منظورش دقیقا یعنی چی
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
تو پاسخنامه یه تستی نوشته بود
پای تغابن اضافه اقترانی است
منظور از اضافه اقترانی دقیقا چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@دانش-آموزان-آلاء -
S Succinate marked this topic as a question on
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
تو پاسخنامه یه تستی نوشته بود
پای تغابن اضافه اقترانی است
منظور از اضافه اقترانی دقیقا چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@دانش-آموزان-آلاء@sania-andiravan
مانند اضافه ی استعاری است با این تفاوت که بین مضاف و مضاف الیه رابطه ی همراهی یا مقارنه وجود دارد مثل :
دست دوستی ـ دیده ی احترام
نحوه ی تشخیض اضافه ی استعاری از اضافه ی اقترانی :
بین مضاف و مضاف الیه یکی از این عبارت ها را قرار می دهیم (به نشانه ی ، به جهت ، به قصد یا به تیت) چنانچه ترکیب به جای مانده معنی دار بود اقترانی و در غیر این صورت استعاری است. مثل :
دست به قصد دوستی = اقترانی
دست به قصد فلک = استعاریامیدوارم فهمیده باشید بهترین توضیحی بود که تونستم بیابم از یه وبلاگی برداشتمش.
-
@sania-andiravan
مانند اضافه ی استعاری است با این تفاوت که بین مضاف و مضاف الیه رابطه ی همراهی یا مقارنه وجود دارد مثل :
دست دوستی ـ دیده ی احترام
نحوه ی تشخیض اضافه ی استعاری از اضافه ی اقترانی :
بین مضاف و مضاف الیه یکی از این عبارت ها را قرار می دهیم (به نشانه ی ، به جهت ، به قصد یا به تیت) چنانچه ترکیب به جای مانده معنی دار بود اقترانی و در غیر این صورت استعاری است. مثل :
دست به قصد دوستی = اقترانی
دست به قصد فلک = استعاریامیدوارم فهمیده باشید بهترین توضیحی بود که تونستم بیابم از یه وبلاگی برداشتمش.
امیرحسین زارع
خیلی ممنونم
ببخشید فقط اون تیکه که گفته رابطه همراهی یا مقارنه رو دارم متوجه نشدم خوب...
اون رو می تونید راهنماییم کنید؟ ممنونم -
امیرحسین زارع
خیلی ممنونم
ببخشید فقط اون تیکه که گفته رابطه همراهی یا مقارنه رو دارم متوجه نشدم خوب...
اون رو می تونید راهنماییم کنید؟ ممنونم@sania-andiravan یعنی تکمیل کننده معنی هم دیگه هستن و با هم معنیشون زیبا میشه رابطشون با هم مثل ضرب المثل یک دست صدا نداره هست وقتی دو واژه بتونن معنی هم رو تکمیل کنن بهشون میگن مقارن حالا وقتی مثلا برای دست اومده گفته دست ادب حتما به این معنی نیست ممکنه یه واژه چن تا همراه(مقارن) داشته باشه
فک کنم اگر توضیح نمیدادم سنگین تر بود -
@sania-andiravan یعنی تکمیل کننده معنی هم دیگه هستن و با هم معنیشون زیبا میشه رابطشون با هم مثل ضرب المثل یک دست صدا نداره هست وقتی دو واژه بتونن معنی هم رو تکمیل کنن بهشون میگن مقارن حالا وقتی مثلا برای دست اومده گفته دست ادب حتما به این معنی نیست ممکنه یه واژه چن تا همراه(مقارن) داشته باشه
فک کنم اگر توضیح نمیدادم سنگین تر بودامیرحسین زارع
ممنونم متوجه شدم
نه توضیحات مفیدی بودن -
@sania-andiravan یعنی تکمیل کننده معنی هم دیگه هستن و با هم معنیشون زیبا میشه رابطشون با هم مثل ضرب المثل یک دست صدا نداره هست وقتی دو واژه بتونن معنی هم رو تکمیل کنن بهشون میگن مقارن حالا وقتی مثلا برای دست اومده گفته دست ادب حتما به این معنی نیست ممکنه یه واژه چن تا همراه(مقارن) داشته باشه
فک کنم اگر توضیح نمیدادم سنگین تر بودامیرحسین زارع در مورد جمله اخرم یه اشتباه تایپی هست میخواستم بگم یه واژه میتونه چن تا مقارن داشته باشه و حتما برای هر واژه فقط یکی مقارن نیست
یادم رفت این بخش رو بنویسم -
امیرحسین زارع
ممنونم متوجه شدم
نه توضیحات مفیدی بودن@sania-andiravan ممنون که مفهوم بود براتون
-
S Succinate has marked this topic as solved on