هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz نمیدونم والا..کلاقبلاداداشم درست میکرداین چیزاروالانم ک میدیم ب همکارای بابام واس همین تا تومنجلاب گیرنکنم خودم زحمتی واس انجام دادن این کاراش نمیکشم
نمیدونم دیگه..میخوای از یه خدمات کامپیوتری بپرس راهنماییت کنه
mrz مشکل اینه ک Lcdگوشیمم فک کنم نیمسوزشده حالافرداقراره اونوبدم درست کنن باز شنبه اگ بشه کامپیوترو کلا میبریم تعمیرات..فقط این چندروز دارم دعامیکنم ک یهوهردوشون نسوزه
-
fatemeh201678
آره نمیدونم یه کرمیه تو وجود آدم میگن این بده ها میگیم نه بذار خودم امتحان کنم@fatemehgh-t در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
آره نمیدونم یه کرمیه تو وجود آدم میگن این بده ها میگیم نه بذار خودم امتحان کنماینجاس که باید عقلت به حست غلبه کنه نه برعکس..هرچیزی رو که نمیشه امتحان کرد...اگه اینطوری بود که نابود میشدیم
-
@fatemehgh-t در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
آره نمیدونم یه کرمیه تو وجود آدم میگن این بده ها میگیم نه بذار خودم امتحان کنماینجاس که باید عقلت به حست غلبه کنه نه برعکس..هرچیزی رو که نمیشه امتحان کرد...اگه اینطوری بود که نابود میشدیم
mrz اخه مثلامیخوایم بگیم ب بقیه ماباشمافرق میکنیم حرف شما استثناهم داره ما هم جزو اون دسته ایم..چ بساک اخرش ب فنامیریم
-
fbhn سلام
-
mrz اخه مثلامیخوایم بگیم ب بقیه ماباشمافرق میکنیم حرف شما استثناهم داره ما هم جزو اون دسته ایم..چ بساک اخرش ب فنامیریم
اره موافقم بعضی وقتا جو گیر میشیم ولی بعدش میفهمیم خامی کردیم.
-
اره موافقم بعضی وقتا جو گیر میشیم ولی بعدش میفهمیم خامی کردیم.
mrz واقعا..منکه عذاب وجدانش تااخرعمرداغونم میکنه
-
خلاصه که من تو این سال 95فهمیدم هیچی ارزش غصه خوردن نداره وتونستم خودمو خیلی ریلکس کنم
-
خلاصه که من تو این سال 95فهمیدم هیچی ارزش غصه خوردن نداره وتونستم خودمو خیلی ریلکس کنم
@fatemehgh-t در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عالیه..!!!و به این میگن تئوری انتخاب!!
-
fbhn سعی میکنیم خوب باشیم
-
@fatemehgh-t من همیشه ظاهرااینطوریم اما امان ازباطن
-
fbhn سعی میکنیم خوب باشیم
fatemeh201678 این نیز بگذرد
-
fatemeh201678 این نیز بگذرد
fbhn شعار همیشگی
-
همین تضاد ظاهر و باطن ادمو داغون میکنه...مثلا من خیلی وقتا به خاطر اینکه کسی از دستم ناراحت نشه از نظرم میگذرم اما فهمیدم اشتباست!!آدم باید آزادانه حرفشو بزنه وگرنه از تو داغون میشه
-
fbhn کلی حرف توشون هست ها
-
بعضی وقتا زیاد فکرمیکنم
میگم اخرش که چی قراره بمیریم همین الان بمیریم
اصلا چرابیایم که بریم اگه به کارخوب کردن باشه خب خدا ببرتمون بهشت کارخوبمون اونجاانجام میدیم
نمیدونم منظورمو میگیرین یانه اما خیلی وقتا زندگی بنظرم مسخرس!