه ها
یه سوال الان بحث اینکه قرار عمومی از کنکور 1402 حذف بشه و معدل نهایی 60 درصد تاثیر داشته باشه و کنکور 40 درصد بنظرتون خوبه یا بد؟؟الان عمومی رو بخونیم نخونیم تکلیف چیه؟!!
البته تا زمان کنکور ما دهمی های الان همه چی معلوم میشه -
سلام بچه ها
یه سوال الان بحث اینکه قرار عمومی از کنکور 1402 حذف بشه و معدل نهایی 60 درصد تاثیر داشته باشه و کنکور 40 درصد بنظرتون خوبه یا بد؟؟الان عمومی رو بخونیم نخونیم تکلیف چیه؟!!
البته تا زمان کنکور ما دهمی های الان همه چی معلوم میشه -
سلام بچه ها
البته تا زمان کنکور ما دهمی های الان همه چی معلوم میشه@yasin-sheibak نه من اتفاقا از فارسی و عربی خیلی خوشم نمیاد میونه خوبی باهاشون ندارم
-
سلام بچه ها
البته تا زمان کنکور ما دهمی های الان همه چی معلوم میشه@yasin-sheibak
الان ما بگیم خوبه یا بد بنظرت تغییر میدن!
اینا دم ب دیقه نظرشون عوض میشه
بخونی هم ضرر نمکنی ک -
سلام
امروز صبح مشاور مدرسه ام میگفت ک این طرح ب تصویب نرسیده و هیچ درسی حذف نمیشه -
آنه شری
دمش گرم -
سلام بچه ها
البته تا زمان کنکور ما دهمی های الان همه چی معلوم میشه@yasin-sheibak
سلام رفیق
نه داش عمومیا حذف نشده تا جایی که شنیدم خیالت تخت
به نظرم خوب شد حذف نشد
درباره اون معدلم من شنیدم تصویب شده تاثیر داره -
سلام
اینجوری بگم
تا زمانی که ازمون های ازمایشی عمومی رو حذف نکردن بخون -
@yasin-sheibak
سلام رفیق
نه داش عمومیا حذف نشده تا جایی که شنیدم خیالت تخت
به نظرم خوب شد حذف نشد
درباره اون معدلم من شنیدم تصویب شده تاثیر دارهسید حسین موسوی عمادی واقعا؟ خیلی خوبه