هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@پشت-کنکوریه-خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دلیلی که بهتون انگیزه میده زندگیتونو ادامه بدین چیه?
وقتی از خواب پا میشین به چی فک میکنین که کمکتون میکنه از رختخواب بزنین بیرون؟من جدی چندین وقته بیدار میشم هرچی فحشه از دهنم درمیاد به کنکور میدم و باز میخوابم :|
-
@دانش-آموزان-آلاء من تا شب میرم تا یه مدت دوباره نیستم کسی کاری چیزی داشت بگه تا شب بعدش دوباره چت رو هم میبندم
سوالی هم در مورد برنامه بود در خدمتم -
وقتی از خواب پا میشین به چی فک میکنین که کمکتون میکنه از رختخواب بزنین بیرون؟@پشت-کنکوریه-خسته
سلام
من یه مدت مدید!!!!اصن دلم میخواست بخوابم تا ابد!!
یعنی برام مهم نبود!بیدار شم!به عبارت بهتر!بی انگیزه بودم!
اما وقتی به نتیجه کنکورم فکر میکنم،به اون همه تلاشی که سال های قبل داشتم ،می بینم حق مسلم!!!منه که ان شاءالله نتیجه عالی بگیرم پس این خودش میشه یه انگیزه برای بیدار شدنم؛
البته خونوادم هم از انگیزه های من هستن،دیدن اونا و امیدی که به من دارن برای افتخار کردن بهمبازم یه انگیزه است؛
-
@پشت-کنکوریه-خسته
سلام
من یه مدت مدید!!!!اصن دلم میخواست بخوابم تا ابد!!
یعنی برام مهم نبود!بیدار شم!به عبارت بهتر!بی انگیزه بودم!
اما وقتی به نتیجه کنکورم فکر میکنم،به اون همه تلاشی که سال های قبل داشتم ،می بینم حق مسلم!!!منه که ان شاءالله نتیجه عالی بگیرم پس این خودش میشه یه انگیزه برای بیدار شدنم؛
البته خونوادم هم از انگیزه های من هستن،دیدن اونا و امیدی که به من دارن برای افتخار کردن بهمبازم یه انگیزه است؛
-
وقتی از خواب پا میشین به چی فک میکنین که کمکتون میکنه از رختخواب بزنین بیرون؟@پشت-کنکوریه-خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
وقتی از خواب پا میشین به چی فک میکنین که کمکتون میکنه از رختخواب بزنین بیرون؟ج اولی :دکتر شم پولدار شم بعد یه وانت بخرم برم کار کنم
ج دومی :دستشویی! -
@soheil95s95 همین الان دیلتش کن تا معتاد نشدی
من سال سوم بودم میشه حدوووود 4 سال پیش معتادش شده بودم دیگه تا یهه جای زیادی رو حفظی میزدم از اون جا به بعد رو نگاه میکردم
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 همین الان دیلتش کن تا معتاد نشدی
من سال سوم بودم میشه حدوووود 4 سال پیش معتادش شده بودم دیگه تا یهه جای زیادی رو حفظی میزدم از اون جا به بعد رو نگاه میکردم
باشه
-
@پشت-کنکوریه-خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
وقتی از خواب پا میشین به چی فک میکنین که کمکتون میکنه از رختخواب بزنین بیرون؟ج اولی :دکتر شم پولدار شم بعد یه وانت بخرم برم کار کنم
ج دومی :دستشویی! -
سلام دوستان
کسی تا حالا از موسسه ح.آخر چیزی گرفته؟!
من دیروز پکیج یه درسی رو سفارش دادم.قرار شده تا ظهر برسونن به فامیلمون که ساکنه تهرانه
اما امروز تلفنشونو بر نمیدارن!!تلگرام و حتی پیام عادی هم جواب نمیدن!!
هر چی میخوام خوش بین باشم نمیتونم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء