گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
reza213 من یه کرنومتر دارم خرابه همش عددش عوض میشه یا صفر میشه
انگیزه نمیزاره که لامصب .عین این صلوات شمارا ک یهوو دستت میره رو اون دکمه کوچیکه صفر میشه .حالت گرفته میشه اون همه صلوات دادی
صالحی خخخخ کلا بیخیالش شو
-
صالحی خخخخ کلا بیخیالش شو
-
سلام دوستان من یکم این چند روز چون نتونستم خوب درس بخونم یخورده در اومدم از راه
ینی از زندگی کنکوری یکم دور شدم چیکا کنم حالا ؟ هی میرم سمتش نمیدونم چیکار کنم برنامه هامم قاطی کردم
صالحی دوباره بنویس طوریکه قبلیاروهم بینشون جبران کنی
-
@mohadeseh-m-m انشاا.. فردابااراده شروع میکنی
fatemeh201678 فداتم عزیزم ان شاالله تو هم به اون چیزی ک میخوای برسی
-
صالحی دوباره بنویس طوریکه قبلیاروهم بینشون جبران کنی
fatemeh201678 لامصب با مدرسه خیلی سخته .
بزرگترین مشکلم اینه که این همه تا اینجا خوندم خیلیا رو خلاصه نویسی نکردم . توی تاپیک دیگه توضیح دادم که چقد افتضاحم تو خلاصه نویسی نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس این موضوع رو دارم مخصوصا تو شیمی -
fatemeh201678 فداتم عزیزم ان شاالله تو هم به اون چیزی ک میخوای برسی
@mohadeseh-m-m مرسی
️
-
بزرگترین مشکلم اینه که این همه تا اینجا خوندم خیلیا رو خلاصه نویسی نکردم . توی تاپیک دیگه توضیح دادم که چقد افتضاحم تو خلاصه نویسی نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس این موضوع رو دارم مخصوصا تو شیمیصالحی عزیزم هرچی به خودت استرس وارد کنی بیشتر عقب میفتی اول فکر و ذهنت رو مرتب کن و اسوده کن بعد یه برنامه سبک واسه خودت بچین رفته رفته ساعت مطالعت رو بیشتر کن از الان شروع کن خلاصه نویسی من خودم کلا با خلاصه نویسی جور نیستم خدا به دادم برسه خخخ
-
بزرگترین مشکلم اینه که این همه تا اینجا خوندم خیلیا رو خلاصه نویسی نکردم . توی تاپیک دیگه توضیح دادم که چقد افتضاحم تو خلاصه نویسی نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس این موضوع رو دارم مخصوصا تو شیمیصالحی اها عیب نداره هنوزاولشه نبایداینقدزودناامیدبشی..واس خلاصه نویسی هم ک درروز یکساعتواختصاص بده بهش تاکم کم بتونی همشوبنویسی..منم زیادواردنیستم اماتوبقیه تایپیکایکم توضیح دادن اوناروبخون اگ سوالی بودبپرس شایدتونستم ج بدم
-
اگ بخواین ازاول بادوروز عمل نکردن ب برنامتون ناامیدبشین امسال نمیتونین کنکوربدین..من خودم پارسال همینطوری بودم طوری ک دیگه کلا گفتم امسال ک قبول نمیشم وقت کم میارم واس خوندن واین چیزا و کلا گذاشتم کناردرس خوندنو..شماهاک ازاول شروع کردین ب خوندن پس باهرمشکلی روحیتونو ازدست ندین وب کارتون ادامه بدین چون حتی واس مافارغ التحصیلاهم ممکنه مشکل پیش بیادک نتونیم بخونبم وازبرنامه عقب بیوفتیم مثلامن خودم چندروزه ازشدت سرماخوردگی نتونستم مث قبل خوب درس بخونم اگ خوندمم کم وباکیفیت پایبنتربوده
-
سجاد96 دادا کرنومتر میگیری یا همینطور چشمی میگی 15 ساعت؟؟ از چند ساعت شروع کردی ک رسیدی به اینجا؟؟ صبح از چند بیدار میشی و میخونی؟؟
reza213 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
سجاد96 دادا کرنومتر میگیری?
تابستون نه بابا ولی قبلا با کرنومتر کار میکردم الانم دنبال این برنامه هستم که تو ادامه میگم یادم رفته اسمش چی بود ؟ یادم نمیاد
قبلنا یه برنامه اندروید بود اسمش خاطرم نیس -یجورایی مثل کرنومتر عمل میکرد-وقتی شروع میکردم استارت رو میزدم و بعد مطالعه-و بعد وقتی دیدم کیفیت کمتر شده نسبت به قبل یا اینکه حواسم پرت شده و یا کاری پیش اومده ایستوپ رو میزدم و بعدا دوباره ادامه میدادم. بعده اتمام درس وقتی میخواستم بعدی رو شروع کنم زیر اون تایم قبلی یه فضایی هست استارتش رو میزنم... اینطوری اخر مطالعه کل درسا همه رو مثل یه لیست تحویل میداد -
reza213 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
سجاد96 دادا کرنومتر میگیری?
تابستون نه بابا ولی قبلا با کرنومتر کار میکردم الانم دنبال این برنامه هستم که تو ادامه میگم یادم رفته اسمش چی بود ؟ یادم نمیاد
قبلنا یه برنامه اندروید بود اسمش خاطرم نیس -یجورایی مثل کرنومتر عمل میکرد-وقتی شروع میکردم استارت رو میزدم و بعد مطالعه-و بعد وقتی دیدم کیفیت کمتر شده نسبت به قبل یا اینکه حواسم پرت شده و یا کاری پیش اومده ایستوپ رو میزدم و بعدا دوباره ادامه میدادم. بعده اتمام درس وقتی میخواستم بعدی رو شروع کنم زیر اون تایم قبلی یه فضایی هست استارتش رو میزنم... اینطوری اخر مطالعه کل درسا همه رو مثل یه لیست تحویل میداد -
فقط 9 ساعت فیزیک :|
انقدر عدسی و این چیزا رسم کردم پدر دراومد -
یک ساعت حسابان فقط، نمیدونم چم شده دو روزه نتونستم درست درس بخونم.
-
حسابان دنباله 3 ساعت، دینی 2 درس یک 2 ساعت
-
امروز تاالان
۲ساعت فیلم تست فیزیک پیش
۰:۳۰مرورکلمات عربی وزبان وتاریخ ادبیات
۴ساعت فیلم و مطالعه کتاب وتست شیمی پیش -
دیفرانسیل 2 ساعت فصل یک با تست
ادبیات سال دوم 1 ساعت درس یک
ساعت فیزیک پایه 2 ساعت
لغات زبان
و الان هم 2 ساعت هندسه تحلیلی باید بخونم -
صالحی در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
سجاد96 چه خوب .چی هست این برنامه ؟
والا یادم نیس ولی فکر نکنم به این راحتی بشه پیدا کرد-روز جمعه ای بود که من رفتم 4-5 ساعت کل اینترنت رو زیر رو کردم - یه 10 تا برنامه زدم تک تک حذفشون کردم اخر سر اون رو پیدا کرده بودم فکر کنم یه برنامه روسی بود. این برنامه خیلی کمکم کرده اگه وقت پیدا کنم دنبالش میگردم دوباره
-
صالحی در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
سجاد96 چه خوب .چی هست این برنامه ؟
والا یادم نیس ولی فکر نکنم به این راحتی بشه پیدا کرد-روز جمعه ای بود که من رفتم 4-5 ساعت کل اینترنت رو زیر رو کردم - یه 10 تا برنامه زدم تک تک حذفشون کردم اخر سر اون رو پیدا کرده بودم فکر کنم یه برنامه روسی بود. این برنامه خیلی کمکم کرده اگه وقت پیدا کنم دنبالش میگردم دوباره
-
1ساعت دینی باتست+2ساعت زیست باتست +نیم ساعت لغات زبان خارجه پیش+1ونیم ساعت عربی بافیلم