آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • کد تخفیف تایتان

mohamad rəza

سلام دوستان
      من قصد خرید یدونه تک درس تایتان رو دارم
      راه ابریشمی هم هستم
      میخواستم بدونم کد تخفیفی دارید که بتونم تایتان رو بخرم؟

بهم پیامک اومده برای خرید ارش اما در خصوص تایتان چیزی نیومده ( تک درس)

راه ابریشم آلاء
    • راه ابریشم

Pra Nik

سلام وقت همگی بخیر
      میشه یه نفر بطور خلاصه یه توضیح در مورد راه ابریشم بده ؟!
      اینکه آیا تدریس همه دروس زیست و شیمی و ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو داره کامل ؟!یا اینکه ناقصه
      و یه نفر میشه در مورد همایشات گدار و تایتان و ...که جدا از راه ابریشم تخصصی ب فروش میرسه هم توضیح بده ؟!
      توضیحات داخل سایت برای من کافی نبود واقعا
      و ممنون میشم بگید که راه ابریشم همه مباحثش کامله یا نه ؟!

راه ابریشم آلاء
    • همایش آرش

fatemeh k 0

سلام دوستان خسته نباشید❤🌹
      آرش استاد چیذری هنوز نمونه تدریس ازشون نیومده؟!
      بچه هایی که خریدید روی پنلتون هست یا هنوز موجود نشده
      کسی تیکت نزده ببینه کی قراره بارگزاری بشه😶
      اگه اطلاعی دارید من رو هم در جریان بذارید متشکرم ازتون
      @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زبان

راه ابریشم آلاء
    • جزوه راه ابریشم فوری!!

سمیه جدگال

جزوه راه ابریشم فیزیک رو میخوام بفروشم از سایت چی بخونم خریدم هنوز بازش نکردم کسی خواست بهم پیام بده
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
      @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
      @بچه-های-همخوانی

راه ابریشم آلاء
    • چاپار چیست؟

Fatemeh Kazemi 1

سلام دوستان شبتون بخیر
      انشاالله تا به امروز عالی پیشرفته باشین
      چاپار چیه؟ یا نحوه استفاده ازش چجوریه؟ از چه بازه زمانی یا از کی باید ازش استفاده کنیم ؟ کسی هم بوده قبلا ازش استفاده کنه ؟

@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

راه ابریشم آلاء
    • چاپار

moahammad sh

سلام خدمت همگی

چاپار ریاضیات رشته ریاضی برای فرسنگ 6 به بعد نمیاد؟؟

M.an
      @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی

راه ابریشم آلاء
    • آرش زبان چیذری چرا هیچی توش نیست

Par Ra

آرش زبان هیچی توش نیست

راه ابریشم آلاء
    • آرش زبان خواهشا رسیدگی کنین

Par Ra

سلام و خسته نباشید آلای عزیز توروخدا کمی زود کنید الان ۲ خرداده و هیچی از آرش زبان منتشر نشده خواهشا پیگیری کنید

راه ابریشم آلاء
    • بازه استفاده از راه ابریشم

R

سلام
      یه سوال داشتم
      من یه راه ابریشمی هستم و اگر امسال خدایی نکرده قبول نشدم ، برای سال آینده اگر قصد تهیه راه ابریشم رو داشته باشم دوباره باید تهیه کنم ؟ یا حتی بعد از کنکور و حتی موقع تحصیل در دانشگاه من به راه ابریشمم دسترسی دارم ؟
      چون من به خاطر حجم فیلم ها اونها رو دانلود نکردم
      M.an
      @مدیر-محصول-ابریشم

راه ابریشم آلاء
    • چاپار راه ابریشم

mahdieh salarieh

سلام به همگی
      چرا چاپار راه‌ابریشم ریاضیات ریاضی به‌روز نیست فقط تا فرسنگ ۶ هست
      لطفا زودتر رسیدگی کنید🙏🏾🥲

راه ابریشم آلاء
    • تست های کتاب کار یا تست های راه ابریشم؟

Fatemeh Barati 2

سلام دوستان تا الان که خیلی راه رو طی کردین
      میتونید انتقال تجربه کنید که تمرکزتونو گذاشتین روی تستای راه ابریشم بهتر جواب دیدین یا از کتاب کارهای خوب استفاده کردین؟
      وقتایی که زمانتون محدود بوده سعی کردین از همون راه ابریشم ولی با سرعت بیشتر استفاده کنید یا بازهم کتاب کار؟
      میدونید نگرانیم از بابت پاسخ نامه تشریهی نداشتن راه ابریشمه که این یکم وقت گیره برام :(

راه ابریشم آلاء
    • تاریخ پخش ارش

Erfan Hashemi

سلام دوستان کسی اطلاعی داره
      دروس عمومی آرش که امسال دارن ضبط میکنن کی شروع میکنن روی سایت قرار دادن
      و همینجور اپدیت ها
      M.an @دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • راه ابریشم ۱۴۰۲

mahdi komari 0

سلام دوستان راه ابریشم ۱۴۰۲ از اول ضبط میشه ؟؟!!!
      M.an

راه ابریشم آلاء
    • برنامه مطالعاتی تابستان

mostafa mtd

سلام
      دانش آموز رشته ریاضی هستم
      خواستم ببینم پیشنهاد میشه تابستان بجای بستن پایه فرسنگ رو ببندیم؟
      مثلا آخر تابستان از هر درس سه فرسنگ رو خونده باشیم.

راه ابریشم آلاء
    • برنامه‌ریزی کنکور ۱۴۰۲

مهدی محمدی 6

سلام بر دوستان .
      برنامه‌ریزی راه ابریشم برای ما یازدهمی ها که از تابستان میخواهیم دهم رو بخونیم و یازدهم رو جمع ببندیم ، در نظر گرفتید ؟ مثلاً در فرسنگ دو ، از مبحث دوازدهم هم اومده ! 😐 یعنی باید تابستان دوازدهمم بخونیم ؟

راه ابریشم آلاء
    • مشکل وارد شدن به قسمت فیلم های راه ابریشم *

erfan f

لطفا درستش کنین :(

راه ابریشم آلاء
    • این جمله درسته

helen owl

بعضی مویرگ ها دارای بندااره هستن ولی این بنداره جزو ساختاری مویرگ نیست ؟؟؟؟؟

راه ابریشم آلاء
    • لایو استاد موقاری

helen owl

دوستانی که موافقا لطفا باتیکت پشتیبانی اعلام کنن تا شاید فرجی حاصل شد

راه ابریشم آلاء
    • گیرنده عصبی

helen owl

میشه یکی به من بگه که گیرنده های سدیمی در یاخته هستن یا درون یاخته

راه ابریشم آلاء
    • پیش ازمون قلم چی

Pərya Khalilzadeh

سلام وقت بخیر دوستان
      من پیش ازمون قلم چی برای این هفته رو پیدا نمیکنم
      اپلود نشده ؟

راه ابریشم آلاء

کلاهبرداری

راه ابریشم آلاء
    راه ابریشم
    13
    70
    830
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • Ali Mortazavi
      Ali Mortazavi دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام . من چند روز پیش در تلگرام با یک مشاور آشنا شدم و خودش رو مشاور برتر معرفی کرد و بعد از چند روز بهم گفت اکانت آلا شماره و کد ملی خودتون رو بدید تا براتون برنامه بریزم ،امروز که رفتم دیدم حساب خودش رو حذف کرده و من رو هم بلاک کرده .

و الان مطمئنم از حسابم داره استفاده میکنم میشه بگید باید چیکار کنم؟آیا می توانم حسابم رو مسدود کنم و از یک حساب دیگه جهت فعال کردن پکیج استفاده کنم؟

@تجربیا
      @ریاضیا
      @راه-ابریشمی-ها-زیست
      @دانش-آموزان-آلاء

mahdi shokry sallar savadkoohi 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
      • آرمان میرانی
        آرمان میرانی بچه های تجربی راه ابریشم @Ali Mortazavi آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ali Mortazavi طرف مقابل خانم بوده؟

الهي و ربّي مَن لي غَيرُک

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
        • Ali Mortazavi

اسمش مائده ابراهیمی بود اگر اشتباه نکنم

آرمان میرانی 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
          • Ali Mortazavi
            Ali Mortazavi دانش آموزان آلاء @fatemeh Ma آخرین ویرایش توسط انجام شده

fatemeh Ma در کلاهبرداری گفته است:

Ali Mortazavi
            جدا از این حرفا
            من به این خندم میاد شوما چطور به یه ادمی که نمیشناسیش اعتماد مکنی!=I
            میگی که خودش بعت پی ام داده
            یکم مشکوک میزنه
            توعم ساده همه چیزو در اختیارش قرار دادی!=I

شاید باورتون نشه ولی آخه بار اولم بود کسی اطمینان رو شکست 😊نه بابا چند روز باهام بود پیام‌میداد

• Ali Mortazavi
              Ali Mortazavi دانش آموزان آلاء @حسن نیسی آخرین ویرایش توسط انجام شده

حسن نیسی در کلاهبرداری گفته است:

bahar mohammadi 0 خخخخخ فیلم هندیه؟

فیلم هندی گذرونده

• Ali Mortazavi

سلام دوستان خانم‌ناصری درستش کرد😊

حقیقتا بار اولم بود به کسی اطمینان کردم اطمینان رو شکست

• ALI MI
                  ALI MI دانش آموزان آلاء @bahar mohammadi 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

bahar mohammadi 0
                  این بده 😂😂👽

• حسن نیسی
                    حسن نیسی دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-فیزیک تجربی بچه های تجربی راه ابریشم @bahar mohammadi 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

bahar mohammadi 0 خخخخخ فیلم هندیه؟

Ali Mortazavi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                    • bahar mohammadi 0
                      bahar mohammadi 0 دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

بزارین من بیشتر جناییش کنم😄
                      نکنه شما همون کلاهبردار باشی و نفر اصلی رو میخوای از میدون به در کنی و زودتر اومدی گزارش دادی🤭🤭😁
                      #شوخی

خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫

حسن نیسی ALI MI 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                      • maryam111
                        maryam111 ناظم آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام وقتتون بخیر
                        این مورد رو حتما تیکت بزنید تو سایت و اطلاع بدید
                        و خواهشا نه فقط واسه رمز آلاء بلکه تو هیچ زمینه ای انقدر زود اعتماد نکنید و هیچ پسوردی رو به هیچکس ندید حتی دوستتون مگر در موارد خیلی ضروری
                        یه اکانت فیک توی تلگرام که راحت میشه زد و کلاهبرداری کرد
                        مشاور رو هم تا خودتون با چشم خودتون تو دنیای حقیقی ندیدینش اعتماد نکنیدو یا اگر مجازی هست حداقل یه امنیت و اعتباری باید داشته باشه و شما یه جورایی مطمئن بشید که طرف واقعا مشاوره و اصلا به درد شما میخوره یا نه
                        امیدوارم هزینه ای بهش نداده باشید😅
                        الان هم نگران نباشید حل میشه ان شاء الله

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                        • آرمان میرانی
                          آرمان میرانی بچه های تجربی راه ابریشم @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi دارکه یعنی چی؟

• آرمان میرانی
                            آرمان میرانی بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده

الان مشاور تیکت رده که پیج رو برای طرف اصلی حذف کنن😁

• sallar savadkoohi
                              sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @آرمان میرانی آخرین ویرایش توسط انجام شده

آرمان میرانی

اره خیلی دارکه:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:

• آرمان میرانی
                                آرمان میرانی بچه های تجربی راه ابریشم @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi حتی سخت تر اینه که تو الان با اون مشاوره حرف زده باشی😂

sallar savadkoohi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                • sallar savadkoohi
                                  sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @آرمان میرانی آخرین ویرایش توسط انجام شده

آرمان میرانی :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:

• آرمان میرانی

الان مشاور با اکانت ایشون میاد آلاخونه جواب ما رو میده😂😄

sallar savadkoohi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                    • fatemeh Ma
                                      fatemeh Ma دانش آموزان آلاء بچه های همخوانی خیرین کوچک دریا دل المپیادیا دوازدهم اپ کاتالیزورهای آلاء @Ali Mortazavi آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ali Mortazavi
                                      جدا از این حرفا
                                      من به این خندم میاد شوما چطور به یه ادمی که نمیشناسیش اعتماد مکنی!=I
                                      میگی که خودش بعت پی ام داده
                                      یکم مشکوک میزنه
                                      توعم ساده همه چیزو در اختیارش قرار دادی!=I

میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!

• Zahra Hamrang
                                        Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام رفقا شب خوش
                                        نمیدونم چرا این جناب به ظاهر مشاور اینطوری کرده چون تو کانال هایی تو همین تلگرام ویدئو های راه ابریشم و حتی کلاسینو و جاهای دیگه هم فراوون هست
                                        احتمالا خبر نداشته خودشو به دردسر انداخته😂

• آرمان میرانی

sallar savadkoohi 👌👍

• sallar savadkoohi

آرمان میرانی
                                            اره الان باید یکم اروم باشن و فکر کنن
                                            وقتی نمیشه رمزو عوض کرد یا اکانتو بست و درکل نمیشه سو اسفاده ای کرد ایرادی نداره یکی دیگه هم حرام استفاده کنه خدا جوابشو میده

آرمان میرانی 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                            • mahdi shokry
                                              mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi به نظر من تیم آلاء خیلی مهربانانه فردا پیگیری میکنن و مشکلت رو حل میکنن و خفت اون یارو رو میگیرن ، خودتو ناراحت نکن ، توکل کن به خدا

• آرمان میرانی

sallar savadkoohi جدی خیلی گرفتن

• sallar savadkoohi

آرمان میرانی
                                                  اصلا ارزش شکایت و پلیس بازی نداره

آرمان میرانی mahdi shokry 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                  • mahdi shokry
                                                    mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi قشنگ بود 😂😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                    • sallar savadkoohi
                                                      sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @mahdi shokry آخرین ویرایش توسط انجام شده

mahdi shokry
                                                      تلگرام کجا واتساپ کجا
                                                      مثل مقایسه امریکا و جیبوتیه:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:

mahdi shokry 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                      • آرمان میرانی

الان نه شماره ای و نه آیدی ای ازش ندارید؟
                                                        خب یکی بوده که میدونسته شما راه ابریشم داری اگه زنگ زده و این موضوع رو مطرح کرده.
                                                        بعد هم مگه میشه آدم آنقدر زود به یکی اعتماد کنه، این و بدونید همه رو عین خودتون ندونید خیلی ها از اعتماد آدم سو استفاده میکنن
                                                        بعد هم خیلی به موضوع جو میدید😐
                                                        جنایی نشده که هنوز که شکایت کنید و به پلیس مراجعه کنید😂

sallar savadkoohi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                        • mahdi shokry

sallar savadkoohi اره من تلگرام دارم ولی فیلتر شکن ندارم کار نمیکنه 😂 برای همین از واتساپ استفاده میکنم فکر کردم تلگرام شبیه واتساپ هست .

• sallar savadkoohi
                                                            sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @mahdi shokry آخرین ویرایش توسط انجام شده

mahdi shokry
                                                            خوبه دیگه
                                                            ادم هرچی کمتر تو مجازی باشه بهتره
                                                            توی بخش امنیتش برین هست
                                                            هاید کردن پروفایل و شماره تلفن داره

• sallar savadkoohi
                                                              sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @Ali Mortazavi آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده

Ali Mortazavi
                                                              سلام
                                                              منشنا رو خوندم
                                                              به نظرم شما تا یه حدی پیگیری کنید اگر خدایی نکرده درست نشد دیگه وقت صرفش نکنید
                                                              میدونم زور داره هزینه کردین یکی داره مفت و مجانی میبره
                                                              ولی وقتی کاری از دست کسی بر نیاد و نشه رمز رو عوض کرد بهتره بسپریمش به خدا و درگیری ذهنیمون رو کم کنیم
                                                              امیدوارم از حرفام برداشت بدی نکنید

• mahdi shokry
                                                                mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی @Ali Mortazavi آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ali Mortazavi خوب عزیز من تو حتی اینم میدونستی که یه شماره تماس هم ازش نداری ، چجوری اعتماد کردی و رمز آلاء رو بهش دادی؟

• Ali Mortazavi
                                                                  Ali Mortazavi دانش آموزان آلاء @mahdi shokry آخرین ویرایش توسط انجام شده

mahdi shokry در کلاهبرداری گفته است:

Ali Mortazavi عه؟ پس من ناواردم در تلگرام چون من بلد نبودم .
                                                                  بذار یه سرچ کنم تو گوگل ببینم چجوری میشه این کار رو کرد .😂

خسته نباشی جهان پهلوان😂

• mahdi shokry

sallar savadkoohi اره پس فقط من بلد نبودم 😂😂

• sallar savadkoohi

mahdi shokry
                                                                      بله میشه شماره رو هاید کرد
                                                                      اینطوری کسی نمیبینه

• mahdi shokry
                                                                        mahdi shokry دانش آموزان آلاء المپیادیا بچه های ریاضی راه ابریشم راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی @Ali Mortazavi آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ali Mortazavi عه؟ پس من ناواردم در تلگرام چون من بلد نبودم .
                                                                        بذار یه سرچ کنم تو گوگل ببینم چجوری میشه این کار رو کرد .😂

• Ali Mortazavi

ممنون آروم شدم

• 1
                                                                          • 2
                                                                          • 1 / 2
                                                                          • اولین پست
                                                                            آخرین پست