هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi من هم به معلمهام و استادام ارادت ویژه ای دارم
ادمای زحمت کش و مهربون از جنس معلم فراموش نشدنی هستنمعلم زیستمون خیلی ادم سخت گیر و مهربون و دلسوزی بود! یادش بخیر
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi من هم به معلمهام و استادام ارادت ویژه ای دارم
ادمای زحمت کش و مهربون از جنس معلم فراموش نشدنی هستنمعلم زیستمون خیلی ادم سخت گیر و مهربون و دلسوزی بود! یادش بخیر
دکتر برنوسی رفتین؟
-
-
همتون رفتین؟؟
-
همتون رفتین؟؟
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan به نظرتون ریاضیو خیلی سبز بخونم خوبه ؟ کافیه؟درصد پارسالم بودچهلو خورده ای بودش
میخوام بالای 70 برسونمشما ک پارسال 40 زدید قطعا ریاضیتون در سطح خوبیه !اگه بتونید از کتاب آیکیو استقاده کنید احتمال درصد بالای 70 براتون خیلی زیاد میشه ! ولی در مورد کتاب خیلی سبز ک بشه باهاش بالای 70 زد یا نه من نظری نمیدم ! چون قطعا کسی بوده ک با اون کتاب این درصد رو زده ولیییی تستای آیکیو بالاتر از سطح کنکوره !وقتی شما قوی تر از کنکور کار کنید مطمئنن احتمال موفقیتتون بالاتره
:|
رتبه برتراشم میگن آی کیو خوب نیست:/
همون خیلی سبز عالیه و برای درصد بالا کافی:)@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan به نظرتون ریاضیو خیلی سبز بخونم خوبه ؟ کافیه؟درصد پارسالم بودچهلو خورده ای بودش
میخوام بالای 70 برسونمشما ک پارسال 40 زدید قطعا ریاضیتون در سطح خوبیه !اگه بتونید از کتاب آیکیو استقاده کنید احتمال درصد بالای 70 براتون خیلی زیاد میشه ! ولی در مورد کتاب خیلی سبز ک بشه باهاش بالای 70 زد یا نه من نظری نمیدم ! چون قطعا کسی بوده ک با اون کتاب این درصد رو زده ولیییی تستای آیکیو بالاتر از سطح کنکوره !وقتی شما قوی تر از کنکور کار کنید مطمئنن احتمال موفقیتتون بالاتره
:|
رتبه برتراشم میگن آی کیو خوب نیست:/
همون خیلی سبز عالیه و برای درصد بالا کافی:)بابا تو خوبی تو عالی تو فوق العاده
یکی از من نظر خواست منم چون با خیلی از رتبه های برتر صحبت کردم نظرمو گفتم
اینقدر هر نظری من میدم نیا ادیت نکن
نظر من اینه
خودت نظر داری جدا بده ! اه -
سلام به همه من احساس میکنم به یه حمایت تو درس نیاز دارم مثلن یکی که با هم رفعه اشکال کنیم و مقید باشیم
اگه کسی هست (خانوم)پایه ست, بگه؟؟
-
-
ما هنوز یه بازیمون مونده!