-
-
سلام وقت همگی بخیر
میشه یه نفر بطور خلاصه یه توضیح در مورد راه ابریشم بده ؟!
اینکه آیا تدریس همه دروس زیست و شیمی و ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو داره کامل ؟!یا اینکه ناقصه
و یه نفر میشه در مورد همایشات گدار و تایتان و ...که جدا از راه ابریشم تخصصی ب فروش میرسه هم توضیح بده ؟!
توضیحات داخل سایت برای من کافی نبود واقعا
و ممنون میشم بگید که راه ابریشم همه مباحثش کامله یا نه ؟! -
سلام دوستان خسته نباشید❤🌹
آرش استاد چیذری هنوز نمونه تدریس ازشون نیومده؟!
بچه هایی که خریدید روی پنلتون هست یا هنوز موجود نشده
کسی تیکت نزده ببینه کی قراره بارگزاری بشه😶
اگه اطلاعی دارید من رو هم در جریان بذارید متشکرم ازتون
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زبان -
جزوه راه ابریشم فیزیک رو میخوام بفروشم از سایت چی بخونم خریدم هنوز بازش نکردم کسی خواست بهم پیام بده
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی -
سلام دوستان شبتون بخیر
انشاالله تا به امروز عالی پیشرفته باشین
چاپار چیه؟ یا نحوه استفاده ازش چجوریه؟ از چه بازه زمانی یا از کی باید ازش استفاده کنیم ؟ کسی هم بوده قبلا ازش استفاده کنه ؟ -
سلام خدمت همگی
چاپار ریاضیات رشته ریاضی برای فرسنگ 6 به بعد نمیاد؟؟
-
-
-
سلام
یه سوال داشتم
من یه راه ابریشمی هستم و اگر امسال خدایی نکرده قبول نشدم ، برای سال آینده اگر قصد تهیه راه ابریشم رو داشته باشم دوباره باید تهیه کنم ؟ یا حتی بعد از کنکور و حتی موقع تحصیل در دانشگاه من به راه ابریشمم دسترسی دارم ؟
چون من به خاطر حجم فیلم ها اونها رو دانلود نکردم
M.an
@مدیر-محصول-ابریشم -
-
سلام دوستان تا الان که خیلی راه رو طی کردین
میتونید انتقال تجربه کنید که تمرکزتونو گذاشتین روی تستای راه ابریشم بهتر جواب دیدین یا از کتاب کارهای خوب استفاده کردین؟
وقتایی که زمانتون محدود بوده سعی کردین از همون راه ابریشم ولی با سرعت بیشتر استفاده کنید یا بازهم کتاب کار؟
میدونید نگرانیم از بابت پاسخ نامه تشریهی نداشتن راه ابریشمه که این یکم وقت گیره برام :( -
سلام دوستان کسی اطلاعی داره
دروس عمومی آرش که امسال دارن ضبط میکنن کی شروع میکنن روی سایت قرار دادن
و همینجور اپدیت ها
M.an @دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان راه ابریشم ۱۴۰۲ از اول ضبط میشه ؟؟!!!
M.an -
-
-
-
-
-
-
کلاهبرداری
-
سلام . من چند روز پیش در تلگرام با یک مشاور آشنا شدم و خودش رو مشاور برتر معرفی کرد و بعد از چند روز بهم گفت اکانت آلا شماره و کد ملی خودتون رو بدید تا براتون برنامه بریزم ،امروز که رفتم دیدم حساب خودش رو حذف کرده و من رو هم بلاک کرده .
و الان مطمئنم از حسابم داره استفاده میکنم میشه بگید باید چیکار کنم؟آیا می توانم حسابم رو مسدود کنم و از یک حساب دیگه جهت فعال کردن پکیج استفاده کنم؟
-
Ali Mortazavi طرف مقابل خانم بوده؟
-
اسمش مائده ابراهیمی بود اگر اشتباه نکنم
-
fatemeh Ma در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi
جدا از این حرفا
من به این خندم میاد شوما چطور به یه ادمی که نمیشناسیش اعتماد مکنی!=I
میگی که خودش بعت پی ام داده
یکم مشکوک میزنه
توعم ساده همه چیزو در اختیارش قرار دادی!=Iشاید باورتون نشه ولی آخه بار اولم بود کسی اطمینان رو شکست 😊نه بابا چند روز باهام بود پیاممیداد
-
-
سلام دوستان خانمناصری درستش کرد😊
حقیقتا بار اولم بود به کسی اطمینان کردم اطمینان رو شکست
-
bahar mohammadi 0
این بده 😂😂👽 -
حسن نیسی دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-فیزیک تجربی بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0 خخخخخ فیلم هندیه؟
-
بزارین من بیشتر جناییش کنم😄
نکنه شما همون کلاهبردار باشی و نفر اصلی رو میخوای از میدون به در کنی و زودتر اومدی گزارش دادی🤭🤭😁
#شوخی -
سلام وقتتون بخیر
این مورد رو حتما تیکت بزنید تو سایت و اطلاع بدید
و خواهشا نه فقط واسه رمز آلاء بلکه تو هیچ زمینه ای انقدر زود اعتماد نکنید و هیچ پسوردی رو به هیچکس ندید حتی دوستتون مگر در موارد خیلی ضروری
یه اکانت فیک توی تلگرام که راحت میشه زد و کلاهبرداری کرد
مشاور رو هم تا خودتون با چشم خودتون تو دنیای حقیقی ندیدینش اعتماد نکنیدو یا اگر مجازی هست حداقل یه امنیت و اعتباری باید داشته باشه و شما یه جورایی مطمئن بشید که طرف واقعا مشاوره و اصلا به درد شما میخوره یا نه
امیدوارم هزینه ای بهش نداده باشید😅
الان هم نگران نباشید حل میشه ان شاء الله -
sallar savadkoohi دارکه یعنی چی؟
-
الان مشاور تیکت رده که پیج رو برای طرف اصلی حذف کنن😁
-
sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره خیلی دارکه:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
sallar savadkoohi حتی سخت تر اینه که تو الان با اون مشاوره حرف زده باشی😂
-
sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده
آرمان میرانی :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
الان مشاور با اکانت ایشون میاد آلاخونه جواب ما رو میده😂😄
-
fatemeh Ma دانش آموزان آلاء بچه های همخوانی خیرین کوچک دریا دل المپیادیا دوازدهم اپ کاتالیزورهای آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Mortazavi
جدا از این حرفا
من به این خندم میاد شوما چطور به یه ادمی که نمیشناسیش اعتماد مکنی!=I
میگی که خودش بعت پی ام داده
یکم مشکوک میزنه
توعم ساده همه چیزو در اختیارش قرار دادی!=I -
Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام رفقا شب خوش
نمیدونم چرا این جناب به ظاهر مشاور اینطوری کرده چون تو کانال هایی تو همین تلگرام ویدئو های راه ابریشم و حتی کلاسینو و جاهای دیگه هم فراوون هست
احتمالا خبر نداشته خودشو به دردسر انداخته😂 -
-
آرمان میرانی
اره الان باید یکم اروم باشن و فکر کنن
وقتی نمیشه رمزو عوض کرد یا اکانتو بست و درکل نمیشه سو اسفاده ای کرد ایرادی نداره یکی دیگه هم حرام استفاده کنه خدا جوابشو میده -
mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi به نظر من تیم آلاء خیلی مهربانانه فردا پیگیری میکنن و مشکلت رو حل میکنن و خفت اون یارو رو میگیرن ، خودتو ناراحت نکن ، توکل کن به خدا
-
sallar savadkoohi جدی خیلی گرفتن
-
آرمان میرانی
اصلا ارزش شکایت و پلیس بازی نداره -
mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi قشنگ بود 😂😂😂
-
mahdi shokry
تلگرام کجا واتساپ کجا
مثل مقایسه امریکا و جیبوتیه:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: -
الان نه شماره ای و نه آیدی ای ازش ندارید؟
خب یکی بوده که میدونسته شما راه ابریشم داری اگه زنگ زده و این موضوع رو مطرح کرده.
بعد هم مگه میشه آدم آنقدر زود به یکی اعتماد کنه، این و بدونید همه رو عین خودتون ندونید خیلی ها از اعتماد آدم سو استفاده میکنن
بعد هم خیلی به موضوع جو میدید😐
جنایی نشده که هنوز که شکایت کنید و به پلیس مراجعه کنید😂 -
sallar savadkoohi اره من تلگرام دارم ولی فیلتر شکن ندارم کار نمیکنه 😂 برای همین از واتساپ استفاده میکنم فکر کردم تلگرام شبیه واتساپ هست .
-
mahdi shokry
خوبه دیگه
ادم هرچی کمتر تو مجازی باشه بهتره
توی بخش امنیتش برین هست
هاید کردن پروفایل و شماره تلفن داره -
sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Ali Mortazavi
سلام
منشنا رو خوندم
به نظرم شما تا یه حدی پیگیری کنید اگر خدایی نکرده درست نشد دیگه وقت صرفش نکنید
میدونم زور داره هزینه کردین یکی داره مفت و مجانی میبره
ولی وقتی کاری از دست کسی بر نیاد و نشه رمز رو عوض کرد بهتره بسپریمش به خدا و درگیری ذهنیمون رو کم کنیم
امیدوارم از حرفام برداشت بدی نکنید -
Ali Mortazavi خوب عزیز من تو حتی اینم میدونستی که یه شماره تماس هم ازش نداری ، چجوری اعتماد کردی و رمز آلاء رو بهش دادی؟
-
mahdi shokry در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi عه؟ پس من ناواردم در تلگرام چون من بلد نبودم .
بذار یه سرچ کنم تو گوگل ببینم چجوری میشه این کار رو کرد .😂خسته نباشی جهان پهلوان😂
-
sallar savadkoohi اره پس فقط من بلد نبودم 😂😂
-
mahdi shokry
بله میشه شماره رو هاید کرد
اینطوری کسی نمیبینه -
Ali Mortazavi عه؟ پس من ناواردم در تلگرام چون من بلد نبودم .
بذار یه سرچ کنم تو گوگل ببینم چجوری میشه این کار رو کرد .😂 -
ممنون آروم شدم