هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ولی خدایی دوس دارم برم جنگ روحیشو دارم
-
کلا امروز عجیب بود
هاوکینگ و ادیان و مذاهب و هوای لندی و دعوا و مرگ بر امریکا و الانم کربلا کربلا ما داریم با اسنایپ میاییمarmir ali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلا امروز عجیب بود
هاوکینگ و ادیان و مذاهب و هوای لندی و دعوا و مرگ بر امریکا و الانم کربلا کربلا ما داریم با اسنایپ میاییم -
کلا امروز عجیب بود
هاوکینگ و ادیان و مذاهب و هوای لندی و دعوا و مرگ بر امریکا و الانم کربلا کربلا ما داریم با اسنایپ میاییم -
اقا ما برویم
شاید یه روزی به ارزوم رسیدم : )
غروب بر همگی خوش و خرم -
ولی خدایی دوس دارم برم جنگ روحیشو دارم
-
اقا ما برویم
شاید یه روزی به ارزوم رسیدم : )
غروب بر همگی خوش و خرم -
hosainmahmoudi واقعا
@hasty-79
اوهوم -
دختر بودن خیلی خوبه
و دخترا 100 مرتبه بهتر از پسران
ولی من خیلی دلم می خواست پسر باشم .... دقت کردین هیچ پسری نمی خواد دختر باشه
@dr-f-sh
خب چون خیلی آزادی های بیشتری نسبت به ما ها دارن -
chakame در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-f-sh
خب چون خیلی آزادی های بیشتری نسبت به ما ها دارنمن هرسری امضاتو مخونم عقم میگیره....چون هرسری تصویر رفتن به مسواک ب حلقم برام تداعی میشه....وای بلا به دور
-
@dr-f-sh
خب چون خیلی آزادی های بیشتری نسبت به ما ها دارنمن هرسری امضاتو مخونم عقم میگیره....چون هرسری تصویر رفتن به مسواک ب حلقم برام تداعی میشه....وای بلا به دور
-
-
unuccustoლed
خب خوبیش هم اینه که چون خیلی حال بهم زنه، امیدوارم، ان شاءالله، مردم دقت کنن و اعتقاداتشونو نکنن تو حلق بقیه! چون دقیقا همین جوری جال بهم زنه!
-
unuccustoლed
خب خوبیش هم اینه که چون خیلی حال بهم زنه، امیدوارم، ان شاءالله، مردم دقت کنن و اعتقاداتشونو نکنن تو حلق بقیه! چون دقیقا همین جوری جال بهم زنه!
unuccustoლed
تکبیررررر