هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ســـلام
مشاوره گرفتن از کسی ک مثلا رتبش 30هست رو ترجیح میدید یا 160؟؟ بادلیل منطقی؟@zedtwo . negaarin
@reza-sin
راستش نمیشه اینطوری قضاوت کرد، باید قابلیتای مشاوره ایشون رو هم در نظر بگیرید
و اگر یکسان بودن از اون نظر، بعد میشه گفت اگه من بودم اونی که صدو شصت هست رو انتخاب میکردم، چون حس میکنم شرایط منو بهتر درک میکنه، و منو با دوران کنکور خودش مقایسه نمیکنه، چون من زیاد دیدم، مثلا همش میگن ما هفته ای پنج ساعت ریاضی میخوندیم ولی میرفتیم سر آزمون نود میزدیم، و همینطور تو ذهن خودشون میگن ببین ما دانش آموز بودیم اینم دانش آموزه، و مدام مقایسه میشید
و من یکی از دوستامو دیدم که خب دانش آموز قوی ای هم بود، مشاورش رتبه برتر بود، بعد دوستم میگفت من که درصدام از درصدای خودش پایین تره دیگه کلا از من قطع امید کرده
کلی بخوام بگم، رتبه برترا کمتر توانایی پذیرش نحوه ی درس خوندن و نتایج یک دانش آموز معمولی رو دارن -
ســـلام
مشاوره گرفتن از کسی ک مثلا رتبش 30هست رو ترجیح میدید یا 160؟؟ بادلیل منطقی؟@zedtwo . negaarin
من فکر میکنم بستگی به برنامه دادن و احساس مسئولیتشون داره... ممکنه اونی که رتبه30آورده آدم رو به حال خودش بذاره ولی اونی که 160 شده با پیگیریش باعث بشه شما همیشه درس بخونین.
هرچند که این دوتا رتبه فرق چندانی با هم ندارن و هردوشون خیلی خوبن.
بستگی به خودتون داره که با کدوم راحت ترید و برنامه ش رو بیشتر قبول دارید. -
:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
اقا ژوره -
@reza-sin
راستش نمیشه اینطوری قضاوت کرد، باید قابلیتای مشاوره ایشون رو هم در نظر بگیرید
و اگر یکسان بودن از اون نظر، بعد میشه گفت اگه من بودم اونی که صدو شصت هست رو انتخاب میکردم، چون حس میکنم شرایط منو بهتر درک میکنه، و منو با دوران کنکور خودش مقایسه نمیکنه، چون من زیاد دیدم، مثلا همش میگن ما هفته ای پنج ساعت ریاضی میخوندیم ولی میرفتیم سر آزمون نود میزدیم، و همینطور تو ذهن خودشون میگن ببین ما دانش آموز بودیم اینم دانش آموزه، و مدام مقایسه میشید
و من یکی از دوستامو دیدم که خب دانش آموز قوی ای هم بود، مشاورش رتبه برتر بود، بعد دوستم میگفت من که درصدام از درصدای خودش پایین تره دیگه کلا از من قطع امید کرده
کلی بخوام بگم، رتبه برترا کمتر توانایی پذیرش نحوه ی درس خوندن و نتایج یک دانش آموز معمولی رو دارن -
:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
دلبریت رو یکم کمترش کن -
@reza-sin در کل بین مشاورا دنبال رتبه ها نگردیم. به نظرم اونا احساس میکنن فقط خودشون درست میگن و بقیه هم باید راه اونارو برن. ویژگی ای که خیلی مهمه و باید یه مشاور داشته باشه به نظرم یه برنامه معقوله و پیگیری به اندازه کافیه.
انشاالله درست ترین تصمیم رو بگیرین. -
یا سخنی داشته باش دلپذیر
یا دلی داشته باش سخن پذیر -
:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
@reza-sin در کل بین مشاورا دنبال رتبه ها نگردیم. به نظرم اونا احساس میکنن فقط خودشون درست میگن و بقیه هم باید راه اونارو برن. ویژگی ای که خیلی مهمه و باید یه مشاور داشته باشه به نظرم یه برنامه معقوله و پیگیری به اندازه کافیه.
انشاالله درست ترین تصمیم رو بگیرین. -
این پست پاک شده!
-
:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: