هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
نه والاع ما با معلمامون پایه بودیم
هیچوقت اذیتشون نکردیم
بجز یه روز که من یه معلم هیی میومد سرکلاس چرت میزد من میزشو کشیدم اتفاقی لبه سکو وقتی اومد چرت بزنه با میز پرت شد
خب حقشه میگیره میخوابه نمیذاره ما هم بریم خونه
وای
عشقیmohammadhassan
داداش فکر کن ساعت 12 از گشنگی داری میمیری درس پرورشی اینم گرفته خوابیده
تو بودی چیکار میکردی -
یادمه سوم راهنمایی بودیم فک کنم! یه روز با دبیر تاریخمون که هم دبیر اچتماعی بود هم تاریخ قرار گذاشتیم صبحونه اوکی کنیم! چاتون خالی بربری و پنیر و چایی! زنگ اول تاریخ بود! زنگ دوم اچتماعی! زنگ دوم هم تخمه گرفتیم یکی از بچه ها رادیو گوشیشو اوکی کرد دربی شنیدیم!
-
@dr-sobhan
هیچوقت اذیتشون نکردیم
بجز یه روز که من یه معلم هیی میومد سرکلاس چرت میزد من میزشو کشیدم اتفاقی لبه سکو وقتی اومد چرت بزنه با میز پرت شد
@dr-sobhan
هیچوقت اذیتشون نکردیم
@dr-sobhan
هیچوقت اذیتشون نکردیم
من موفق شدم از کلاس معلمی ک کسی روبیرون نمیکرد بیوفتم بیرون : ) آخه پیش دانشگاهی بودیم داشت مارو تحدید میکرد بهش گفتم بالاخره پس فردا بچه دار میشی بچهت از خیابون رد میخواد بشه خطرناکه تصادف میکنه تحدید نکن برو از خدا بترس توقع نداشتم جدی بگیره
-
من و دوستم سر کلاس دینی آجیل و تخمه میخوردیم
-
سرکلاس دینی : کلا جوک !! بهترین دبیر زندگی کل بچه های کلاسمون بود واییی .
بچه های سوالاتی میپرسیدن عفل هیچکس بهش نمیرسیددبیرمون جواب میداد خیلی راحت با استدلال
معتقد بود ادم باید کلاس اخلاق داشته باشه تا چیزایی که هرسال تکراری تو این کتابا مینویسن . -
بچه های سوالاتی میپرسیدن عفل هیچکس بهش نمیرسیددبیرمون جواب میداد خیلی راحت با استدلال
معتقد بود ادم باید کلاس اخلاق داشته باشه تا چیزایی که هرسال تکراری تو این کتابا مینویسن ._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
معتقد بود ادم باید کلاس اخلاق داشته باشه تا چیزایی که هرسال تکراری تو این کتابا مینویسن .کلاسای دینی واقعا همیشه لذت بخشن با اینکه درسش مزخرفه !
-
ما که سر کلاس زمین شناسی بچه ها فیلم میزاشتن میدید معلم
خردادم بدبخت شدن
اولین فیلمی که گذاشتن فروشنده بود پسره گفت آقا اسکار گرفته اصن نمیدونست اسکار چیه گفت بزار بزار.
چند وقت بعد اومدن ی فیلم بزارن منم گفتم اقا اسکار گرفته ها -
روز اول کلاس زبان سال اول راهنمایی بودم! دبیرمون اومد سریع الفبا رو گفت! با همون اهنگ خاصش!! بعد یکی از بچهه ها چوگیر شدش گف اها بیا وسط
دبیر قاطی کرد گف بیا وسط خب ! رفت بیرون پسره! وقتی داشت میرف بیرون معلممون اومد یه اردنگی بزنه پسره چا خالی داد پای معلم رفت هوا! پخش زمین شد
کل کلاس رف رو هوا ینی
-
امتحانای درس دفاعی رو که جلو خودش کتاب باز میکردیم
-
زمین شناسی که اصلا سرکلاس نبودیم !!!
خیلی سرکلاسش اذیت میکردن
زمین شناسی معلمش تو اون یکی کلاس یه جلسه دم ظهر گفت شما بخونید از رو کتاب من میرم نماز بخونم بیام
جلسه بعدشم ۱۰ . ۱۲ نفری وضو گرفتن تا اذان شد همه گفتن آقا بریم نماز جماعت -
روز اخر مدرسه جشن گرفتن رفیقای نامرد من ! رفته بودن کیک بگیرن از هر کسی 10 تومن گرفتن
موقع خرید 10 تومن زیادی اورده بودن
موقعی که داشتیم خداحافظی میکردیم من فیلم میگرفتم یکی از رفیقام منو کشوند کنار گفت ما 10 تومن زیادی اوردیم کیک جداگونه خریدیم خوردیم حلالمون کنید
-