هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این هم پسر دایی منه میخواد هندونه رو بخوره!!
اخ این باحال بود
خدا حفظش کنه . -
..............
-
..............
-
..............
وااااااای چه بامزه .....
پرسپولیسیبا مزه بوده
میلاد داری به چی میخندی یارانه گرفتی؟ -
_MILAD_
اسمتون تگ نمیشه آخه
چشم
مبادا مشهوربشید ترورتون کنن -
وااااااای چه بامزه .....
پرسپولیسیبا مزه بوده
میلاد داری به چی میخندی یارانه گرفتی؟ -
_MILAD_
اسمتون تگ نمیشه آخه
چشم
_MILAD_
باشه الان ویرایش میکنم چن تا نقطه میزارم
ترور نشی ی وقت -
_MILAD_
اسمتون تگ نمیشه آخه
چشم
_MILAD_
باشه الان ویرایش میکنم چن تا نقطه میزارم
ترور نشی ی وقت -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_MILAD_
اسمتون تگ نمیشه آخه
چشم
مبادا مشهوربشید ترورتون کنناگه میشه عکس بردیا رو هم شما خذف کنین بی زحمت البته ببخشید هاا عزیزم شاید خواهرم ناراحت شه ...
rose77
بچه هستن هااا...
چشم -
دوستان فعلنی روز خوش بریم ببینیم نهار چی میگه داره صدام میزنه
-
دوستان فعلنی روز خوش بریم ببینیم نهار چی میگه داره صدام میزنه
-
_MILAD_
اسمتون تگ نمیشه آخه
چشم
مبادا مشهوربشید ترورتون کنن@dr-yassi @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء چند تا سوال دارم ۱_منفذ دیواره سلولی اسمش چی؟؟۲_پروتیین های سطح سلول از یک نوع ک چند کار انجام میدن یا چند نوع هستن ک هر کدوم انجام میدن (منظورم اینه ک کانال ناقل و پذیرنده یک پروتیین ک هر بار ی نقشی داره ؟؟)۳_چرا در هیدرولیز نشاسته آب مصرف میشه ولی در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب تولید میشود؟؟۴_گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشن؟؟
-
@dr-yassi @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء چند تا سوال دارم ۱_منفذ دیواره سلولی اسمش چی؟؟۲_پروتیین های سطح سلول از یک نوع ک چند کار انجام میدن یا چند نوع هستن ک هر کدوم انجام میدن (منظورم اینه ک کانال ناقل و پذیرنده یک پروتیین ک هر بار ی نقشی داره ؟؟)۳_چرا در هیدرولیز نشاسته آب مصرف میشه ولی در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب تولید میشود؟؟۴_گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشن؟؟
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء چند تا سوال دارم ۱_منفذ دیواره سلولی اسمش چی؟؟۲_پروتیین های سطح سلول از یک نوع ک چند کار انجام میدن یا چند نوع هستن ک هر کدوم انجام میدن (منظورم اینه ک کانال ناقل و پذیرنده یک پروتیین ک هر بار ی نقشی داره ؟؟)۳_چرا در هیدرولیز نشاسته آب مصرف میشه ولی در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب تولید میشود؟؟۴_گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشن؟؟
فکر میکردم در هیدرولیز همیشه آب مصرف میشه!!!
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۱_پادتن گلیکو پروتیین یا پروتیین؟؟۲_جنس کدوم قسمتهای سلول از جنس غشاس؟؟۳_واکوئل در گیاهان یا در باکتری و آغازی و قارچها هم هس؟؟۴_کدوم غشاهای دستگاه درونی بهم وصل میشن؟؟
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فکر میکردم در هیدرولیز همیشه آب مصرف میشه!!!