هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahana اگه سوالی دارید بپرسید دوست عزیز
-
@mahana اگه سوالی دارید بپرسید دوست عزیز
-
@dr-sobhan2 ی ساعته دارم ب یه مسئله فک میکنم حل نمیشد..همین ک خاستم بپرسم یادم اومد
انگار ی کول از رو دوشم بر داشته شد اخیش
@mahana کلا هروقت سوالی داشتید بپرسید بچهای آلا همه باهم رفیقن : ) البته قدیمی ها پیدا میدا نیستن ولی کفتر جلد همین لونهن همه برمیگردن میبینید چقدر همه رفیقن
-
می دونین تو زندگی ما ادما گاهی یکی پیدا میشه که مثل ابر بهاری می مونه تا بخوای بهش توجه کنی ناپدید میشه میگن دنیا دو سه روزه ولی چرا همین دو سه روزم همش پر غم و غصه س عشق کلمه عجیبی ا عشقی که دست نیافتنی هس خیلی خیلی دردناک ا کاش سرنوشت ما ادما دست خودمون بود می دونین قلب ادم هیچ وقت از عقلش پیروی نمی کنه افسار قلب دست ما ادما نیس می دونین خیلی سخته ادم بغض کنه ولی نتونه گریه کنه کاش خیلی از کاش ها نبو د کاش هیچ عشقی مجبور به فراموشی نبود کاش زندگی فقط چند ثانیه مطابق میلت بود یکی بهم گفت وقتی عاشق بشی نمی فهمی چطور عاشق شدی عشق دست خود ادم نیست اون راس می گفت واین عشق هست که مارو می تونه از درون بشکنه قلبت رو پاره پاره کنه این پست اخرم بود حلالم کنید یکی که واسم خیلی عزیزه هر کی اینو می خونه لطفا براش دعا کنه خداحافظ برای همیشه شاید بعد کنکور بیام. امیدوارم همتون به هدفتون برسین و خنده ای از ته قلب داشته باشین یا علی
-
@mahana کلا هروقت سوالی داشتید بپرسید بچهای آلا همه باهم رفیقن : ) البته قدیمی ها پیدا میدا نیستن ولی کفتر جلد همین لونهن همه برمیگردن میبینید چقدر همه رفیقن
-
می دونین تو زندگی ما ادما گاهی یکی پیدا میشه که مثل ابر بهاری می مونه تا بخوای بهش توجه کنی ناپدید میشه میگن دنیا دو سه روزه ولی چرا همین دو سه روزم همش پر غم و غصه س عشق کلمه عجیبی ا عشقی که دست نیافتنی هس خیلی خیلی دردناک ا کاش سرنوشت ما ادما دست خودمون بود می دونین قلب ادم هیچ وقت از عقلش پیروی نمی کنه افسار قلب دست ما ادما نیس می دونین خیلی سخته ادم بغض کنه ولی نتونه گریه کنه کاش خیلی از کاش ها نبو د کاش هیچ عشقی مجبور به فراموشی نبود کاش زندگی فقط چند ثانیه مطابق میلت بود یکی بهم گفت وقتی عاشق بشی نمی فهمی چطور عاشق شدی عشق دست خود ادم نیست اون راس می گفت واین عشق هست که مارو می تونه از درون بشکنه قلبت رو پاره پاره کنه این پست اخرم بود حلالم کنید یکی که واسم خیلی عزیزه هر کی اینو می خونه لطفا براش دعا کنه خداحافظ برای همیشه شاید بعد کنکور بیام. امیدوارم همتون به هدفتون برسین و خنده ای از ته قلب داشته باشین یا علی
-
دوستان ای همایش استاد ناصح زاده تموم شد یا هنوز ادامه داره ؟
-
najafiali78 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خوبی میگم همایش ادبیات رو مگه گرفتی ؟
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اکانت اصلیم برگشت ! جی جی جی جیییییییییین
سلامممممممممممممممممممممممم سبحاننننن اومدد
خوبی دکتر چ خبر واییی دلم برات تنگ شده
من هنوز نرفتم یعنی امروز قرار شد برم که اومدی
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
ممنون نه عربی رایگان رو میگم 14 ساعته -
سلام
ممنون نه عربی رایگان رو میگم 14 ساعتهnajafiali78 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
ممنون نه عربی رایگان رو میگم 14 ساعته
اهاه نه ادامه ندادن البته فک کنم
ا -
اکانت اصلیم برگشت ! جی جی جی جیییییییییین
سلامممممممممممممممممممممممم سبحاننننن اومدد
خوبی دکتر چ خبر واییی دلم برات تنگ شده
من هنوز نرفتم یعنی امروز قرار شد برم که اومدی
-
@mahana خیلی ممنون
ببخشید شما رو کجایی ندیدم من
-
@mahana خیلی ممنون
ببخشید شما رو کجایی ندیدم من
-
rose77 سلااااااااام چطوری مینا خوووووبی ؟
کجا بری :| من اومدم رفتن کنسله همه هم باید برگردن