سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
میشه نظرتون رو بگید
-
سلام رفقای الایی راه ابریشمی🤎🤍🤍
من از اول اول شروع حرکت کاروان راه ابریشم حضور داشتم وخدارو شکر همه چی اوکی بود ولی الان ۴پنج روزی هست حالم بده خسته شدم ساعت مطالعم به۳ ساعت درروز رسیده ینی یه وضعی هستا من اگ راجب ناراحتیام ودرسام برم پیش مامان وبابام درد دل کنم ناراحت میشن میگن امید ما به تو هست تو هم که میگی اینطوری...خلاصه که با هیشکی نمیتونم درد دل کنم مجبورم تو خونه وانمود کنم همه چی رواله ولی تو مغزم جنگه تا جایی که امروز تو اتاقم داشتم فک میکردم از کجا قرص برنج وسیانور باید گیر بیارم برای خودکشی بعد انگار یکی محکم زد پس کله م گفت غلط اضافی نکن
بعدش تصمیم گرفتم یه مدتی کتابام جمع کنم برم فیلم ببینم وتفریح کنم و یه دل سیر بخوابم حالا اینکه تصمیمم درسته یا غلطه یا عقب میوفتم واینا رو بیخیال .
میخوام از شما بپرسم فیلم باحال پزشکی چی میشناسین ادم انگیزه بگیره فیلم رزیدنت وچن تا قسمت هاوس ام دی رو قبلن دیدم خیلی باحال بود ولی دوبله فارسی بقیش رو پیدا نکردم شما چه فیلمایی میبینین؟ -
Tannaz Dalir سلام من خودم به شخصه خیلی با تصمیمت موافق نیستم ولی خب هرکس نظر خودش داره
حالا فیلم با موضوع پزشکی که نمیدونم ولی فیلم دایورجنت که ۳ تا قسمت باحاله
و همینطور انگیزشی -
Tannaz Dalir سلام
اصلا سمت فیلم نرو که بخوای نخوای معتاد میشی
تابستون اینجوری بودم من . رفتم سمت سریال و ساعت مطالعم از ۹ اومد ۵ اخرش شد ۳ .
ولی اصلااا سمت فیلم نرو .
به تَرَک دیوار نگاه کنی و درس نخونی خیلی بهتره .
موفق باشی -
Tannaz Dalir خوبه فیلم ببینی ولی درستش اینه که بعد یه هفته برگردی دوباره به درس خوندنت نه اینکه عادت کنی بعدشم منم یه جورایی مثل خودتم بعد دو سال یادم افتاده کنکور دارم و روزی یه ساعتم نمیخونم
ولی یه حسی بهم میگه یه ساعت بهتر از هیچیه
فقط نا امید نشو از نظر من انگیزه درونی با چهار تا فیلم و اهنگ درست نمیشه البته هر کس یه جوریه
موفق باشی
برای فیلم هم تو گوگل سرچ کن قطعا کلی فیلم میاره -
Tannaz Dalir
سلام تاپیک سوال مشاوره رو انتخاب کنین و جوابهارو بخونین
ممکنه حالتون بهتر شه :)) -
Tannaz Dalir درود
اینو ببینید :https://www.aparat.com/v/M1Ao4/کارگاه_امید_و_نشاط_دکتر_علیرضا_مهرجردی
. -
Tannaz Dalir
بازگشت به درس بعد از یه مدت استراحت سخته
بعدش هی دلت میخوای استراحت کنی هی فیلم ببینی و...
دلیل حال بدت رو پیدا کن و رفع اش کن وگرنه باز دو روز دیگه پیداش میشه
به نظرم حالا که همه چی میگی رو روال بوده خرابش نکن -
از سریالای کره ای میتونی دکتر رمانتیک و پلی لیست بیمارستان ۱و ۲ رو نگا کنی
-
Tannaz Dalir سلام . بدون برنامه درس بخون. باهرکتابی حال میکنی...
-
سینا 0 سلام. فیلم خییییلی خوبی بود. مخصوصا برای منی ک موقع درس خوندن به این فکر میکردم من الان درس میخونم یکی دیگه هم سن و سال من تو اینستاگرام با دابسمش و چندتا کلیپ میلیونی پول در میاره : (
متشکر -
mooon haaappy خوشحالم که مفید بود براتون
بخش دومش هم تو آپارات هست ، اگه خواستید میتونید پیدا کنید یا اینکه بگید تا اونم بذارم
. -
سینا 0 بله بخش دومش دیدم . اگر تونستید بزارید ک عالی میشه شاید یبقیه دوستان ببینند و قطعا میتونه براشون مفید باشه .باز هم متشکر
-
mooon haaappy
https://www.aparat.com/v/u5S7w
ادامه کارگاه قبلی ؛ بخش دوم
.