هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
%(#0095ff)[هر کجا هستم ، باشم]
%(#0095ff)[آسمان مال من است ...]
%(#0095ff)[پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است!]
چه اهمیت دارد؟
گاه اگر می رویند
قارچ های غربت؟
من نمی دانم
که چرا می گویند : اسب حیوان نجیبی است ،کبوتر زیباست؟!
و چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست؟!
گل شبدرچه کم از لاله ی قرمز دارد؟!
چشم ها را بایدشست ، جور دیگر باید دید ...
واژه ها را باید شست ...
واژه باید خود باد ، واژه باید خود باران باشد.
چترها را باید بست،
زیر باران باید رفت ...دکلمه " %(#0095ff)[هر کجا هستم ، باشم] " خسرو شکیبایی:)
گوش بدید : https://www.aparat.com/v/6d8U9 -
سلام
اگه یه روز موقعیتی پیش بیاد برین خارج از کشور زندگی کنین بدون خانوادتون،این کارو می کنین؟چجوری باهاش کنار میاین؟
@دانش-آموزان-آلاءحامد بهداد اره اگ خوب باشه و برا اینده ادم مفید باشع...البته من واس خودم پیش اومد ک خونواده رد کردن
-
%(#0095ff)[هر کجا هستم ، باشم]
%(#0095ff)[آسمان مال من است ...]
%(#0095ff)[پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است!]
چه اهمیت دارد؟
گاه اگر می رویند
قارچ های غربت؟
من نمی دانم
که چرا می گویند : اسب حیوان نجیبی است ،کبوتر زیباست؟!
و چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست؟!
گل شبدرچه کم از لاله ی قرمز دارد؟!
چشم ها را بایدشست ، جور دیگر باید دید ...
واژه ها را باید شست ...
واژه باید خود باد ، واژه باید خود باران باشد.
چترها را باید بست،
زیر باران باید رفت ...دکلمه " %(#0095ff)[هر کجا هستم ، باشم] " خسرو شکیبایی:)
گوش بدید : https://www.aparat.com/v/6d8U9@dr-saraaa خیلی دلنشینه
-
حامد بهداد اره اگ خوب باشه و برا اینده ادم مفید باشع...البته من واس خودم پیش اومد ک خونواده رد کردن
negwin دوری از خونواده براتون سخت نیست؟
-
سلام
اگه یه روز موقعیتی پیش بیاد برین خارج از کشور زندگی کنین بدون خانوادتون،این کارو می کنین؟چجوری باهاش کنار میاین؟
@دانش-آموزان-آلاءحامد بهداد بدون خانوادم ، عمـرا:)
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاءحامد بهداد واسه من ک رفتنم قطعیه !وقتی ژن خوب نمیشه مخ و میشه پدر چرا آدم بمونه ؟
من یا سوئد یا کانادا بعد تموم شدن درسم میرم
توهم اگه موقعیتت اکیه برو حتما -
negwin دوری از خونواده براتون سخت نیست؟
حامد بهداد چرا خبواقعن سخته. بیش از حد سخته ولی اگ هدف باشع و برنامه واس زندگی و بدونی تهش دکتری مهندسی با درامد خوب میشی سخت بودنش کمتر میشع
-
حامد بهداد بدون خانوادم ، عمـرا:)
@dr-saraaa یکی از بزرگترین مسائل ما همینه....آیا این افراط نیست ؟
افراط در وابستگی؟ -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءحامد بهداد در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءصد درصد! قطعا!
کنار اومدن نداره دیگه...معجزه که نمیشه برا رفتن! بدونِ شک چندسال باید برای رفتن تلاش کنین..و وقتی بااختیارِ خودتون این تلاشها رو میکنین یعنی با دوری و مشکلاتش کنار اومدین دیگه:/// -
افراط در وابستگی؟حامد بهداد نه این احتیاط ِ
-
حامد بهداد در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
کنار اومدن نداره دیگه...معجزه که نمیشه برا رفتن! بدونِ شک چندسال باید برای رفتن تلاش کنین..و وقتی بااختیارِ خودتون این تلاشها رو میکنین یعنی با دوری و مشکلاتش کنار اومدین دیگه:///gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
کنار اومدن نداره دیگه...معجزه که نمیشه برا رفتن! بدونِ شک چندسال باید برای رفتن تلاش کنین..و وقتی بااختیارِ خودتون این تلاشها رو میکنین یعنی با دوری و مشکلاتش کنار اومدین دیگه:///نگارین هم تگ کنیم اون آدم رو در کسری از ثانیه قانع میکنه ک ادم باید بره
-
سلام
کنار اومدن نداره دیگه...معجزه که نمیشه برا رفتن! بدونِ شک چندسال باید برای رفتن تلاش کنین..و وقتی بااختیارِ خودتون این تلاشها رو میکنین یعنی با دوری و مشکلاتش کنار اومدین دیگه:/// -
حامد بهداد واسه من ک رفتنم قطعیه !وقتی ژن خوب نمیشه مخ و میشه پدر چرا آدم بمونه ؟
من یا سوئد یا کانادا بعد تموم شدن درسم میرم
توهم اگه موقعیتت اکیه برو حتما@dr-sobhan اگه ژن خوب بود چی؟
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
کنار اومدن نداره دیگه...معجزه که نمیشه برا رفتن! بدونِ شک چندسال باید برای رفتن تلاش کنین..و وقتی بااختیارِ خودتون این تلاشها رو میکنین یعنی با دوری و مشکلاتش کنار اومدین دیگه:///نگارین هم تگ کنیم اون آدم رو در کسری از ثانیه قانع میکنه ک ادم باید بره
-
افراط در وابستگی؟حامد بهداد
هر کاری ، هر تلاشی میخواین انجام بدین همینجا تو وطن انجام بدینکجا با این عجله :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_savouring_delicious_food:
-
@dr-sobhan اگه ژن خوب بود چی؟
حامد بهداد آقا زاده ها ک همه اقامت اروپا و آمریکا رو دارن !
-
gollnar والا من خیلی از دوستام رفتن دارن پزشکی میخونن چند سال تلاش نکردن واس رفتن ک ...تابستون تصمیم گرفتن مهر رفتن
negwin دقیقا
خیلیا است طورین!
-
gollnar والا من خیلی از دوستام رفتن دارن پزشکی میخونن چند سال تلاش نکردن واس رفتن ک ...تابستون تصمیم گرفتن مهر رفتن
-
حامد بهداد نه این احتیاط ِ
@dr-saraaa احتیاط درچی؟ می دونین منم این مسئله رو دارم...
اما وابستگی من خیلی زیاده...خیلی -