هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
این پست پاک شده!
-
از ی کنکوری به کنکوری دیگه@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از ی کنکوری به کنکوری دیگه
حفظ روحیه خیلی مهم و موثره -
از ی کنکوری به کنکوری دیگه@1540557162 آدم بعضی وقتا به جایی میرسه که مثل قدیما آرزو هم نمیکنه ...
-
@1540557162 آدم بعضی وقتا به جایی میرسه که مثل قدیما آرزو هم نمیکنه ...
mohammadhassan
خدا نکنه اون بعضی وقتا برای کسی پیش بیاد -
mohammadhassan
خدا نکنه اون بعضی وقتا برای کسی پیش بیاد@1540557162 آمین
ولی برا خیلیا پیش اومده... -
@1540557162 آمین
ولی برا خیلیا پیش اومده...mohammadhassan میدونم
برا خودمم پیش امده .
چیکار کنیم بالاخره دنیاس دیگه تلخی هم داره -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
@1540557162 سمت چپی رو دیدم یه لحظه یاد سخنگوی وزارت اطلاعات ایران افتادم :|
-
@1540557162 سمت چپی رو دیدم یه لحظه یاد سخنگوی وزارت اطلاعات ایران افتادم :|
mohammadhassan اره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
حذف کردم بعد میگن اشتب میزنی -
mohammadhassan اره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
حذف کردم بعد میگن اشتب میزنی@1540557162 یعنی انصافا کپی خودشه
-
-
چه اینجویی چه کشکی.....با کنکور میشه اینجوی برد؟
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
چه اینجویی چه کشکی.....با کنکور میشه اینجوی برد؟
golnar
ببین عزیز تو قراره کارای خیلی بزرگی انجام بدی کنکور فقط ی مرحله از زندگی منو و تو هستش .
من و تو همه کنکوری ها قراره چندین سال زندگی کنیم اگه با ی کنکور خودمون رو ببیازیم دیگه چی میمونه برامون ؟؟از زندگی باید لذت برد
-
golnar
ببین عزیز تو قراره کارای خیلی بزرگی انجام بدی کنکور فقط ی مرحله از زندگی منو و تو هستش .
من و تو همه کنکوری ها قراره چندین سال زندگی کنیم اگه با ی کنکور خودمون رو ببیازیم دیگه چی میمونه برامون ؟؟از زندگی باید لذت برد
golnar
همه ش استرس جلسه آزمون و پیشرفت تراز و....
بهترین سالهای زندگیمونُ استرس کشیدیم رفت....همه ش فشار ...موقع خواب هم که همیشه یا از امروز ناراضی یا دلشوره ی فردا -
golnar
همه ش استرس جلسه آزمون و پیشرفت تراز و....
بهترین سالهای زندگیمونُ استرس کشیدیم رفت....همه ش فشار ...موقع خواب هم که همیشه یا از امروز ناراضی یا دلشوره ی فرداgolnar
فکر نمیکنم همه اینطوری باشن .
لااقل در مورد من صدق نمیکنه
اروم باش کنکور فقط ی ازمونه -
golnar
فکر نمیکنم همه اینطوری باشن .
لااقل در مورد من صدق نمیکنه
اروم باش کنکور فقط ی ازمونه@1540557162 چقدر خوبه که شما پسرا انقدر ارومید واسترس واضطراب بیخود مادخترارو ندارید
-
@1540557162 چقدر خوبه که شما پسرا انقدر ارومید واسترس واضطراب بیخود مادخترارو ندارید
@fateme-khanom
درستش همینه . -
@fateme-khanom
درستش همینه .@1540557162 صددرصد راهش همینه .واین خیلی فوق العادست .امیدوارم که موفق باشید درهر زمینه ای
-
@1540557162 صددرصد راهش همینه .واین خیلی فوق العادست .امیدوارم که موفق باشید درهر زمینه ای
@fateme-khanom
همچنین .
موفقیت با تلاش و هدف بدست میاد امید وارم هدفت عالی باشه و با تلاش بهش برسی