هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
maviz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من که هی رفرش میکنم
استرس خودم یه طرف
به مامانم هم هیچی نمیتونم بگم گریه میکنه
خدا خواهشا هیچ کدوم از بچه ها رو شرمنده مامان بابا نکندقیقا الان یه چای بهم داد گفت چطوری گفتم عالی
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
maviz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من که هی رفرش میکنم
استرس خودم یه طرف
به مامانم هم هیچی نمیتونم بگم گریه میکنه
خدا خواهشا هیچ کدوم از بچه ها رو شرمنده مامان بابا نکندقیقا الان یه چای بهم داد گفت چطوری گفتم عالی
اوخی عزیزمم ان شا الله سربلندی جلوش نگران نباش
-
گریم گرفته
-
گریم گرفته
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گریم گرفته
منم
اما نباید گریه کنم بغض بدتره ولی
-
گریم گرفته
منم
گریم گرفته
منم
-
درصدهای آقای براتی طبق اعلام خودشون عربی و فیزیک و شیمی100 ریاضی 96/7 زیست و ادبیات94/7 زبان 89/4 دینی84 زمین 20
-
گریم گرفته
منم
گریم گرفته
منم
فدات اروم باش عشقم اروم
-
رتبه اول رشته انسانی چه رشته ای را انتخاب می کند؟
فاطمه ملکی از تهران که رتبه اول کنکور علوم انسانی را به خود اختصاص داده است در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: اصلاً فکرش را هم نمیکردم به عنوان اولین نفر رشته انسانی انتخاب شوم و واقعاً از این موضوع هیجان زده هستم.
وی که در یکی از دبیرستانهای دولتی تهران درس خوانده گفت: در کنار دروس مدرسه مطالعه اصولی کنکور را زیر نظر معلمان و مشاوران مدرسه دنبال کردم تا اینکه توانستم به چنین نتیجهای دست یابم.
ملکی درباره تصمیم اش برای ادامه تحصیل گفت: قصد دارم روانشناسی دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل انتخاب کنم و به طور قطع تصمیمی برای مهاجرت نخواهم داشت.
مطمئن بودم یکی از برترینهای کنکور سراسری ۹۷ خواهم شدسید محمد صادق کشاورزی دانش آموز دیگری است که توانست رتبه دوم علوم ریاضی و فنی را به خود اختصاص دهد.
وی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در مدرسه تیزهوشان در تهران تحصیل کرده ام و با توجه به برنامهریزی که داشتم مطمئن بودم یکی از برترینهای کنکور سراسری ۹۷ خواهم شد و اکنون هم قصد دارم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه صنعتی شریف را برای ادامه تحصیل انتخاب کنم.وی به داوطلبانی هم که نتوانستند نتیجه مطلوب را کسب کنند توصیه کرد: داوطلبان کنکور سراسری ۹۷ که به حد مطلوبشان موفق نشده اند، نگران نباشند و به تلاش خود ادامه دهند و در این مسیر بیشتر از نتیجه به نوع عملکرد خود تمرکز کنند.
هیجان زده ام و انتظار نداشتم چنین رتبهای را کسب کنمعرفان آبادیفر یکی دیگر از برترینهای بزرگترین ماراتن امسال بود که توانست رتبه سوم علوم تجربی را کسب کند.
وی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در یکی از مدارس تیزهوشان شهر تبریز تحصیل و از سال سوم دبیرستان برنامهریزی برای کنکور را آغاز کردم و سال پیش دانشگاهی به طور جدیتر به این قضیه پرداختم.
آبادیفر ادامه داد: با توجه به برنامهریزی که داشتم تصوری از برتر شدن در کنکور را برای خود قائل بودم، هیجان زده ام و بعد از جلسه کنکور انتظار نداشتم چنین رتبهای را کسب کنم که خوشبختانه توانستم در قبال برنامهریزیها و تلاشهایی که کردم سربلند شوم.
وی درباره تصمیمش برای ادامه تحصیل گفت: هنوز به طور قطعی تصمیمگیری نکردم اما احتمال زیاد پزشکی علوم پزشکی تهران را برای تحصیلات آکادمیک انتخاب کنم.
-
blue در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توکل کنیم.من که دیگه اروم شدم
خوشبحالت -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوستان کسی اینجا هست که بخواد برای سال دوم کنکور داده باشه و به فکر کنکور سال سوم هم باشه؟
من به فکر سال چهارمم
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوستان کسی اینجا هست که بخواد برای سال دوم کنکور داده باشه و به فکر کنکور سال سوم هم باشه؟
من به فکر سال چهارمم
ببین طرف صحبتم با شما وهمه کسایی هست که بفکر کنکور برای سال سوم یا چهارم و..هستن. ازتون خواهش میکنم همین امسال انتخاب رشته کنید و برید دانشگاه این راهی که قراره شما بریدو من یبار رفتم به استرس بیماری دردسر حرف شنیدن از بقیه نمیارزه درسته زندگیته آیندته دلت میخواد براش دوباره و دوباره بجنگی ولی اگه دوسال نشد 3سال نشد برای سال چهارم هم نمیشه اینارو نمیگم که ناامید بشید، بجای اینکه دوسال بمونی همین امسال برو دانشگاه و تو رشته ای که قبول میشی وقت بزار و بهترین باش آینده ای که با فکر خانوم دکتر یا آقای دکتر داری تو رشته خودت محقق کن،خودمو مثال میزنم من دوسال کنکور دادم و سر یه اشتباه رفتم روانشناسی رشتمو دوس نداشتم احساس کمبود میکردم تو این رشته نشستم دوباره خوندم ولی بازم نشد همزمان دانشگاه و کنکور خوند خیلی سخت بوددوباره شکست خوردم ایندفعه اومدم باخودم گفتم بجای اینکه کنکور بخونم و هر بار بیشتر اسیب ببینم میام تو رشته خودم بهترین میشم وتلاش میکنم تا به درجات بالایی برسم همه چیز که پزشکی یا مهندسی نیست من به این باور رسیدم که میتونم تو رشته خودمم موفق بشم و خداروشکر هر روز بیشتر دارم پیشرفت میکنم. از شماها هم خواهش میکنم بجای اینکه عمرتونو سرکنکور بزارید و خدایی نکرده نتیجه نگیرید برید دانشگاه و اونجا تلاش کنید.مطمئن باشید نتیجه میگیرید.
پرحرفی کردم ولی حرفامو بخونید من یبار این راهی که میخواین برینو رفتم به هیچی نمیارزه
@دانش-آموزان-آلاء -