-
:handshake: سلام خدمت دوستان دهمی، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart::information_source: اگر دهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_1: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص کنکوری ها -
:handshake: سلام خدمت دوستان دوازدهمی، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart::information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها -
سلام یه سوال دارم!!
به عنوان یه دانش آموز متوسط ک هنوز نخونده دارم توصیه میکنید جمع بندی دروس رو از کی شروع کنم؟
هنوز دروس عمومی دوازدهمم رو کامل نکردم.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
همهي آنچه دربارهي «جمعبندي به روش سه روز يکبار» بايد بدانيد
دوستان خوب؛ سلام!
يه لحظه گوش کنيد! ميشنويد؟ چه صدايي داره مياد؟ اين صداي قدمهاي کنکور نيست که داره به شما نزديک ميشه؛ بلکه صداي پاي خودتونه که هر لحظه داريد به کنکور نزديک و نزديکتر ميشيد! کنکور مثل هميشه، سر جاي خودش ايستاده و اين ما هستيم که آهسته آهسته به سمت اون حرکت ميکنيم! اين رو گفتم که بدونيد اين مسير رو، سالهاي قبل، افراد عادي ديگهاي که کاملاً همين شرايط امروز شما رو داشتن (از جمله خود ما)، طي کردن و البته بسياريشون هم، با موفقيت! پس اگه مايليد تا تجربهشدهها رو، دوباره تجربه نکنيد و از تجربيات و توصيههاي برترهاي کنکورهاي گذشته استفاده کنيد، ما به شما ميگيم که به زعم همهي اونها، بهترين روش براي جمعبندي مطالبي که در طول سال تحصيلي مطالعه کردين، همين روش جمعبندي سه روز يکباره! (حالا تو يکي اگه دوست داري و ترازت هم بالاست؛ دو روز يکبار کار کن!) اين از توصيهي اول ما به شما!
يه کم دقيقتر گوش کنيد؟ ميتونيد تشخيص بديد که صداي قدامهاي شما به سمت کنکور، چه آهنگي داره؟ آهنگي استوار و محکم داره ؟؟؟ کنکور چيز پيچيدهاي نيست که نتونيد اون رو خوب بشناسيد؛ شناخت کنکور، راه و روش خاص خودش رو داره که ما بهتون ميگيم. بهترين روش شناخت کنکور «روش جمعبندي سه روز يکباره»!
روش شناخت کنکور؛ جمعبندي «سه روز يکبار»
همانگونه که پيشتر هم گفته شد، بهترين روش براي شناخت و شبيهسازي کنکور سراسري، اجراي روش جمعبندي سه روز يکبار است. البته آن دسته از داوطلباني که تراز بالا داشته و خود را قادر به اجراي روش جمعبندي در مدت کوتاهتري بدانند، ميتوانند جمعبندي خود را به صورت دو روز يکبار نيز اجرا نمايند.
در اين روش، شما برخلاف سالهاي 12گانهي تحصيل خود، که ابتدا مباحث را مطالعه و سپس در آزمون شرکت ميکرديد؛ ابتدا آزمون داده و سپس مطالعهي خود را آغاز مينماييد. به اين شکل که ابتدا در يک نيمروز و در قالب يک آزمون، آن هم تنها در وقت و زمان پيشنهادي کنکور، به مجموعه سؤالات کنکور يک سال پاسخ داده و سپس بر مبناي نتايج بهدست آمده از آن آزمون، براي مطالعه در دو روز و نيم باقيمانده برنامهريزي ميکنيد.
براي بهرهبرداري بهتر از روش جمعبندي سه روز يکبار که در آن، شما ابتدا در آزمون شرکت ميکنيد و سپس به مطالعه ميپردازيد؛ ضوابط و توصيههايي به شرح زير وجود دارد:
ضوابط و توصيههايي براي «برگزاري آزمونهاي سه روز يکبار»:
براي برگزاري آزمونها در روش سه روز يکبار؛ چه در منزل آزمونها را برگزار ميکنيد و چه در مکانهاي ديگري (مانند مدرسه، آموزشگاه، کتابخانه)، و چه بهصورت فردي در آزمون شرکت ميکنيد و چه در جمع دوستان خود، به توصيههاي زير توجه کامل داشته باشيد:
حتيالامکان از آزمونهاي سراسري (ابتدا داخل و سپس خارج از کشور) استفاده نماييد و پس از آن نيز به سراغ کتابهاي شبيهساز کنکور برويد .
اگر کتاب زرد اختصاصي را بهصورت کامل مطالعه نموديد و فرصت مازاد براي آزمون دادن يک يا چند دورهي ديگر را در اختيار داشتيد؛ «آزمونهاي غيرحضوري» کانون که در حقيقت آزمونهاي جامع سال گذشتهاند، ميتوانند منبع خوبي براي اين منظور باشند.توصيه ميشود قبل از هر اقدامي برنامهي آزمونهاي خود را تهيه کرده و به ديوار اتاق خود نصب کنيد تا با برنامهريزي مشخص دوران جمعبندي را آغاز نماييد و به بيان ديگر، از هماکنون بدانيد در کدام روز، کدام مجموعه از سؤالات کنکور را امتحان خواهيد داد. برنامهريزي، ذهن شما را منظم کرده و از اتلاف وقتتان جلوگيري ميکند، حال آنکه اگر بنا بر آن باشد که در هر روز تصميم بگيريد کدام مجموعه را در آن روز امتحان دهيد، هم دچار سردرگمي خواهيد شد و هم بخشي از زمان شما براي اين اتخاذ تصميم، هدر خواهد رفت!
سعي نماييد در محيطي آزمون را برگزار کنيد که بيشترين شباهت را به حوزههاي امتحاني کنکور داشته باشد. اگر ميتوانيد در کلاسهاي مدرسه و يا يک کتابخانه، آزمون خود را برگزار کنيد. درصورتي که تصميم به انجام آزمون در منزل داريد، توصيه ميشود لباسي مشابه آنچه در روز کنکور خواهيد پوشيد، به تن کرده و حتي کفش به پا کنيد!!!
تمامي اقلام مورد نياز از جمله مداد، پاک کن، تراش و .... را روي ميز آزمون خود قرار دهيد تا در حين آزمون براي تهيهي آنها مجبور به ترک جايگاه خود نشويد. از ماشين حساب و وسايلي که همراه داشتن آنها در جلسهي کنکور سراسري ممنوع خواهد بود، استفاده نکنيد.
تلفن همراه خود را خاموش کرده و حين آزمون با اعضاي خانواده يا دوستان خود صحبت نکنيد.
حتماً ساعت به دست داشته باشيد تا بتوانيد بهخوبي وقت خود را تنظيم نماييد.
از تکنيک زمانهاي نقصاني و تکنيک ضربدر منفي (براي مشخص نمودن سؤالات دشوار و زمانبر) استفاده نماييد. استفادهي صحيح از اين تکنيکها نيازمند تکرار و تمرين است و فراموش نکنيد که جلسهي کنکور جاي تمرين اين تکنيکها و آزمون و خطا نيست!
يک نکتهي مهم:تکنيک زمان نقصاني آن نيست که در ساعت مقرري، مطالعه و پاسخگويي به سؤالات يک درس را در هرجا که بوديد، متوقف نموده و به سراغ درس بعدي برويد! و با اين کار سؤالات آسان احتمالي پايان درس را از دست بدهيد! بلکه تا زمان مقرر بايد به انتهاي سؤالات يک درس رسيده باشيد؛ همهي سؤالات آن درس را حداقل يکبار خوانده و از روي سؤالات زمانبر، شکدار و دشوار، بدون اتلاف وقت، رد شده باشيد.
توجه: در تکنيک زمان نقصاني، شما بخشي از وقت آزمون را صرفهجويي ميکنيد تا پس از خواندن تمامي سؤالات، باز گشته و سؤالات پاسخ نداده را بار ديگر مرور کنيد؛ توجه داشته باشيد که از هماکنون و با شناختي که از خود و تواناييهاي خود در دروس مختلف داريد، بايد استراژي خود را براي استفادهي مطلوب از اين زمان صرفهجويي شده مشخص نماييد؛ يعني بدانيد که اين فرصت را به کدام دروس و کدام نوع از سؤالات اختصاص خواهيد داد. عدم برنامهريزي شما در اين خصوص، حيراني و اتلاف وقت در جلسهي کنکور را به دنبال خواهد داشت.
سؤالات شکدار خود را نشاندار کنيد تا در ارزيابي آزمون که عصر همان روز انجام خواهيد داد، با سرعت بيشتري اقدام نماييد.
توصيه ميکنيم آزمون خود را «کاغذي» برگزار کنيد. به اين معنا که براي برگزاري آزمون خود، از کتاب زرد اختصاصي استفاده کنيد، نه سيستم رايانه و تنها پس از برگزاري آزمون و تصحيح آن، درصدهاي خود را براي دريافت رتبهي تخميني، در «نرمافزار تخمين رتبه »وارد نماييد. برگزاري آزمون به صورت کاغذي، فضاي کنکور را دقيقتر براي شما شبيهسازي ميکند.
ضوابط و توصيههايي براي «مطالعه در دوران جمعبندي»:توصيهي اکيد داريم در دوران جمعبندي، شروع به مطالعه و خواندن مباحث جديد نکنيد. دوران جمعبندي همانگونه که از نام آن پيداست، فرصتي براي جمعبندي و مرور مطالب پيشخوانده است، نه آغاز مطالعات جديد!
در دوران جمعبندي بايستي به تمامي دروس توجه نماييد و «تمام دروس» را به صورت «گزينشي» (مطالب مهم، مطالب داراي بودجهبندي بيشتر در کنکورهاي گذشته و ...) مرور و جمعبندي نماييد. به بيان ديگر، تمام دروس را در برنامهي مطالعاتي خود قرار دهيد و هيچ درسي را حذف نکنيد، اما در هر درس مطالب اصلاً مطالعه نشده را به حال خود رها کنيد و فرصت اندک باقيمانده را با اصرار نابهجا براي يادگيري آنها هدر ندهيد!
توجه: براي تشخيص صحيح مباحث مهم و پرتکرار در کنکورهاي سراسري سالهاي گذشته ميتوانيد فايل مربوط به بودجهبندي کنکورهاي اخير را از سايت کانون دريافت کرده و يا به مجلههاي آزمونهاي قبل مراجعه نماييد.توصيه ميکنيم در کنار مطالعهي گزينشي تمام دروس، يک درس عمومي (ترجيحاً دين و زندگي) و يک درس اختصاصي (با توجه به ضريب دروس در زيرگروه مورد علاقهي خودتان) انتخاب نموده و آن را به صورت کامل، مرور و جمعبندي نماييد.
در دوران جمعبندي، براي مطالعه در دو روز و نيم باقيمانده پس از برگزاري هر آزمون، نتيجهي کسب شده از آن آزمون را اساس کار خود قرار دهيد و در صورت داشتن وقت مازاد به مطالعهي ساير مباحث بپردازيد. به اين معنا که ابتدا، سؤالات پاسخ نداده، اشتباه پاسخ داده، شکدار و ... آزمون همان روز را بهخوبي تحليل نماييد و مباحث مرتبط با آن سؤالات را از روي پاسخهاي تشريحي، کتاب درسي، جزوات آموزشي، تستهاي نشاندار شدهي قبلي و نظاير آنها مطالعه نماييد و يادگيريهاي ناقص خود را در زمينهي مباحث آن سؤالات به يادگيري کامل مبدل سازيد و سپس به سراغ ساير مباحث برويد.
منابع مطالعاتی:
همون طور که گفتیم استفاده از سراسری های سالهای قبل خارج و داخل بهتره ام ببرای ازمون های بیشتر می تونید از منابع زیر هم استفاده کنید
کتاب های زرد کانون
دور دنیا در 4 ساعت گاج
کنکوریوم مهر و ماه
چند کنکور خیلی سبز
البته الایی ها می تونن از از ازمون های 4k اگر اماده بشن استفاده کنند -
5صبحی ها.jpg
سلاااام آلایی های دوست داشتنی😍
حالتون چطوره؟
همونطور که میدونید قراره دور دوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزیمون رو برگزار کنیم🤩
این بار با قوانین جدید تر و جذاب تر
اول یه توضیح بدیم واسه دوستامون که دور اول چالش نبودن
💠چرا 21 روز؟!
چون شما به طور طبیعی هر کار جدیدی رو که انجام میدید برای اینکه تو ذهنتون به یک عادت تبدیل بشه باید 21 روز پشت سر هم انجامش بدید.
💠۱۰ دلیل برای زود بیدار شدن:
:digit_one: ساعت 22 تا 3 زمان سم زدایی بدنه و بهتره تو این تایم خواب باشی تا بدن به راحتی بتونه تمام سموم بدنت رو بزداید(😂) و از بوجود اومدن خیلی از بیماری ها جلوگیری کنه و اصلا علت بوجود اومدن خیلی از بیماری ها همین دیر خوابیدنه و ما میتونیم با ایجاد یه عادت درست در خودمون خیلی از بیماری ها رو درمان کنیم.
:digit_two: ساعت 5 تا 11 صبح اوج ترشح هورمون کورتیزول هست که اصطلاحا بهش هورمون یادگیری هم میگن چون بسیار موثر هست برای یادگیری مطالب جدید ( بعد حیف نیست هر روز این همه کورتیزول دور بریزی و ازش استفاده نکنی؟😕)
:digit_three: وقتی زودتر بیدار میشی تایم بیشتری هم برای انجام دادن برنامه هات داری و راحت تر برنامه ریزی میکنی.
:digit_four: وقتی زود بیدار میشی، زودتر هم کاراتو شروع میکنی و در نتیجه وقت کم نمیاری. حتی خیلی از روز ها وقت هم اضافه میاری و کارات عقب نمیفته.
مثلا شما الان ساعت 8 صبح بیدار میشی ولی وقتی 6 بیدار بشی 2 ساعت تایم ذخیره کردی این در هفته میشه 14 ساعت و در سال 30 روز ( یک ماه )اضافه میاری
:digit_five: یکی دیگه از خوبی هایی که داره اینه که تو این ساعت از صبح کسی با زنگ و پیام مزاحمت نمیشه و خیلی راحت و بی دردسر با یه ذهن آروم و پرانرژی میتونی به کارات برسی.
با استفاده از همین سکوت و آرامش صبح میتونی تمرکز و کاراییت رو بالا ببری.
:digit_six: ساعت بدنت تنظیم میشه
:digit_seven: برای ورزش صبحگاهی وقت داری
:digit_eight: کسایی که تو کلان شهر ها زندگی میکنن! بابا کمتر تو ترافیک میمونی! 🤯
:digit_nine: وقت بیشتری واسه خوردن یه صبحونه مفصل و خوشمزه داری و دیگه صبحونه نخورده از خونه نمیری بیرون یا نمیری سر کلاس آنلاین😋
:digit_zero: :digit_one: سحرخیزی یکی از رازهای موفقیت افراد موفقه
ماری بارا مدیرعامل جنرال موتورز (6صبح)
تیم کوک مدیرعامل اپل (4صبح)
استیو رینموند مدیرعامل اسبق کمپانی پپسی (5ونیم صبح)
باب ایگر مدیرعامل دیسنی (4ونیم صبح)
و غیره .... حالا درسته هستن کسایی که صبح 8 بیدار میشن و موفق هم هستن ولی ما داریم علمی درباره این قضیه صحبت میکنیم و عموم مردم رو در نظر میگیریم
💠حالا بریم سراغ اینکه ببینیم قبل از خواب باید چیکار کنیم و چطوری این ساعته رو درستش کنیم؟
بچه ها اول از همه شب قبل از اینکه میخواید بخوابید حتما اتاقتون رو و کتاباتون رو مرتب کنید. این باعث میشه از آشفتگی ذهنی شما کم بشه و راحت تر بخوابید.
قبل از خواب حتما واسه خودتون آلارم بذارید( اگر مثل من با یه دونه بیدار نمیشید 5-6 تا بذارید🙄) بعدش گوشی رو هم بذارید یه جایی دور از تختتون که صبح وقتی زنگ خورد مجبور شید از جاتون بلند شید برید قطعش کنید😁
زنگ آلارم رو یه آهنگ خاص بذارید ... یا رو اعصاب باشه یا آورنده حرکات موزون💃
شب زود بخوابید. امشب سعی کنید 11 و نیم دیگه برید جای خوابتون (اگر برنامه هاتون تموم نشده میتونید فردا صبح که زود بیدار شدید از تایم ذخیره تون استفاده کنید)
شبا چای و قهوه و اینا نخورید که بتونید بخوابید.
خوابم نمیاد هم نداریم برید بخوابید خوابتون میگیره😂
اگر الان خیلیی دیر میخوابید مثلا ساعتای 1 و 2 و اینا، هر شب نیم ساعت نسبت به شب قبل زودتر بخوابید و صبح هم نیم ساعت زودتر بیدار بشید تا ساعت بدنتون تنظیم بشه.
ظهر نخوابید! یا اگر میخوابید بیشتر از 30-45 دقیقه نشه. چرا؟ چون ذهن ما بعد از 45 دقیقه وارد مرحله خواب عمیق میشه و بعد از اون دوبرابر زمان خوابیدن وقت نیازه تا ذهنتون آمادگی لازم واسه یادگیری رو بدست بیاره مثلا اگر یک ساعت خوابیده باشید 2 ساعت زمان نیازه تا این ویندوزه بیاد بالا و مغزتون 100 درصد کاراییش رو بدست بیاره و از فاز کسل بودن در بیاد. وقتی ظهر نخوابید یا کم بخوابید شب هم زودتر خوابتون میگیره.
حالا بیدار شدیم چیکار کنیم اصن؟😐:keycap_1: وقتی چشمات باز شد بلافاصلهههه از جات بلند شو (میدونم سخته و هوا سرده و کیف میده بپیچی به پتو ولی به دلایلی که گفتم و به خاطر هدفایی که داری باید از جات بلند شی)
:keycap_2: حتما 3 لیوان آب ولرم بخور (آب لیمو و عسل هم میتونی اضافه کنی بهش)
:keycap_3: عبادت کن
:keycap_4: ورزش کن (نه واسه مدال گرفتن بلکه واسه انرژی گرفتن)
:keycap_5: یه کاغذ و قلم بردار و هرچییییی که تو ذهنت همون لحظه داری میشنوی روی کاغذ بنویس
:keycap_6: یه دفتر یادداشت کارای روزانه یا to do list داشته باشید و تمامی کارایی که باید اون روز انجام بدید رو لیست کنید چه درسی چه غیر درسی
:keycap_7: صبحونه کااامل و مقوی بخورید
:keycap_8: یه درس یا یه کاری که دوست دارید و بهتون انرژی میده رو انجام بدید هرچند تایم کمی بگیره
💠خب بعدش؟ اینجا قراره چیکار کنیم؟
اینجا قراره به مدت 21 روز شب زود بخوابیم و صبح هم زود بیدار بشیم تا بتونیم این چالش رو تو ذهنمون به یه عادت تبدیلش کنیم
هر روز صبح که بیدار شدید میاید این تاپیک و ساعت خواب و بیداریتون رو مینویسید
بعلاوه اینکه خواب بعد از ظهر روز قبل رو هم مینویسید
مثلا اینطوری👇
۷ آذر روز اول چالش
ساعت خواب ۲۳
ساعت بیداری ۵
خواب بعد از ظهر ۳۰ دقیقه🔵ساعت خواب باید بین ۲۲ تا ۲۳:۳۰ باشه
🔵ساعت بیداری باید بین ۵ تا ۶:۳۰ باشهچالشمون از فردا (یکشنبه ۷ آذر) شروع میشه😁
اگه دوست داری تو این چالش شرکت کنی اعلام حضور کن✌
یکی از دوستانت رو هم منشن و دعوت کن تا همه با هم سحرخیز بشیم😍پ.ن: اگر پیشنهادی واسه جذاب تر شدن تاپیک داری حتما بهم بگو🙃
دعوت میکنم از دوستای فعال دور اول چالش سحرخیزی😍💪
sania Andiravan F Seif 0 ftm montazeri fatemeh Ma kianoosh alavi Kosar Alizadeh Ariana Ariana Maryam Nateqi Hhh Hh عسل احمدی 0 HADAF MAN آرمان میرانی bahar mohammadi 0 Yegane Dehqan و بقیه دوستانم😍
دعوتتون میکنم به دور دوم چالش و اینکه ازتون میخوام از تجربه های دور اول بگید و بگید چه تاثیری داشته؟ دوست داشتید؟ و غیرهاز @تجربیا و @انسانیا و @ریاضیا هم دعوت میکنم بهمون اضافه بشن و همینطور همهی @دانش-آموزان-آلاء 😁
-
-
-
این سوال خیلی عجیبه و برای هر کسی یه جواب داره
کسای که تا الان خوب پیش اومدن و کسایی که لنگ زدن تا حالا
ببین برای هردو گروه یه پیشنهاد دارم اونم ازمون های سه روز یک بار هستش که لینک تاپیکشو میزارم براتون
اما روش پیش بردن فرق داره اونایی که تا حالا خوب جلو اومدین خب باید یه جمعبندی از مباحث داشته باشید
وا ما کسایی که خیلی جلو نیومد (دلیل اصلی این تاپیک )
با تو جه به بودجه بندی ازمون های کنکور سال قبل و مباحثی که تسلط نسبی دارید مباحثی رو انتخاب کنید و برای اون مقدار تست های مشخص کنید که توی کنکور تست های اون مباحث رو بزنید
به قول استاد موقاری قرار نیست همه درس ها رو 100 درصد بزنیم
حتی رتبه ی اول کنکور هم نهایتا چندتا درس 100 داشته باشه
پس کمال گرا نباشید از هر درسی یه تعداد مشخصی مبحث (ترجیحا تست خیز تر ها )رو انتخاب کنید و روی اونها تمر کز کنید سعی میکنم توی این تاپیک براتون بودجه بندی ککور سال قبل رو بزار
این یه ماه پایانی رو با قدرت بجنگید
بیاید این قول رو به هم بدیم که تا روز کنکور (تقریبا 35 روز )رو باتمام قدرت بجنگیم و قول خودتونو توی تاپیک بنویسید
امیدوارم موفق باشیدتاپیک ازمون سه روز یک بار:
https://forum.alaatv.com/topic/50815/همه-ی-آن-چه-درباره-ی-جمع-بندی-سه-روز-یکبار-باید-بدانید/4?_=1653641783414@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا ریاضی فیزیک @انسانیا -
-
سلام به همه دوستان کنکوری امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیک رو زدم تا اولا راهکار بدم برای نمره خوب گرفتن تو نهاییا و توضیحی بدم درمورد اینکه اصلا امتحانای نهایی مهمن یا نه؟!
اول سوال دوم رو میگم
بچها امتحان نهایی مهمه و شما نباید ازش چشم پوشی کنید من به عنوان کسی که پارسال نهایی داده دارم بهتون میگم توی نهاییا فقط تمرکزت روی دروس دوازدهم و امتحاناتت باشه
درسته از تست دور میشین اندکی اما شما میتونین قشنگ سال ۱۲ رو یکبار مرور کنید
نمرات نهایی برای هررتبه ای تاثیر مثبت نمیذاره مثلا فک کنم توی منطقه ۳ تا رتبه ۱۰هزار تاثیری نداره
اما
از اونجایی که درصد نهایی رو بردن بالا شما نباید نسبت بهش بیخیال باشید
یک درصد احتمال بده قرار بشه بمونی پشت کنکور
سال دیگه تاثیر معدل ۶۰ درصده
پس جدی بگیرینش
حالا چطور بخونیم
برای هر درس شما حداقل فکر کنم یک یا دوروز وقت دارین
توی این مدت یک دور کتاب رو مرور کنید اما قرار نیست کل تایم رو بذاری رو کتاب!!!
یک دور مرور کتاب رو میکنی بعد میری سوالات امتحان نهایی خرداد و شهریور سال های ۹۸ تا ۱۴۰۰ رو دانلود میکنی و از خودت امتحانش میگیری و تصحیحش میکنی
اکثر سوالات نهایی کپی سولای سال های قبل هستن
بعد فصلایی که مشکل داشتی رو یکبار دیگه توی کتاب بخونشون.
در اخر تایمی که اضاف میاری از همون درس تست بزن
یکم زرنگ باشی به تستم میرسی اینطوری هم دل کنکور رو بدست اوردی هم نهاییت روی داری.
پارسال سر نهاییا یکی از دوستام میگفت من فقط دارم کنکور میزنمو اصلا نهایی برام مهم نیستو فلان
رتبش شد بالای ۱۰هزار و نهاییشم گند زد.
امیدوارم سالم و موفق باشید.
در پناه الله یکتا🌾@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
-
-
سلام بچه ها امیدوارم حال دلتون عالی باشه.
ببخشید میشه من رو در مورد این راهنمایی کنید که برای تابستون دهم به یازدهم پیش خوانی چه مطالبی از هر درس رو پیشنهاد میکنید. که برای شروع یازدهم میتونه کمکم کنه چون مدرسمون برای یازدهم جوری هستش که ازمون میزاره وکسایی که نتایج بهتری بگیرن وارد VIP میشن پس برام مهمه که یه ذره جلوتر باشم.خیلی ممنون
-
-
رفقای آلایی سلاممم شبتون بخیرر و خسته درسا نباشین
آغا من دوازدهمیم و اینطوری درس خوندم که هی خوندم هی ولش کردم الان میخام دوباره شروع کنم و جبران
ولی متاسفانه سردرگمم و نمیدونم از کجا وچطور شروع کنم! رشتمم تجربیه اوضامم که گفتم دست پاشکسته ام/: لطفا کمک کنیننن
دمتون گرممممم سلاااطیییین اعظــــــــــــــــم ((((((((:
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
-
سلام بروبچه های گل آلایی عرض کنم خدمتتون که من وضعیتم یجورایی ناجوره همش خوندم و وسط مسطاش رها کردم الان میخام این یه ماه رو خووب بخونم ولی هیچی نمیدونم نه میدونم چیا رو بخونم نه اینکه از کجا چطور دوباره استارت بزنم.. ممنون میشم شما این لطفو بکنین کمکم کنین خیلییی ممنون ماااچ به کلتون (((((:
راستی من رشتم تجربیه!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
-
برنامه ما هایی ک دست خطمون خیلی خرابه و مثلا وسط کار اصلا نمیتونیم چی نوشتیم ک چیو با چی ساده کنیم یا ک وقتی بر میگردیم عدد بندازیم تو معادله قبلی معلوم چی نوشتیم چیه مطمئنا من تنها ایطو نیسم مخصوصا وقتی تند تند مینویسیم ک نور و علی نوره ی جور ایکس و ایگرس مینویسیم بیا و ببین 😂
بیایین مارو ب راه راست هدایت کنین
چالش 21 روزه 6 صبحی ها 🤓✌
-
سلام روزتون بخیر🙂
روز سوم چالش✌
۱۰ آبان
خواب ساعت ۱ /:
بیداری ۷/: -
سلام من میخوام شرکت کنم
امروز ۱۴۰۰/۸/۱۰
ساعت خواب ۲۲:۰۰
ساعت بیداری ۶:۰۰ -
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 سلام
صبح بخیر(البته باید بگم ظهر بخیر)
ساعت بیداری6:30
ساعت خواب00:00 -
سلام صبحتون عالی
سومین روز دوشنبه 1400/08/10
خواب12
بیداری8(چیزی نی میدونم زود بیدارشدم😁😁) -
سلام
صبح همگی بخیر☀
خواب: 00:05
بیداری: 06:30 -
سلام صبح بخیر
۱۴۰۰/۰۸/۱۰
خواب :۱۱:۳۰
بیداری : ۷ -
سلام
۱۴۰۰/۸/۱۰
ساعت خواب:۲۳
ساعت بیداری:۷ -
سلام صبح همگی بخیر:)
۱۰ ابان
خواب 23:30
بیداری 6:30 -
صبحتون بخیر
خواب 1
بیداری 7 -
این پست پاک شده! -
سلام صبح تون بخیر🤩🤩
ساعت خواب: 10:45
ساعت بیداری:6:30
نشد زودتر بیدار شم خیلی خسته بودم😐😂 -
سلاممم
خواب ۱۲
بیداری ۶:۴۵ -
سلام صبحتون بخیر
۱۰ آبان
ساعت خواب : ۲۲:۳۰
ساعت بیداری ۶:۱۵ -
سلام صبح همه بخیر🍂
۱۰ آبان
خواب؛12:30
بیداری:6:10 -
خیزید و خز آرید که هنگام اذان است :|
بیداری 6:10
خواب: ... -
10ابان خواب:10:35 بیداری:6:10 هنوز یکمی دیگه جاداره تا برسم به 5:30 صبح بیداری😊😊
-
سلام صبتون بخیر😍
خواب ۱۰:۴۵
بیداری ۶:۱۵ -
صبحتون بخیر
خواب: 23:30
بیداری: 6:00 -
به نام خدا
روز اول
۱۰ آبان ۱۴۰۰
خواب ۱ شب
بیداری ۶ صبح
چشام میسوزه😁 -
سلام
صبحتون بخیر
خواب ۲۲:۳۰
بیداری:۵:۵۵ -
سلام
روز ۳ام
خواب ۲:۱۵
بیداری ۵:۵۷ -
سلام صبحتون بخیر و شادی
امیدوارم امروز یه روز خوب رو سپری کنید
۸/9
خواب:۱۲
بیداری:۵:45 -
سلام
۵ صبح -
سلام:)
حدود 12، خواب
5.20 بیداری -
سلام
۱۰آبان
خواب: ۱۲:۳۰
بیداری: ۵:۲۱ -
سلام صبح بخیر🖐
-
سلام، صبح همگی به خیر و شادی
-
سلام
۸٫۹
خواب دوازده
بیداری هفت و نیم -
تازه عضو شدم امیدوارم بتونم کامل شرکت کنم
-
maryam111 بسمه تعالی
یکشنبه 9 آبانساعت خواب: حوالی 24
ساعت بیداری: 6:30 -
سلام
#دومین روز یکشنبه 1400/08/09
خواب10:10
بیداری7:30 -
البته انیشتین خودش تا لنگ ظهر میخوابید :))))
-
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 سلام
9 ابان
ساعت خواب 00:00
ساعت بیداری6:30 -
maryam111 سلام صبتحون نور:)
ساعت خواب 00:00
ساعت بیداری ۶ -
سلام:)
12.5 خواب
7 بیداری