وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
-
هممممم انشاالله بعد این که خبر موندن آلا رو شنیدیم چطوره دس به کار شیم ی کلیپ بسازیم؟؟
کار سختی نیس و خیلی راحت میشه درستش کرد هرچند ممکنه ضعیف باشه اما میتونیم احساساتمونو بیان کنیم ک
چطوری بگم ی کلیپ که توش نشون بدیم تو این مدت آلا برای ما چیکار کرده و چقدر دوسش میداریم()
نظرتون؟؟saba_90 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
هممممم انشاالله بعد این که خبر موندن آلا رو شنیدیم چطوره دس به کار شیم ی کلیپ بسازیم؟؟
کار سختی نیس و خیلی راحت میشه درستش کرد هرچند ممکنه ضعیف باشه اما میتونیم احساساتمونو بیان کنیم ک
چطوری بگم ی کلیپ که توش نشون بدیم تو این مدت آلا برای ما چیکار کرده و چقدر دوسش میداریم()
نظرتون؟؟سلام شدنی هست و کار اسونی هست.دوربین هم نمیخواد.ی لپ تاپ و ی نرم افزار میخواد
دوستان کمکی که الا بهشون کرده رو در یک کتن بنویسن ما هم کنار هم بزاریم و فیلم بسازیم -
saba_90 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
نظرتون؟؟سلام شدنی هست و کار اسونی هست.دوربین هم نمیخواد.ی لپ تاپ و ی نرم افزار میخواد
دوستان کمکی که الا بهشون کرده رو در یک کتن بنویسن ما هم کنار هم بزاریم و فیلم بسازیم@parastu23 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
دوستان کمکی که الا بهشون کرده رو در یک کتن بنویسن ما هم کنار هم بزاریم و فیلم بسازیم@dr-bernosi در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
نظرتون؟؟نیرو میخواد! آدم پایه میخواد! دوربین میخواد! حالا یه نرم افزاری مثل کرل میخواد! سخته! اونچنان راحت نیس! ولی خب میشه
mohammadhassan در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
نظرتون؟؟شدنی هست ولی کار راحتی نیست!
خب چیزی ک مد نظر من بود ی کلیپ خعیلی ساده بود ک حداکثر با چهارپنج ساعت وخت گذاشتن میشد سروتهشو جم کرد اما انگار پایه این که ی کار بزرگ تر کنیم!
امشکل ما ن ی دوربین خفنه و ن نرم افزار های خیلی حرفه ای
چون اگ قرار بر اجرای چنین کاری باشه و گیر دوربین و فیلم برداری باشیم میشه از گوشی هامون استفاده کنیم و اگ نتونستیم با اپ های مختلف کلیپ بسازیم میشه حتی از پاورپوینت استفاده کرد و تهش کلیپش کردما چن نفر آدم پایه میخواییم ک هفته ای چن ساعت وخت بذارن و چن تا ایده ی توپ برای کلیپ و البته از همه مهم تر موافقت مدیران آلا
اگ اینا جور شد ی تاپیک جدا میزنیمو روی جزییاتیش کار میکنیم -
چند نفر پایه باشن، من هم دوربینشو میتونم جور کنم و همم بریم دبیرستان یکم اطلاعات بگیریم
-
چند نفر پایه باشن، من هم دوربینشو میتونم جور کنم و همم بریم دبیرستان یکم اطلاعات بگیریم
@dr-bernosi
اول باید ببینیم اصن مدیران آلا اجازه میدن یا ن
من نمیتونم بیام دبیرستان اما تو قسمت های دیگه ی کلیپ میتونم کمک کنم -
حالا اول تکلیف آلا مشخص بشه! بنظرم به جای این کارا کمی تو انجمن تو زمینه درسی و علمی فعال تر بشیم و بهم کمک کنیم! من استارتشو زدم و نمونشو از پس فردا میبینین
-
حالا اول تکلیف آلا مشخص بشه! بنظرم به جای این کارا کمی تو انجمن تو زمینه درسی و علمی فعال تر بشیم و بهم کمک کنیم! من استارتشو زدم و نمونشو از پس فردا میبینین
@dr-bernosi
خب اینم نظر خوبیه ولی مثلن میخوایین چیکار کنین؟؟اشکال درسی های همو ج بدیم؟ -
saba_90
میتونیم ی کار دیگ ام کنیم سال بعد (بعد کنکور 97) بریم سروخت کلیپ ساختنو و معرفی آلا
ینی مثلن وختی که خودمون با آلا به ی جایی رسیدیم و وخت آزاد بیش تری هم داشتیم(البته چون خودم پیشنهاد کلیپو دادم بازم اگه پایه بودین منم هستم) -
تو تاپیک http://forum.alaatv.com/topic/4095/آزمون-های-هفتگی-زیست-آلاء برین میفهمین
-
بچه ها من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم رشتم تجربیه اشتباهی نوشته ریاضی مشکلی واسه کنکور مجدد پیش نمیاد؟ تورو خدا کمک کنید...
-
بچه ها من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم رشتم تجربیه اشتباهی نوشته ریاضی مشکلی واسه کنکور مجدد پیش نمیاد؟ تورو خدا کمک کنید...
@ahmad-mola در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
اولا جای سوال شما اینجا نیس
دوما شما برو یه بار دیگه بگیر،اگه مشکل داشت، به مسئولش بگو ببین چی میگه!
-
@ahmad-mola در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
اولا جای سوال شما اینجا نیس
دوما شما برو یه بار دیگه بگیر،اگه مشکل داشت، به مسئولش بگو ببین چی میگه!
@dr-bernosi واسه کنکور مجدد گواهی اشتغال به تحصیل لازم میشه؟
-
چی شد اخرش الا موندنیه؟؟؟امسالم فعالیت داره
-
mohammad_piri در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
هنوز چیزی مشخص نیست.
-
بهتره به نظرم امضای اینترنتی جمع شه بهتر نیس ؟
-
m_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
بهتره به نظرم امضای اینترنتی جمع شه بهتر نیس ؟
دیگه لازم نیست. ولی ما قبلا کمپین راه انداخته بودیم.
-
سلام متاسفانه هیئت رئیسه دانشگاه هنوز دارند فکر میکنند
خبری نیستامیدوارم تمام برنامه های ما رو خراب نکنند...
بچه ها سراغ بندگان مختلف خدا رفتیم فعلا که نتیجه نداده میگم بیا بریم سراغ خود خدا
همه از امشب شروع کنند
اگه نماز نمی خوندی، اگه مرتب و سر وقت نمی خوندی بیا نیت کنیم و ۴۰ روز همه رو سر وقت بخونیم
بعد از هر نماز دعا کنیم و از خدا بخواهیم آلاء رو زنده نگه دارهبی خیال بندگان خدا، خودش هر چیبخواد همون میشه