زیست
-
سلام
من کلاس دهمم
چیزی دربارهی گوارش پروتئین نفهمیدم
میشه یکی برام توضیح بده -
سلام
من کلاس دهمم
میشه یکی برام توضیح بده -
Fatemeh Paydarimogadam سلام شب بخیر فاطمه خانم
به نظر من به ویدئوهای تدریس استاد ذبحی تفت مراجعه کن و توضیحات ایشون رو گوش بده حتما
گوش بدی و درسنامه رو بهونی قطعا متوجه میشی ان شاءاللهAnzw 18
ممنون بابت راهنمایت -
سلام
من کلاس دهمم
میشه یکی برام توضیح بدهFatemeh Paydarimogadam سلام تدریس اساتید آلاء هرکدوم که باهاش راحتین نگاه کنید (من پیشنهادم بهتون استاد موقاری هست اگه میخوایین کنکوری و مفهومی بخونید بازم میگم هرچی سلیقه خودتون هست)
-
Fatemeh Paydarimogadam سلام تدریس اساتید آلاء هرکدوم که باهاش راحتین نگاه کنید (من پیشنهادم بهتون استاد موقاری هست اگه میخوایین کنکوری و مفهومی بخونید بازم میگم هرچی سلیقه خودتون هست)
@roghayeh-eftekhari
ممنون اتفاقا خودمم ویدئو های استاد موقاری رو میبینم
حالا نمیدونم شاید موقع تدریس این مبحث زیاد حواسم نبودش -
@roghayeh-eftekhari
ممنون اتفاقا خودمم ویدئو های استاد موقاری رو میبینم
حالا نمیدونم شاید موقع تدریس این مبحث زیاد حواسم نبودشFatemeh Paydarimogadam خواهش میکنم آها حالا یدور دیگه نگله کنید به نظرم درست میشه
-
سلام
من کلاس دهمم
میشه یکی برام توضیح بدهFatemeh Paydarimogadam سلام / ببینید پروتئین به نوعی مولکول زیستی میگن که از ۱ یا چند زنجیر پلی پپتید درست شده / حالا پلی پپتید به چی میگن ؟/ به تعداد زیادی از آمینو اسید ک به هم پیوند خوردن / اصطلاحا ب پیوندش میگن پپتیدی / و به آمینواسید ها میگن مونومر پروتئین ها
حالا وقتی به تودهی غذایی وارد روده گوارش میشه / اولین مکان گوارش پروتئین ها معدس / بدین صورت ک پپسین معده ، پروتئین ها رو به واحد های کوچکتر ( اما نه مونومر ) تبدیل میکنه
اما روده تنها میتونه مونومر ( آمینواسید) جذب کنه
پس واسه همین پروتئاز های روده باریک و لوزالمعده بر کیموس اثر میکنن و پروتئین ها و واحدها کوچکترش رو به آمینواسید تبدیل میکنن که بتونه جذب شه
و اصطلاحاً ب فرایند شکسته شدن پیوند بین واحد های پلی پپتید هم میگن آبکافت / ک انرژی خواهه و آب مصرف میکنه
اینم ی خلاصه ای بود از گوارش پروتئین ها