هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
مگه میشه یه کشوری یه عمری به یه زبونی تکلم کنن و قواعد نداشته باشن تا یه بیگانه بیاد پایه گذاری کنه واسشون :///
چیزی که گفتین کلی بود
ایشون تو زمینه ی صرف و نحوِ عربی (واژه شناسی) تحقیق و فعالیت میکردنتو دلیل دخالت بیگانه اطلاعی ندارم ....
ولی ایشون پایه گذارن
نگارین جان نحو یعنی گرامر وقواعد
صرف زبان شناسی وواژه شناسی هست....میتونی به ویکی پدیا رجوع کنی
-
Mortezapi
بله شیرازی هستن.....نمیدونم جهت ختم کلام بود
چقد گیرمیدین بهم من برم دیگه نیام ....
شوخی.... قشنگ رو مختونم -
@dr-yassi خخخخخ نه گیر نمیدم
چون برادران عزیز اهل تسنن میگن صدق الله العظیم
و اون "علی" وسطشو نمیارن
گفتم شاید اینه نظرتهاااان اونو گفتین....ای بابا
علیو جا انداختم.....اساسا اون علی بمعنی والا هست ن امام علی ......اصلاح میکنم.....صدق الله العلی العظیم....
-
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
مگه میشه یه کشوری یه عمری به یه زبونی تکلم کنن و قواعد نداشته باشن تا یه بیگانه بیاد پایه گذاری کنه واسشون :///
چیزی که گفتین کلی بود
ایشون تو زمینه ی صرف و نحوِ عربی (واژه شناسی) تحقیق و فعالیت میکردنتو دلیل دخالت بیگانه اطلاعی ندارم ....
ولی ایشون پایه گذارن
نگارین جان نحو یعنی گرامر وقواعد
صرف زبان شناسی وواژه شناسی هست....میتونی به ویکی پدیا رجوع کنی
-
این دانشمند فارسی در اوج جوانی با شیوه توصیفی "الکتاب" را نوشت. "الکتاب" نخستین کتاب حاوی صرف و نحو و از منابع و مأخذ قابل اطمینان است.
خانم زارع استادیار زبان و ادبیات عرب دانشگاه شیراز میگوید: کتاب سیبویه آنچنان جامع و کامل درباره قواعد و دستور زبان عربی تالیف شده بود که تا قرنها بعد هیچ کدام از دانشمندان نتوانستند مطلب جدیدی به این کتاب اضافه کنند.
زبان اعراب در بخشهای آواشناسی، دستور زبان جامع و علم زبان شناسی مدیون سیبویه شیراز است.
او نخستین فردی بود که برای زبان عربی، صرف و نحو نوشت و صداها را در این زبان مشخص کرد. بنابراین، علامتهای فتحه، کسره، ضمه و تنوینها اختراع و کار سیبویه ایرانی است.
وی افزود: همین امر باعث شد کتاب سیبویه لقب "قرآن و نحو" و به خود او نیز لقب "نحوی" داده شود یعنی عالم دستور زبان عربی.
به این ترتیب، این ایرانیان بودند که برای اعراب صرف و نحو (دستور زبان) نوشتند.
آقای حکمت نیا کارشناس گردشگری نیز می گوید: جامعه عرب بخاطر تاثیراتی که سیبویه در زبان عربی داشته است این مقبره را مورد احترام قرار میدهند و به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری در سفر خود انتخاب میکنند.
سیبویه در سال 180 هجری قمری در سن۴۰ سالگی در شهر شیراز دار فانی را وداع گفت.
اینک سنگ سیاهی بر قبر سیبویه قرار دارد که باعث شده است مردم محله ای را که این آرامگاه در آنجا قرار دارد به نام محله سنگ سیاه بشناسند
-
این دانشمند فارسی در اوج جوانی با شیوه توصیفی "الکتاب" را نوشت. "الکتاب" نخستین کتاب حاوی صرف و نحو و از منابع و مأخذ قابل اطمینان است.
خانم زارع استادیار زبان و ادبیات عرب دانشگاه شیراز میگوید: کتاب سیبویه آنچنان جامع و کامل درباره قواعد و دستور زبان عربی تالیف شده بود که تا قرنها بعد هیچ کدام از دانشمندان نتوانستند مطلب جدیدی به این کتاب اضافه کنند.
زبان اعراب در بخشهای آواشناسی، دستور زبان جامع و علم زبان شناسی مدیون سیبویه شیراز است.
او نخستین فردی بود که برای زبان عربی، صرف و نحو نوشت و صداها را در این زبان مشخص کرد. بنابراین، علامتهای فتحه، کسره، ضمه و تنوینها اختراع و کار سیبویه ایرانی است.
وی افزود: همین امر باعث شد کتاب سیبویه لقب "قرآن و نحو" و به خود او نیز لقب "نحوی" داده شود یعنی عالم دستور زبان عربی.
به این ترتیب، این ایرانیان بودند که برای اعراب صرف و نحو (دستور زبان) نوشتند.
آقای حکمت نیا کارشناس گردشگری نیز می گوید: جامعه عرب بخاطر تاثیراتی که سیبویه در زبان عربی داشته است این مقبره را مورد احترام قرار میدهند و به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری در سفر خود انتخاب میکنند.
سیبویه در سال 180 هجری قمری در سن۴۰ سالگی در شهر شیراز دار فانی را وداع گفت.
اینک سنگ سیاهی بر قبر سیبویه قرار دارد که باعث شده است مردم محله ای را که این آرامگاه در آنجا قرار دارد به نام محله سنگ سیاه بشناسند
-
هاااان اونو گفتین....ای بابا
علیو جا انداختم.....اساسا اون علی بمعنی والا هست ن امام علی ......اصلاح میکنم.....صدق الله العلی العظیم....
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هاااان اونو گفتین....ای بابا
اره دقیقا همینه معنیش اما دوستان اهل تسنن باهاش مشکل دارن
البته که نظرشون محترمه -
NEGAARINN
بررسی وشناخت اجزای واژه که ضمیمه دستور زبان وقواعد هست دختر خوب ...من اینو تو دانستنی هم خونده بودم ..... -
NEGAARINN
بررسی وشناخت اجزای واژه که ضمیمه دستور زبان وقواعد هست دختر خوب ...من اینو تو دانستنی هم خونده بودم .....@dr-yassi
عرض کردی رجوع کنم به ویکی پدیا مطابقِ حرفت عمل کردم اگه حرفِ خودتو نقض میکنی که دیگه کاری با اونجاش ندارم
در هر صورت یه چیزی درباره ی قواعد گفتی و اشتباه از آب درومد درستش اینه که حاشیه نریم و واردِ دستورِ زبان نشیم چون بی سوده شما گفتی پایه گذاریه قواعد آقا سهیلم توضیح دادن که همچین چیزی ممکن نیست اگه خودتم معقولانه بهش نگاه کنی همینو متوجه میشی
به هر حال خوشحال شدم از همصحبتی باهات
ادامه ی روزت خوش -
واقعا دیگه جز این دلیلی ندارم .......
تو ویکی پدیا ذکر کردن که ایشون دانشمند صرف ونحو عربی هستن.....
رفتم معنی صرف ونحورو تو نت سرچ کردم به ترتیب به معنی واژه شناسی و دستور وقواعد زبان بود .....
-
@dr-yassi
عرض کردی رجوع کنم به ویکی پدیا مطابقِ حرفت عمل کردم اگه حرفِ خودتو نقض میکنی که دیگه کاری با اونجاش ندارم
در هر صورت یه چیزی درباره ی قواعد گفتی و اشتباه از آب درومد درستش اینه که حاشیه نریم و واردِ دستورِ زبان نشیم چون بی سوده شما گفتی پایه گذاریه قواعد آقا سهیلم توضیح دادن که همچین چیزی ممکن نیست اگه خودتم معقولانه بهش نگاه کنی همینو متوجه میشی
ادامه ی روزت خوش -
@dr-yassi
ادامه ی روزت خوشآقا سهیل گفتن غیرممکنه؟
-
-
-
@dr-f-sh شما دترمینانتون خوبه؟