هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77
چاکرتیم
چطوری ؟
چه خبر؟ -
بهاره
فک کنم حق با استادتونه
اون حالت شاید تو ناخودآگاه شما بوده و انسان از ناخودآگاه خودش اطلاعی نداره@moein0614 در
"مهربانان و مهربانوها"
گفته است:
بهاره
فک کنم حق با استادتونه
اون حالت شاید تو ناخودآگاه شما بوده و انسان از ناخودآگاه خودش اطلاعی ندارهآره خودشم همینو گفت.... گفت عمدا یا سهوا هروقت چهره بکشی لبشو این شکلی میکشی و این ذهنته که این کارو میکنه دست خودت نیس
البته تاکید داشت که عاشقا همیشه چهره ای شبیه چهره عشقشونو میکشن
من عشق نداشتمو کشیدم -
@moein0614 در
"مهربانان و مهربانوها"
گفته است:
بهاره
فک کنم حق با استادتونه
اون حالت شاید تو ناخودآگاه شما بوده و انسان از ناخودآگاه خودش اطلاعی ندارهآره خودشم همینو گفت.... گفت عمدا یا سهوا هروقت چهره بکشی لبشو این شکلی میکشی و این ذهنته که این کارو میکنه دست خودت نیس
البته تاکید داشت که عاشقا همیشه چهره ای شبیه چهره عشقشونو میکشن
من عشق نداشتمو کشیدمبهاره
پس به این نتیجه می رسیم که من از استاد شما استاد ترم
اعتماد به نفسو حال کردین؟ -
بهاره
پس به این نتیجه می رسیم که من از استاد شما استاد ترم
اعتماد به نفسو حال کردین؟ -
oooooooo ببین من تلگرام آلفا دسکتاب دارم ولی اول که وارد میشی نیاز به فیلتر شکن داره بعد که وصل پروکسی بشی فیلتر شکن نیاز نیست.میخوایی؟
از بین تلگرام هاااا فقط تگرام طلایی فیلتر نیست که اونم نسخه دسکتابش نیست.
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
oooooooo ببین من تلگرام آلفا دسکتاب دارم ولی اول که وارد میشی نیاز به فیلتر شکن داره بعد که وصل پروکسی بشی فیلتر شکن نیاز نیست.میخوایی؟
از بین تلگرام هاااا فقط تگرام طلایی فیلتر نیست که اونم نسخه دسکتابش نیست.
باشه بده ممنون
-
این پ.ن ک زیر پست ها مینویسین مخفف چیه
-
مرسی رضا
-
-
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
چاکرتیم
چطوری ؟
چه خبر؟نوکرم
خوبم تو خوبی ؟
سلامتیت ...rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
چاکرتیم
چطوری ؟
چه خبر؟نوکرم
خوبم تو خوبی ؟
سلامتیت ...مرسی خداروشکر
-
کی میتونه نظرشو راجع به این جمله ی یک اقتصاد دان بگه؟من زیاد نمیفهمم
رابرت کیوساکی میگوید :
«علت عمدهای که باعث میشود غالب مردم در تنگناهای مالی بهسربرند این است که آنان سالهای سال از عمر خود را در مدارس به سر میبرند؛ اما درخصوص پول هیچ چیز یاد نمیگیرند. نتیجه این است که فقط یاد میگیرند برای پول کار کنند؛ اما هیچگاه یاد نمیگیرند که چه کنند تا پول برایشان کار کند.»[۱]@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
رابرت کیوساکی میگوید :
«علت عمدهای که باعث میشود غالب مردم در تنگناهای مالی بهسربرند این است که آنان سالهای سال از عمر خود را در مدارس به سر میبرند؛ اما درخصوص پول هیچ چیز یاد نمیگیرند. نتیجه این است که فقط یاد میگیرند برای پول کار کنند؛ اما هیچگاه یاد نمیگیرند که چه کنند تا پول برایشان کار کند.»[۱]اگه بخواییم از دید یه اقتصاددان نگاه کنیم من اینطور برداشت می کنم که منظورش روش های استفاده از سرمایه هست !
یه استادی داشتم ایشون همیشه میگفتن پول ، پول میاره و این یه حقیقت هست
یکی یه کاری می کنه پولی دستش میاد باهاش یه کاری می کنه دیگری کار دیگه و تفاوت این آدما تو نحوه استفادش هست که چیکار کنن پولی که به دست آوردن براشون کار کنه
-
رابرت کیوساکی میگوید :
«علت عمدهای که باعث میشود غالب مردم در تنگناهای مالی بهسربرند این است که آنان سالهای سال از عمر خود را در مدارس به سر میبرند؛ اما درخصوص پول هیچ چیز یاد نمیگیرند. نتیجه این است که فقط یاد میگیرند برای پول کار کنند؛ اما هیچگاه یاد نمیگیرند که چه کنند تا پول برایشان کار کند.»[۱] -
سلام، شب بخیییر
-
-
-
@نوشابه
خداحافظ