هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ماهم یکی ازفامیلمون سهمیه ۴۸درصدی داره ....رفته رشته ساخت وساز
البته به پزشکی علاقه نداره چون فوتبالیسته
-
@dr-yassi
منم گفتم خداروشکر سهمیه شمارو داشت وگرنه بنده خدا الان باید بیکار خونه میموند@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
منم گفتم خداروشکر سهمیه شمارو داشت وگرنه بنده خدا الان باید بیکار خونه میموندخب جوابشم که دادی اونم دندون شکن دیگه حرص چیو میخوری
-
@sobhan-1999
سلام
حالتون خوبه ؟
اگه نیست عب نداره میگذره یادتونه چهارم ابتدایی یه شعری داشتیم
زندگی ترکیبِ شادی با غم است
دوست میدارم من این پیوند را
گرچه میگویند شادی بهتراست
دوست دارم گریه با لبخند را :)))NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
سلام
حالتون خوبه ؟
اگه نیست عب نداره میگذره یادتونه چهارم ابتدایی یه شعری داشتیم
زندگی ترکیبِ شادی با غم است
دوست میدارم من این پیوند را
گرچه میگویند شادی بهتراست
دوست دارم گریه با لبخند را :)))قشنگ بود
-
والا زور داره ما پدرمون در بیاد یکی که جمع کل اختصاصی هاش به 50 نرسه پزشکی بخونه
ایییییییییییییییننننننننننننننن عدالتههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@dr-yassi
منم گفتم خداروشکر سهمیه شمارو داشت وگرنه بنده خدا الان باید بیکار خونه میموند@sobhan-1999
خودتونو درگیر این حرفا نکنید.....
از آمادگی آزمون این هفته چه خبر؟ -
@sobhan-1999
خودتونو درگیر این حرفا نکنید.....
از آمادگی آزمون این هفته چه خبر؟@dr-yassi
خوبه . کم و بیش خوندم -
rose77
سلام شما خوبید -
امروز آقایون اعصابشون خط خطیه....
دخملا آرام وبرحذر باشید -
سلام @dr-yassi
http://s8.picofile.com/file/8325667684/download.jpg -
والا زور داره ما پدرمون در بیاد یکی که جمع کل اختصاصی هاش به 50 نرسه پزشکی بخونه
ایییییییییییییییننننننننننننننن عدالتههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایییییییییییییییننننننننننننننن عدالتههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اروم تر بله عدالته
در ضمن سهمیه اونا اصلا به ما ربط نداره .. اونا خودشون یه جوریه دیگه محاسبه میشه -
rose77
سلام شما خوبید -
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایییییییییییییییننننننننننننننن عدالتههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اروم تر بله عدالته
در ضمن سهمیه اونا اصلا به ما ربط نداره .. اونا خودشون یه جوریه دیگه محاسبه میشهrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در ضمن سهمیه اونا اصلا به ما ربط نداره .. اونا خودشون یه جوریه دیگه محاسبه میشهنخیر اصلاااا عدالت نیست
-
ایییییییییییییییننننننننننننننن عدالتههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -