گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
صالحی در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
سجاد96 چه خوب .چی هست این برنامه ؟
والا یادم نیس ولی فکر نکنم به این راحتی بشه پیدا کرد-روز جمعه ای بود که من رفتم 4-5 ساعت کل اینترنت رو زیر رو کردم - یه 10 تا برنامه زدم تک تک حذفشون کردم اخر سر اون رو پیدا کرده بودم فکر کنم یه برنامه روسی بود. این برنامه خیلی کمکم کرده اگه وقت پیدا کنم دنبالش میگردم دوباره
-
1ساعت دینی باتست+2ساعت زیست باتست +نیم ساعت لغات زبان خارجه پیش+1ونیم ساعت عربی بافیلم
-
چهار ساعت شیمی سه ساعت دینی یک ساعت قرابت معنایی
-
پنج ساعت عربی 1 و یک ساعت آرایه ادبی
-
چرا بچه ها همکاری نمیکنن؟ اون فضای رقابتی تو این تاپیک نیست
-
80 تست
9 ساعت درس -
aaalizadeh79 بنظرمن ازفرداشب همه ی بچه هایی ک دوست دارن بیان بگن وجوری باشه ک هرروزحتی اگ روزی نخوندن هم گزارش بدن و بگن ک پیشرفت کردن یاپسرفت یایکنواخت
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریم -
fatemeh201678
شمام پنجشنبه جمعه ها نمیخونی یا فقط من اینطوریم_pourya_ خخخخ اره میزان خوندنم خیلی کمتره نسبت ب بقیه روزا..مثلادیروزفقط ۴ساعتوامروز۱ساعت خوندم..البته بخاطراینکه سرماخوردگیم طولانی شده زیادنمیتونم بخونم و ب برنامم برسم همین شده دردسر
-
_pourya_ خخخخ اره میزان خوندنم خیلی کمتره نسبت ب بقیه روزا..مثلادیروزفقط ۴ساعتوامروز۱ساعت خوندم..البته بخاطراینکه سرماخوردگیم طولانی شده زیادنمیتونم بخونم و ب برنامم برسم همین شده دردسر
fatemeh201678 ععع خب پ
چا احساس ارامشی بهم دست داد
منم امروز کم خوندم
ولی خو پیش دانشگاهیا جمعه ها خیلی میخونن
البته مطمعن نیستم شمام پیش دانگاهیید یا نه -
fatemeh201678 ععع خب پ
منم امروز کم خوندم
البته مطمعن نیستم شمام پیش دانگاهیید یا نه_pourya_ ن پشت کنکوری
-
fatemeh201678 ععع خب پ
منم امروز کم خوندم
البته مطمعن نیستم شمام پیش دانگاهیید یا نه -
_pourya_ خوبه
-
_pourya_ خوبه
alientezami79
برا پرستاری یا مامایی -
_pourya_ ازاین هفته تلاش کنین ک دیگه عقب نمونیدواون روزاهم بخونین ازساعت کم شروع کنیدکم کم زیادش کنین
-
_pourya_ ازاین هفته تلاش کنین ک دیگه عقب نمونیدواون روزاهم بخونین ازساعت کم شروع کنیدکم کم زیادش کنین
fatemeh201678
امیدوارم بشه
و ان شالله سرما خوردگی شما هم خوب بشه برسید ب برنامتون -
alientezami79
برا پرستاری یا مامایی_pourya_ به خدا میخونم با کیفیت و ساعت زیاد خدارو شکر ولی میترسم بازم خخ تو ک خوبی
-
fatemeh201678
امیدوارم بشه
و ان شالله سرما خوردگی شما هم خوب بشه برسید ب برنامتون_pourya_ مرسی
️دیگه کم کم دارم بهش عادت میکنم ازبس طولانی شده
-
_pourya_ به خدا میخونم با کیفیت و ساعت زیاد خدارو شکر ولی میترسم بازم خخ تو ک خوبی
alientezami79
3/5 خوبه ناموسا
ینی اینا ک مدرسه میرن 6 ساعت میخونن دیگ
چند ساعت میخونی؟