سردرگمم
-
سلام بچه ها من بلد نیستم برای خودم برنامه خوب بریزم . اصلا برنامه هفتگی یا دو هفته ای برای درس خوندن لازمه ؟ فکر کنم دلیل بی انگیزگیم همین نداشتن برنامه ست . میشه لطف کنید کمکم کنین
-
سلام بچه ها من بلد نیستم برای خودم برنامه خوب بریزم . اصلا برنامه هفتگی یا دو هفته ای برای درس خوندن لازمه ؟ فکر کنم دلیل بی انگیزگیم همین نداشتن برنامه ست . میشه لطف کنید کمکم کنین
-
mehdi jalilpour در سردرگمم گفته است:
سلام
میتونین تو گوگل روش برنامه ریزی دکتر کنکور رو ببینین
روشی که دکتر شکری میگن فوق العادست -
mehdi jalilpour در سردرگمم گفته است:
سلام
میتونین تو گوگل روش برنامه ریزی دکتر کنکور رو ببینین
روشی که دکتر شکری میگن فوق العادست@fargol-sh سلام ،منم دقیقا مشکل شمارو داشتم اینکه میخوایی درس بخونی ولی انگیزه اش رو نداری و....همه ی مشکل هم فقط برنامه ریزی نکردنه من به شما پیشنهاد میکنم همین الان بشینید وبرای ۳یا۴روز بعدتون برنامه ریزی کنید ودریک روز چندتادرس رو لحاظ کنین تا تنوع مطالعاتی داشته باشین ،در یک روز فقط یک کتاب رو خوندن هم باعث میشه که دیگه درس خوندن جذابیت نداشته باشه ولی اگ تنوع مطالعاتی داشته باشین هم راندمانتون افزایش پیدا میکنه وهم اینکه درس هوندن براتون جذاب میشه ،حتمن برنامه ریزی داشته باشین از همین الان ،وساعات مطالعهی هرروزتون رو هم بنویسید برای اینکار دفتر برنامه ریزی قلم چی خیلی میتونه کمک کننده باشه،و هروز که بیدار شدین به خودتون قول بدین که هردرس رو در زمان مقررش به اتمام برسونین،من امتحان کردم وواقعا هم نتیجه گرفتم.امیدوارم که نتیجه بگیرین.!
-
mehdi jalilpour تصور کن توی یه شرکت استخدام شدی و وظیفهت اینه که درس بخونی. صبح ساعت ۶ بیدار میشی روتین صبحگاهیت رو انجام میدی و میری سرکار (اتاق مطالعهت) و ساعت ۷ مطالعه رو شروع میکنی تا ۷ عصر، شما سرکار هستی و بجز صبحانه و ناهار و شام و استراحتهای کوتاه نمیتونی کار دیگه ای انجام بدی (تفریحات طولانی، گوشی، تلویزیون و ...).
-
mehdi jalilpour
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
به نظر من جمعه ها برای هفته اینده یک سری هدف تعیین کنید
مثلا فصل یک و دو زیست با تست زنی از کتاب کمک اموزشی و دیدن فیلم های اموزشی از قسمت فلان تا فلان
یا مثلا گرامر زبان مباحث ازمون و تست زنی
و ...
همه این موارد روی یک برگه اچار بنویسید
و حالا بیاین تو روز های هفته تقسیم کنید مثلا شنبه 1/3 فصل یک زیست مطالعه و به همین ترتیب برای همه دروس
ساعت مطاالعه اتون رو در نظر بگیرید و ارمانی برنامه ریزی نکنید
برنامه ریزی با سطح مطالعاتی شما متناسب باشه
برنامه ریزی بسیار بسیار امر مهمیه
انقدر مهم که بگم درصد موفقیت یک ادم با برنامه اشتباه بیشتر از فردی هست که برنامه نداره
اگر سوالی بود بفرمایید و موفق باشید