حس درس خوندن نیس
-
الان چن روزه از مسافرت برگشتم حس درس خوندن ندارم
وقتم داره میگذره
چیکا کنمم -
-
-
کتابو بزار جلوت بخون
بعد برنامه ریزی کن
منتظر حال خوب نباش
منتظرساعات رند نباش -
حس داشته باش
. باید اول از کم شروع کنی
-
کتابو بزار جلوت بخون
بعد برنامه ریزی کن
منتظر حال خوب نباش
منتظرساعات رند نباشmahdi abdollahpour
برنامه دارم
کتابامم جلومه
ولی هر کاری مکنم نمتونم بخونم:/ -
حس داشته باش
. باید اول از کم شروع کنی
Matin Mousavi 1
من خودم شروع کرده بودم الان وسطاشم ک اینجوری شدم -
سلام^_^
خب یه سوال حسش نیست یا حواسش؟!
اگر حسش نیست یکم استراحت کن (نه اینکه چند روز هیچی نخونیا نه ) دو سه روز برنامه ی سبک بنویس مثلا اگه انسانی هستی یهو فنون عربی فارسی رو نخون (با توجه به اطلاعات من این سه تا سختن تو انسانی برای مثال گفتم:() یه درس سنگین بردار با دوتا سبک با ساعت های کوچیک که دوباره بیفتی رو دور درس خوندن ... مثل موتور ماشین که اول یکم روشن میکنن تا گرم بشه(≧▽≦)
اره دیگه همین یه سه چهار روز اینطوری بخونی برمیگردی به قبل بعد برگرد به ساعت قبل حس درس خوندن نیس°.°
اما اگه حواسش نیست موقع درس خوندن یه دفتر بزار کنارت هرچی حواست رو پرت میکنه روش بنویس مثلا وسط درس خوندن یادت میاد فلان کارو نکردی تو دفتر بنویس بعد درس این کارو کنم
یا اینکه یه کش ببنداز دستت تا حواست پرت شد که رو بکش بخوره به دستت^.^ طبق اطلاعات من این کار باعث میشه مغز منحرف از موضوع قبلی بشه و برگردی سر درس ^-^
امیدوارم حس درس خوندنت برگردهಡ ͜ ʖ ಡ -
سلام^_^
خب یه سوال حسش نیست یا حواسش؟!
اگر حسش نیست یکم استراحت کن (نه اینکه چند روز هیچی نخونیا نه ) دو سه روز برنامه ی سبک بنویس مثلا اگه انسانی هستی یهو فنون عربی فارسی رو نخون (با توجه به اطلاعات من این سه تا سختن تو انسانی برای مثال گفتم:() یه درس سنگین بردار با دوتا سبک با ساعت های کوچیک که دوباره بیفتی رو دور درس خوندن ... مثل موتور ماشین که اول یکم روشن میکنن تا گرم بشه(≧▽≦)
اره دیگه همین یه سه چهار روز اینطوری بخونی برمیگردی به قبل بعد برگرد به ساعت قبل حس درس خوندن نیس°.°
اما اگه حواسش نیست موقع درس خوندن یه دفتر بزار کنارت هرچی حواست رو پرت میکنه روش بنویس مثلا وسط درس خوندن یادت میاد فلان کارو نکردی تو دفتر بنویس بعد درس این کارو کنم
یا اینکه یه کش ببنداز دستت تا حواست پرت شد که رو بکش بخوره به دستت^.^ طبق اطلاعات من این کار باعث میشه مغز منحرف از موضوع قبلی بشه و برگردی سر درس ^-^
امیدوارم حس درس خوندنت برگردهಡ ͜ ʖ ಡ@zeinab-j-i
هر دو
مرسی زینب
کش رو امتحان میکنم جالب بود -
@zeinab-j-i
هر دو
مرسی زینب
کش رو امتحان میکنم جالب بود -
Matin Mousavi 1
من خودم شروع کرده بودم الان وسطاشم ک اینجوری شدم@fatemeh-ma منم منظورم اینه برای restart باید اول از کم شروع کنی
-
منم گاهی اینطوری میشم ولی فقط میتونم بگم که درس خوندن رو قطع نکن
من هرچی بیشتر استراحت میکنم شروع درس خوندن برام سخت تره میشه شاید تو هم همینطور باشی -
منم گاهی اینطوری میشم ولی فقط میتونم بگم که درس خوندن رو قطع نکن
من هرچی بیشتر استراحت میکنم شروع درس خوندن برام سخت تره میشه شاید تو هم همینطور باشی@mahan-hosein-poor دقیقن منم همیطوریم=(
-
وقتم داره میگذره
چیکا کنمم@fatemeh-ma
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
ببینید این احساستون چقدرش تلقینه؟ وقتی هی به خودت بگی حس درس خوندن نیست انگار واقعا هم حسش نخواهد بود.
پس در نتیجه سعی کن تلقین کنی به خودت که هدفتو دوست داری و یه روزم برات مهمه.
سعی کن با درسی که بیشتر دوست داری شروع کنی و اول به نیت تفننی درستو شروع کن میبینی که کم کم حواست از زمانم پرت میشه و متمرکز میشی. فقط هرچی حواستو پرت میکنه از خودت دور کن
موفق باشه -
وقتم داره میگذره
چیکا کنمم@fatemeh-ma
سلام.وقت بخیر.
مشکل فقط اینه :
بهونه بهونه بهونه!!!!!!!!
امیدوارم بعد از خوندن این مطلب یکم بهتر بشه اوضاع
تجربه انسان موفق -
وقتم داره میگذره
چیکا کنمم@fatemeh-ma
2021-11-08 104156.mp3 -
وقتم داره میگذره
چیکا کنمم@fatemeh-ma خا یکم ک ب ایندت فک کنی انرژی میگری و شروع می کنی تو میتونی
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
وقتم داره میگذره
چیکا کنمم@fatemeh-ma
سلام فاطمه جان
من خودم این مدلی میشم یه برنامه ریزی می نویسم رنگی رنگی و قشنگ که جذبش شم
حالا ممکنه شما جذب برنامه ریزی رنگی اینا نشی ولی برنامت رو طوری بنویس که جذبش شی
و با درسای مورد علاقت شروع کن حتی شده یه روز رو درس مورد علاقت باش که ذهنت بره سمت درس
البته امیدوارم این نبودن حس از خستگی نباشه
اگر خسته ای استراحت بکن و بعد این کار ها رو انجام بده -
@fatemeh-ma
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
ببینید این احساستون چقدرش تلقینه؟ وقتی هی به خودت بگی حس درس خوندن نیست انگار واقعا هم حسش نخواهد بود.
پس در نتیجه سعی کن تلقین کنی به خودت که هدفتو دوست داری و یه روزم برات مهمه.
سعی کن با درسی که بیشتر دوست داری شروع کنی و اول به نیت تفننی درستو شروع کن میبینی که کم کم حواست از زمانم پرت میشه و متمرکز میشی. فقط هرچی حواستو پرت میکنه از خودت دور کن
موفق باشهMehrsa 14
سلام عیزم ممنون بابت راهنماییت
قبلن میدونی مثلن هر از گاهی اینجوری میشدم ولی زودی برمیگشتم ب حالت اول
ب هدفم فک میکردم حل میشد
اما الان چن روزه همینجوری هی امروز و فردا مکنم کتابارو میزارم جلوم نمتونم بخونم اصن
برنامم که عقب افتادم
هووف -
@fatemeh-ma
سلام.وقت بخیر.
مشکل فقط اینه :
بهونه بهونه بهونه!!!!!!!!
امیدوارم بعد از خوندن این مطلب یکم بهتر بشه اوضاع
تجربه انسان موفق -
@fatemeh-ma
2021-11-08 104156.mp3@f-seif-0