سر در گمم...
-
Zahra Mohammadi 1
به نظر من با این شرایط مطالعه حجمی برای شما مناسب تره
مثلا برنامه ریزی کنید این هفته یک فصل فیزیک بخونی و کامل تست بزنی
حالا بین 7 روز هفته این فصل و تست زنی و فیلم اموزشی دیدنش رو تقسیم کنید
و سعی کن به اهداف روزانه ات برسی که در نهایت منجر به رسیدن اهداف هفتگی میشه
باکس عمومی داشته باش
حتما دروس فیزیک و ریاضی رو شروع کن
از اموزش های بی نظیر الا استفاده کن
نجنگیده ، نباز دختر
تو که نمیدونی چی پیش میاد از چی میترسی
بخون دختر خوب
همه رو بخون
برای خودت دقیق برنامه ریزی کن
یکبار تصمیم بگیر و یکبار انجامش بده
موفق باشیsaba rahimi مرسی از راهنماییت، حتما همینکارو میکنم
-
saba rahimi خب من برنامه ای که نوشته بودم ۹ ساعت بود ولی ۶ ساعت میخوندم و حس میکنم برنامم درست نیست
اینطور بود که دوساعت زیست، ۱.۵ ساعت ادبیات/دینی، ۲ ساعت شیمی، ۱.۵ ساعت زبان/عربی و ۲ ساعت ریاضی/فیزیک بود ولی من تا اینجای کار روی ریاضی و فیزیکمو باز نکردم اصلا بخاطر ترسی که از مباحثشون و تست هاشون دارم وضع شیمیم هم تعریف چندانی نداره...Zahra Mohammadi 1
سلام دوست من تا حدودی کامنت هارو خوندم
ببین اینکه یکهو از ۹ ساعت شروع کنی قطعا برات فرسودگی میاره و نظر شخصی من اینه که تو اصلا ساعت مطالعه رو ول کن از یه تعداد تست معین شروع کن و هفته ای اون میزان تست رو ببر بالا که پیشنهاد من از روزی صدتا هستش با توجه به چیزهایی که مطالعه کردم
و اینکه من از انگیزه دهی و اینجور چیزها متنفرم چون اصلا چیز بدرد نخورین پس من انگیزه بیخود نمیدم ولی یه چندتا راهکار میگم بهت که برای خودم جواب داد
1-به خدا توکل کن (جدا)
2-شما مدرست دولتی بوده بیشتر مدارس دولتی متاسفانه در اموزش سستی میکنن پس اشکالی نداره اگه تایم زیادی برای مباحث بذاری
3-نقاط قوتت رو بشناس و روی اونها کار بکن که شیب نمودار پیشرفتشون بیشتر بشه
.4-بازه های زمانی یادگیری ات رو کامل برسی کن
5-یه روش برای مطالعه هر درس انتخاب کن و به اون وفادار بمون
6-تاکید میکنم کیفیت درس خوندن مهمه نه ساعت مطالعه
7-اگه امکانش هست با یه مشاور دلسوز و خوب هماهنگ شو
8-قدرت خودت رو دست کم نگیر
9-سعی کن صبحا زودتر بیدار شی و کمی ورزش کنی
چون جایی میخوندم مغز دو سه ساعت بعد بیداری تازه بیشترین تمرکزش رو به دست میاری بر فرض شما ساعت 11/10 بیدار شی این بیشترین تمرکز میفته موقع ناهار خوردن و این داستاناو...شکم هم که قار و قور:)
10-روتین بساز
مثلا یک روز در میان ده تا تست قرابت بزن یا ۵ تا تست حرکت شناسی تحلیل کن
11-کارهای کرده و ناکرده روز و در دفترچه ای یادداشت کن اخر هرررررررر هفته تحلیل کن عملکردت رو
12-تحلیل ازمون قدم بزرگی برای پیشرفت درصد هست
13-طراح و دبیر خودت باش
14-هر روز و طوری زندگی کن که انگار روز قبل کنکور هست:)
و دراخر شما یه قدم از بیشتر رقبا جلوتری تو تجربه کنکور قبلی رو داری و شناخت ساختار ازمون بخش اعظم این راه هستش پس از این سلاحت و توصیه ها استفاده کن و کار رو شروعت کن
چون بلاخره باید شروع کرد................ -
Zahra Mohammadi 1
سلام دوست من تا حدودی کامنت هارو خوندم
ببین اینکه یکهو از ۹ ساعت شروع کنی قطعا برات فرسودگی میاره و نظر شخصی من اینه که تو اصلا ساعت مطالعه رو ول کن از یه تعداد تست معین شروع کن و هفته ای اون میزان تست رو ببر بالا که پیشنهاد من از روزی صدتا هستش با توجه به چیزهایی که مطالعه کردم
و اینکه من از انگیزه دهی و اینجور چیزها متنفرم چون اصلا چیز بدرد نخورین پس من انگیزه بیخود نمیدم ولی یه چندتا راهکار میگم بهت که برای خودم جواب داد
1-به خدا توکل کن (جدا)
2-شما مدرست دولتی بوده بیشتر مدارس دولتی متاسفانه در اموزش سستی میکنن پس اشکالی نداره اگه تایم زیادی برای مباحث بذاری
3-نقاط قوتت رو بشناس و روی اونها کار بکن که شیب نمودار پیشرفتشون بیشتر بشه
.4-بازه های زمانی یادگیری ات رو کامل برسی کن
5-یه روش برای مطالعه هر درس انتخاب کن و به اون وفادار بمون
6-تاکید میکنم کیفیت درس خوندن مهمه نه ساعت مطالعه
7-اگه امکانش هست با یه مشاور دلسوز و خوب هماهنگ شو
8-قدرت خودت رو دست کم نگیر
9-سعی کن صبحا زودتر بیدار شی و کمی ورزش کنی
چون جایی میخوندم مغز دو سه ساعت بعد بیداری تازه بیشترین تمرکزش رو به دست میاری بر فرض شما ساعت 11/10 بیدار شی این بیشترین تمرکز میفته موقع ناهار خوردن و این داستاناو...شکم هم که قار و قور:)
10-روتین بساز
مثلا یک روز در میان ده تا تست قرابت بزن یا ۵ تا تست حرکت شناسی تحلیل کن
11-کارهای کرده و ناکرده روز و در دفترچه ای یادداشت کن اخر هرررررررر هفته تحلیل کن عملکردت رو
12-تحلیل ازمون قدم بزرگی برای پیشرفت درصد هست
13-طراح و دبیر خودت باش
14-هر روز و طوری زندگی کن که انگار روز قبل کنکور هست:)
و دراخر شما یه قدم از بیشتر رقبا جلوتری تو تجربه کنکور قبلی رو داری و شناخت ساختار ازمون بخش اعظم این راه هستش پس از این سلاحت و توصیه ها استفاده کن و کار رو شروعت کن
چون بلاخره باید شروع کرد................samaneh aghazadeh خیلی ممنون