ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟
-
سلام
یه انتقاد داشتم به آلا آقا چرا برداشتین امتحان و روز سه شنبه صبح انداختین فکر اینو نکردین بچه ها کلاس دارن؟
من تاحالا فکر میکردم جمعه است الان دیدم سه شنبه اس حالا چیکار کنم؟:)))) -
سلام
یه انتقاد داشتم به آلا آقا چرا برداشتین امتحان و روز سه شنبه صبح انداختین فکر اینو نکردین بچه ها کلاس دارن؟
من تاحالا فکر میکردم جمعه است الان دیدم سه شنبه اس حالا چیکار کنم؟:))))@ariana-ariana
سلام
فک کنم از صبح شروع میشه ولی وقت هست برای اینکه بعد وارد شی
ینی فک کنم دو روز وقت میذارن برای ازمون دادن که از هرموقه ای وارد شی زمان برات از همون موقع محاسبه میشه -
سلام
من تاحالا فکر میکردم جمعه است الان دیدم سه شنبه اس حالا چیکار کنم؟:))))@ariana-ariana
مدرسه ما از فردا حضوریه:| -
@ariana-ariana
مدرسه ما از فردا حضوریه:|@mr-fantastic در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@ariana-ariana
مدرسه ما از فردا حضوریه:|جدییییی؟ کودوم شهرین؟
-
@ariana-ariana
سلام
ینی فک کنم دو روز وقت میذارن برای ازمون دادن که از هرموقه ای وارد شی زمان برات از همون موقع محاسبه میشه@f-seif-0 در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@ariana-ariana
سلام
ینی فک کنم دو روز وقت میذارن برای ازمون دادن که از هرموقه ای وارد شی زمان برات از همون موقع محاسبه میشهآها یعنی میشه شب داد؟
-
@mr-fantastic در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@ariana-ariana
مدرسه ما از فردا حضوریه:|جدییییی؟ کودوم شهرین؟
@ariana-ariana
خوزستان-دزفول
البت داریم برنامه میچینیم نریم:|تا ببینیم چی میشه -
سلام
این پست رو بخونید
https://forum.alaatv.com/post/2273033 -
@f-seif-0 در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@ariana-ariana
سلام
ینی فک کنم دو روز وقت میذارن برای ازمون دادن که از هرموقه ای وارد شی زمان برات از همون موقع محاسبه میشهآها یعنی میشه شب داد؟
@ariana-ariana
اره میشه -
سلام
این پست رو بخونید
https://forum.alaatv.com/post/2273033Hhh Hh در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام
این پست رو بخونید
https://forum.alaatv.com/post/2273033ممنونم
-
@ariana-ariana
خوزستان-دزفول
البت داریم برنامه میچینیم نریم:|تا ببینیم چی میشه@mr-fantastic در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@ariana-ariana
خوزستان-دزفول
البت داریم برنامه میچینیم نریم:|تا ببینیم چی میشهنرید بابا تو وضعیت
-
Hhh Hh در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام
این پست رو بخونید
https://forum.alaatv.com/post/2273033ممنونم
-
سلام
من تاحالا فکر میکردم جمعه است الان دیدم سه شنبه اس حالا چیکار کنم؟:))))@ariana-ariana سلام. اتفاقا اینجوری بهتره چون جمعه و پنجشنبه ها بچها آزمون های طول سال شرکت میکنند.ولی اگر پنجشنبه باشه بهترم هست.
-
@ariana-ariana
سلام
ینی فک کنم دو روز وقت میذارن برای ازمون دادن که از هرموقه ای وارد شی زمان برات از همون موقع محاسبه میشه@f-seif-0 اینطوری که نمیشود
پاسخنامه ها رو توی کانال تلگرام دادن -
r sh کسی که بخواد واقعااا خودشو بسنجه نگاه نمیکنه .
اونی که پاسخنامه رو دانلود کنه و حتی یکی از جوابارو هم ببینه خودشو گول زده .
نظرمه ... -
r sh در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@f-seif-0 اینطوری که نمیشود
پاسخنامه ها رو توی کانال تلگرام دادنمن خودم نگاه نکردم میخوام پنج شنبه بدم
-
@ariana-ariana سلام. اتفاقا اینجوری بهتره چون جمعه و پنجشنبه ها بچها آزمون های طول سال شرکت میکنند.ولی اگر پنجشنبه باشه بهترم هست.
mooon haaappy در ازمون سه آ ۸ صبح؟؟؟؟؟ گفته است:
@ariana-ariana سلام. اتفاقا اینجوری بهتره چون جمعه و پنجشنبه ها بچها آزمون های طول سال شرکت میکنند.ولی اگر پنجشنبه باشه بهترم هست.
دوست عزیز کسی که امتحان گزینه دو یا قلم چی یا هر چیز دیگه رو بده سه آ رو که دیگه نمیده
-
دوست عزیز کسی که امتحان گزینه دو یا قلم چی یا هر چیز دیگه رو بده سه آ رو که دیگه نمیده
@ariana-ariana چرا شرکت نکنه؟من خودم هم سنجش و هم سه آ شرکت میکنم. به هر حال همونطور ک گفتن تا پنجشنبه فرصت هست.نظر شما هم محترمه..
-
@ariana-ariana چرا شرکت نکنه؟من خودم هم سنجش و هم سه آ شرکت میکنم. به هر حال همونطور ک گفتن تا پنجشنبه فرصت هست.نظر شما هم محترمه..