شاخص
-
سلام دوستان
شاخص صفته یا سم؟یعنی مثلا توی جمله
اثر دکتر معین .....دکتر صفته یا اسم؟
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام😊🌹
راستش هر جا یه چیزی نوشته
برای اینکه مطمئن باشم یه سرچ کردم
نمیتونم لینک بفرستم ولی این اسکرین هارو گرفتم براتگفته شاخص میتونه صفت یا اسم باشه(اسم رو میتونم مثال بزنم ولی برای صفت نظری ندارم)
بعضی منابع گفته فقط وابسته پیشین ولی بعضی جاها گفته هم پیشین و هم پسین(تو کتابتون ببین چی نوشته)
به نظرم علاوه بر تعریف کتاب تو اینترنت هم سرچ کن یا اون قسمت از صفر تا صد ادبیات رو ببین.
زیاد کمکی نکرد ولی امیدوارم به جواب برسی🤗

-
سلام😊🌹
نمیتونم لینک بفرستم ولی این اسکرین هارو گرفتم براتگفته شاخص میتونه صفت یا اسم باشه(اسم رو میتونم مثال بزنم ولی برای صفت نظری ندارم)
بعضی منابع گفته فقط وابسته پیشین ولی بعضی جاها گفته هم پیشین و هم پسین(تو کتابتون ببین چی نوشته)
به نظرم علاوه بر تعریف کتاب تو اینترنت هم سرچ کن یا اون قسمت از صفر تا صد ادبیات رو ببین.

@kosar-mortazavi
نه ببینید
صفت که اصلا نیستن
همیشه هم وابسته پیشین هستن
بنظرم اسم بگیم منطقی تره هرچند رو اونم شک دارم.. ولی خب اسم نباشن پس چی میشن..فعل یا ضمیر؟ (:
خب نه مسلما
شاید هم طبقه بندی ای خارج کتاب درسی دارن... -
سلام😊🌹

@kosar-mortazavi ممنونم کوثرجان🤗🧡
لطف کردی🌸🌸 -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@kosar-mortazavi
نه ببینید
صفت که اصلا نیستن
همیشه هم وابسته پیشین هستن
بنظرم اسم بگیم منطقی تره هرچند رو اونم شک دارم.. ولی خب اسم نباشن پس چی میشن..فعل یا ضمیر؟ (:
خب نه مسلما
شاید هم طبقه بندی ای خارج کتاب درسی دارن...الان داشتم میخوندم که اگ گفت چند صفت پیشین داریم همه وابسته های پیشین حساب شن به جز شاخص