Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. اطلاعیه ها
  4. وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
آزمون علوم پایه پزشکی
SinaFS
سلام و درود به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه قراره اینجا درباره آزمون علوم پایه دانشجوهای پزشکی صحبت کنم و چندتا مطلب بذارم. بعدا باز دانشجوهای دیگه که تازه آزمون داده باشن و تغییرات جدید رو دیده باشن هم میتونن آپدیتش کنن. سوال‌هاتونم همینجا میتونین بپرسین. اول یک سری کلیات میگم ازش و تو پست‌های بعدی روش مطالعه و ... بدانید و آگاه باشید که فقط 3 بار میتونین آزمون بدین و اگه هر سه بار قبول نشین، امکان ادامه تحصیل تو رشته پزشکی رو ندارین و باید تغییر رشته بدین...میگن تا بیشتر از 3 بار هم تونستن با تعهد و چیزایی که نمیدونم هم آزمون بدن. ولی خب زیاد نگران این قسمت نباشین چون اکثر دانشجوها همون بار اول یا نهایتا بار دوم قبول میشن. هرسال 5 درصد از داوطلبا که کمترین نمره رو داشتن آزمون رو رد میشن و بر همین اساس نمره پاسی تعیین میشه که یه چیزی حدود 70 تا 80 هستش. البته ممکنه بیشتر هم بشه چون فکر میکنم اخیرا دیگه 5 درصد نیست و عددشو بیشتر کردن. معدل هم تاثیر مثبت داره تو آزمون یعنی حتی اگه لب مرز پاسی باشی یا یکم پایین‌تر، با تاثیر مثبت معدل بازم پاس میشی. آزمون دوبار در سال برگزار میشه (البته شرایط جنگی امسال رو فاکتور بگیرین) و اگه هربار که قبول نشی، 6 ماه از فارغ‌التحصیلی عادی عقب میفتی برای شرکت تو آزمون باید همه دروس تخصصی و عمومی‌تون رو پاس کرده باشین وگرنه نمیتونین تو آزمون شرکت کنین و دوباره عقب میفتین...البته با یک درس پاس نشده هم دیدم که شرکت کردن و ادامه دادن ولی خب فقط یه درس بود. خب از 5 درصد پایین گفتم، اینم بدونین که 2 و نیم درصد برتر هم مزیتی که شامل حالشون میشه اینه که استریت میشن و مستقیم و بدون طرح میتونن بعد از پایان عمومی، در آزمون رزیدنتی شرکت کنن. برای 2 و نیم درصد برتر شدن هم یه نمره‌ای حدودا بالای 160 لازمه. البته این فقط یه عدد حدودیه و بازم به شرکت‌کننده‌های هرسال و نمره‌هاشون بستگی داره. خیلیا هم با رینگ‌استریت شدن میرن واسه تخصص. اگه خیلی استریتی براتون مهمه دیگه حساب کنین رتبه برتر شدن سخت‌تره یا ازدواج... اگر هم رنک یک آزمون بشین که از طرح هم معافین اینم بدونین اگه استریت بشین و آزمون تخصص بدین و قبول نشین، باز مجبورین طرح برین و بعد از طرح میتونین دوباره تلاش کنین مزایای دیگه رتبه برتر شدن هم اینه که یه وام بسیار ارزشمند تحصیلی اضافی میتونین بگیرین🤦‍♂️🤦‍♂️ حالا درس‌هایی که تو آزمون میان رو میگم علوم تشریح (آناتومی، بافت و جنین) بیشترین سوال رو تو آزمون دارن و مهم‌ترین درسی هست که باید بخونین فیزیولوژی از نظر تعداد سوال رتبه بعدیه و بلد بودنش جدای از آزمون بسیار بسیار مهمه بیوشیمی سخته...کلمات بیشتری واسه توصیفش نساختن...اگه فکر رتبه شدن هستین باید رو این درس وقت خیلی زیادی بذارین...خیلی زیاد باکتری هم درس سختیه...اینم مثل بیوشیمی انگل و حشره شناسی...اینا دیگه جزو درس‌های مینور هستن. ویروس شناسی _ اصول خدمات سلامت _ اپیدمیولوژی _ زبان تخصصی _ معارف اسلامی مجموعا 200 سوال حالا میریم سراغ چطوری خوندن...
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
D
خب بسم الله الرحمن الرحیم :joy: چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟ :\ اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم :joy: این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد ! بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟ قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((: خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛ اسپم ندین من رو اسپم حساسم :\ روش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره :\ خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو :joy: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
مشاوره تحصیلی
رئوستا
دوپامیند
اصلا نمیفهمم چطوری مقاومت کم و زیاد میشه حرکت لغزنده کدوم وری باشه مقاوت زیاد میشه؟ اصن اگه به محل اتصال بیرون وصل باشه چی؟؟ اگه از 3 تا محل اتصال عبور کنه چی؟؟؟ تو رئوستا و پتانسیومر فرق میکنه ایناااا؟ :( میشه نکاتی چیزی از رئوستا و پتانسیومر دارید بگیددددد دارم کلافه میشم.
فیزیک
تست کنکور تابع نمایی
wanderingW
Topic thumbnail image
ریاضی تجربی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک یازدهم فصل2
دوپامیند
میدونیم یکای بار الکتریکی کولن هست در اس ای. یه یکای دیگه ی اون هم امپر ساعت هست. اگه توی سوالی جریان الکتریکی رو ازمون بخواد و بار هم بر یکای امپر ساعت باشه باید به کولن تبدیل کنیمش که بشه سوال حل کرد. حالا رابطه امپر ساعت یا میلی امپر ساعت با کولن چیه؟!
فیزیک
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
سلام من یه
اسرا میرزاییا
پاسخ: نمودار V-I مقاومت ها
فیزیک

وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اطلاعیه ها
257 دیدگاه‌ها 64 کاربران 17.0k بازدیدها 54 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohrabS sohrab

سلام متاسفانه هیئت رئیسه دانشگاه هنوز دارند فکر می‌کنند
    خبری نیست

امیدوارم تمام برنامه های ما رو خراب نکنند...

بچه ها سراغ بندگان مختلف خدا رفتیم فعلا که نتیجه نداده میگم بیا بریم سراغ خود خدا

همه از امشب شروع کنند
    اگه نماز نمی خوندی، اگه مرتب و سر وقت نمی خوندی بیا نیت کنیم و ۴۰ روز همه رو سر وقت بخونیم
    بعد از هر نماز دعا کنیم و از خدا بخواهیم آلاء رو زنده نگه داره

بی خیال بندگان خدا، خودش هر چی‌بخواد همون میشه

sara.mgS آفلاین
    sara.mgS آفلاین
    sara.mg
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sohrab در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

خبری نیست

بچه ها سراغ بندگان مختلف خدا رفتیم فعلا که نتیجه نداده میگم بیا بریم سراغ خود خدا

همه از امشب شروع کنند
    اگه نماز نمی خوندی، اگه مرتب و سر وقت نمی خوندی بیا نیت کنیم و ۴۰ روز همه رو سر وقت بخونیم

ازاول باید همین کارو میکردیم

من از بی مرادی نیم روی زرد/ غم بی مرادان, رخم زرد کرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • sohrabS sohrab

خبری نیست

همه از امشب شروع کنند

sahbaS آفلاین
      sahbaS آفلاین
      sahba
      فارغ التحصیلان آلاء

sohrab در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

خبری نیست

همه از امشب شروع کنند

:( ۴۰ روز تا محرمه
      ۴۰ روز سعی میکنم ادم تر باشم.هم برای محرم هم برای آلاء...

وقتی تویی و بغض طنز و طنز بغض آلود...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • banooB banoo

اگه این ایمیل گیرنده هم باشه
        مشخصه طرف اشتباه به عرض رسونده
        نگفتن میخوان ببندن که
        گفتن قراره تخریب شه و فضای سبز ساخته شه
        برای دبیرستان مشکلی پیش نمیاد چون به یه ساختمون دیگه انتقال داده میشه
        اما استدیوهای آلا تخریب میشه و توان ساخت دوباره نیست

nikitaN آفلاین
        nikitaN آفلاین
        nikita
        خیرین کوچک دریا دل

banoo چه جالب....پس دبیرستان صنعتی شریف واقعیه؟؟مجازی نیست:/تا الان فکر میکردم یه محیط مجازیه...ودیگه قرار نیست به سایت اجازه ضبط بدن

مجهز به انتی شاخ!!:)

sohrabS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • nikitaN nikita

banoo چه جالب....پس دبیرستان صنعتی شریف واقعیه؟؟مجازی نیست:/تا الان فکر میکردم یه محیط مجازیه...ودیگه قرار نیست به سایت اجازه ضبط بدن

sohrabS آفلاین
          sohrabS آفلاین
          sohrab
          مدیر

nikita در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

نه برای سایت که نمی تونند تعیین تکلیف کنند سایت به دانشگاه ربطی نداره

مشکل مکان استدیوهای آلاء هست تو دبیرستان
          دانشگاه دبیرستان رو تخلیه کنه آلاء جا برای فعالیت نداره پولم نداریم!

دانش آموزان آلاء اگر همه ماهی ۲۰ هزارتومن نفری می دادند اون وقت
          آلاء سالی ۹ میلیارد تومن درامدش میشد (۲۰۰۰۰×۴۰۰۰۰×۱۲ ) خیلی راحت اول بدهیش رو میداد
          چندین استدیوی قوی می ساخت
          بانک تست و آزمون آنلاین خیلی قوی می ساخت
          حتی خدمات مشاوره ای قوی تری که به ذهن هیچ موسسه ای تا حالا نرسیده بود رو می کرد.

برای مشکل بی کاری دانش آموزان آلاء بعد از قبولی تو دانشگاه فیلم های مهارتی تولید می کرد...

نیازی هم به این چند متر جایی که دانشگاه داده دیگه نداشت.

همه ی اینا فقط با ماهی ۲۰ هزارتومن انجام میشد

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

nikitaN _ 2 پاسخ آخرین پاسخ
          12
          • parastouP آفلاین
            parastouP آفلاین
            parastou
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط parastou انجام شده

من واقعا متاسفم بر چنین ملتی..یعنی کسی نمیتونه دست الاء رو بگیره
            واقعا این همه دانش اموز نمیتونه ماهی 20تومن بده؟!!دست رو انصافتون ,قلبتون بزارین الاء بیش از 200میلیون براتون خرج کرده الان شما نمیتونین ماهی20تومن بدین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            واقعاااااااااااااا نمیتوووووووووووووووووووووووننین???کمی از خرج ها الکتون کم کنین تا بتونین 20تومن بدین
            در تاپیک تو دلی همه حاضرن برا چت ولی وقتی تاپیک حمایت الاء رو میزنیم این همه فعال نیستن
            دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • sohrabS sohrab

آلاء سالی ۹ میلیارد تومن درامدش میشد (۲۰۰۰۰×۴۰۰۰۰×۱۲ ) خیلی راحت اول بدهیش رو میداد
              حتی خدمات مشاوره ای قوی تری که به ذهن هیچ موسسه ای تا حالا نرسیده بود رو می کرد.

برای مشکل بی کاری دانش آموزان آلاء بعد از قبولی تو دانشگاه فیلم های مهارتی تولید می کرد...

nikitaN آفلاین
              nikitaN آفلاین
              nikita
              خیرین کوچک دریا دل

sohrab چراخوب همکاری نکردند؟الان کاری از دست ما برمیاد؟هرچند این وظیفه ی دولت هست که حمایت کنه ازین طرح ها...برای ارتقای سطح اموزش...ولی خوب این ها همه متاسفانه سرشون تو ی اخور گرمه...وبراشون بیرون کلاس رفتن دانش اموز ها خیلی خیلی منفعتش بیش تره...و طبق معمول گوربابای دانش اموز!اینه عدالت مملکت اسلامی

مجهز به انتی شاخ!!:)

مهی جونم 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • nikitaN nikita

sohrab چراخوب همکاری نکردند؟الان کاری از دست ما برمیاد؟هرچند این وظیفه ی دولت هست که حمایت کنه ازین طرح ها...برای ارتقای سطح اموزش...ولی خوب این ها همه متاسفانه سرشون تو ی اخور گرمه...وبراشون بیرون کلاس رفتن دانش اموز ها خیلی خیلی منفعتش بیش تره...و طبق معمول گوربابای دانش اموز!اینه عدالت مملکت اسلامی

مهی جونم آفلاین
                مهی جونم آفلاین
                مهی جون

اخور خوب گفتی
                دمت گرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • sky daughterS آفلاین
                  sky daughterS آفلاین
                  sky daughter
                  خیرین کوچک دریا دل

من نمیفهمم واقعا.
                  چرا هر چی میشه یه سری از دوستان! گیر میدن به تاپیک تو دلی?
                  بابا هر کس خودش باید به این باور برسه که کمک مالی بکنه به آلا
                  به زور و با لحن تند که نمیشه بچه ها رو متقاعد کرد پول بدن
                  هر کس بخواد و بتونه کمک میکنه
                  ان شالله که آلا هم پا بر جا میمونه.

دلخوش به خنده های منِ خیره سر نباش
                  دیوانه ها به لطف خدا غالبا خوش اند...
                  #حسین زحمتکش

parastouP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • sky daughterS sky daughter

من نمیفهمم واقعا.

parastouP آفلاین
                    parastouP آفلاین
                    parastou

sky daughter در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

من نمیفهمم واقعا.

وظیفشونه کمک کنه عزیز بخواد نخواد نیست!!!تاپیک تو دلی گفتم چون همه اونجا حاضرن چت کنن و حرف بزنن نمدونن که الا نباشه اون تاپیک هم نیست به همون اندازه ک در تاپک تو دلی اماده هستن در کمک کردن به الا هم حاضر باشن.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • sky daughterS آفلاین
                      sky daughterS آفلاین
                      sky daughter
                      خیرین کوچک دریا دل

@parastu23 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

sky daughter در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

من نمیفهمم واقعا.

وظیفشونه کمک کنه عزیز بخواد نخواد نیست!!!تاپیک تو دلی گفتم چون همه اونجا حاضرن چت کنن و حرف بزنن نمدونن که الا نباشه اون تاپیک هم نیست به همون اندازه ک در تاپک تو دلی اماده هستن در کمک کردن به الا هم حاضر باشن.

تا اون جایی که من میدونم اکثر اونایی که میان تو اون تاپیک چت میکنن از قدیمیای این انجمن هستند و تو تاپیک های کمک مالی هم فعال هستند و به همه ی اون 6 تا ادرس ، ایمیل زدند دیگه چیکار باید بکنند?
                      من فقط میگم سر هر مشکل و بحثی که پیش میاد پای اونجا رو وسط نکشید.
                      اگر هم صحبت دیگه ای دارید تشریف بیارید همون جا که این تاپیک به حاشیه کشیده نشه.

دلخوش به خنده های منِ خیره سر نباش
                      دیوانه ها به لطف خدا غالبا خوش اند...
                      #حسین زحمتکش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • M آفلاین
                        M آفلاین
                        m_azad20
                        دانش آموزان آلاء

یه چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا آلا به صورت موقتی رو ویدئو هاش تبلیغات نمیزاره ؟ مثلا روی ویدئو های جدید که منتشر میشه 5 ثانیه اولش ، 5 ثانیه اخرش و یه زیرنویس به صورت گذرا فقط وسطای فیلم بزاره

و یه دوتا بنر هم بزاره تو یه گوشای سایت
                        مطمنن با وجود بازدید بالای سایت یه چیز بالای پنج ، شیش میلیون جمع میشه که علاوه بر پول هاستینگ سایت ، کلی از قرض های آلا پرداخت میشه

تازه میتونه بخش ویژه رو هم فعال کنه برای کسایی که تبلیغات نمیخوان

R M sohrabS 3 پاسخ آخرین پاسخ
                        6
                        • M m_azad20

یه چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا آلا به صورت موقتی رو ویدئو هاش تبلیغات نمیزاره ؟ مثلا روی ویدئو های جدید که منتشر میشه 5 ثانیه اولش ، 5 ثانیه اخرش و یه زیرنویس به صورت گذرا فقط وسطای فیلم بزاره

مطمنن با وجود بازدید بالای سایت یه چیز بالای پنج ، شیش میلیون جمع میشه که علاوه بر پول هاستینگ سایت ، کلی از قرض های آلا پرداخت میشه

R آفلاین
                          R آفلاین
                          reza213

m_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

sohrab

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • M m_azad20

M آفلاین
                            M آفلاین
                            mohammadhassan

m_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:

همینجوریش حرف و حدیث پشت آلا زیاد هست !
                            ما خودمون از قبل این پیشنهادات رو دادیم...

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • sohrabS sohrab

_ آفلاین
                              _ آفلاین
                              _سبا_

sohrab الان برای این که آلا بتونه ی استدیو تهیه کنه چقدر لازمه؟
                              اگه با استدیو حل شه میتونیم این ماهو بیش تر پول بدیم تا بتونه ی جا تهیه کنه و بعد ماهانه بدیم
                              نمیشه؟؟

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • _ _سبا_

sohrab الان برای این که آلا بتونه ی استدیو تهیه کنه چقدر لازمه؟
                                اگه با استدیو حل شه میتونیم این ماهو بیش تر پول بدیم تا بتونه ی جا تهیه کنه و بعد ماهانه بدیم
                                نمیشه؟؟

M.anM آفلاین
                                M.anM آفلاین
                                M.an
                                مدیر

@9d-sf-r
                                باید تعداد افرادی که این کار رو می کنن بالا باشه تا هزینه ها تامین بشن

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • M.anM M.an

@9d-sf-r
                                  باید تعداد افرادی که این کار رو می کنن بالا باشه تا هزینه ها تامین بشن

_ آفلاین
                                  _ آفلاین
                                  _سبا_

@m-an پس ینی حتی اگه آلا دیگه نتونه تو محیط دانشگاه شریف ادامه بده با این کار امیدی به حیاتش هست ن؟؟

_ M.anM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • _ _سبا_

@m-an پس ینی حتی اگه آلا دیگه نتونه تو محیط دانشگاه شریف ادامه بده با این کار امیدی به حیاتش هست ن؟؟

_ آفلاین
                                    _ آفلاین
                                    _سبا_
                                    این پست پاک شده!
                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • _ _سبا_

M.anM آفلاین
                                      M.anM آفلاین
                                      M.an
                                      مدیر
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

@9d-sf-r
                                      بله چرا که نه اگه بتونه مکان برای استدیو داشته باشه !
                                      اما مکان و درست کردن استدیو کلی هزینه داره
                                      آلا واسه استدیوهایی که تو دبیرستانه کلی هزینه کرده

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • R آفلاین
                                        R آفلاین
                                        rafael
                                        دانش آموزان آلاء

لبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیک

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • S آفلاین
                                          S آفلاین
                                          sepidehg

منم فرستادم
                                          اینو:
                                          سلام جناب آقای فتوحی
                                          من سالهاست از کنکور دور هستم ولی هنوز زنده ام و میخوام آرزو هام رو به واقعیت تبدیل کنم.تنها یاریرسانم بعد از خدا سایت آلا هست.اون رو ازم نگیرید.
                                          از لطفتون ممنون
                                          خداوند نگهدار آنکه پناه دیگران است.

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه