هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سرکلاس دینی : کلا جوک !! بهترین دبیر زندگی کل بچه های کلاسمون بود واییی .
بچه های سوالاتی میپرسیدن عفل هیچکس بهش نمیرسیددبیرمون جواب میداد خیلی راحت با استدلال
معتقد بود ادم باید کلاس اخلاق داشته باشه تا چیزایی که هرسال تکراری تو این کتابا مینویسن ._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سرکلاس دینی : کلا جوک !! بهترین دبیر زندگی کل بچه های کلاسمون بود واییی .
بچه های سوالاتی میپرسیدن عفل هیچکس بهش نمیرسیددبیرمون جواب میداد خیلی راحت با استدلال
معتقد بود ادم باید کلاس اخلاق داشته باشه تا چیزایی که هرسال تکراری تو این کتابا مینویسن .کلاسای دینی واقعا همیشه لذت بخشن با اینکه درسش مزخرفه !
-
ما که سر کلاس زمین شناسی بچه ها فیلم میزاشتن میدید معلم
خردادم بدبخت شدن
اولین فیلمی که گذاشتن فروشنده بود پسره گفت آقا اسکار گرفته اصن نمیدونست اسکار چیه گفت بزار بزار.
چند وقت بعد اومدن ی فیلم بزارن منم گفتم اقا اسکار گرفته ها -
روز اول کلاس زبان سال اول راهنمایی بودم! دبیرمون اومد سریع الفبا رو گفت! با همون اهنگ خاصش!! بعد یکی از بچهه ها چوگیر شدش گف اها بیا وسط
دبیر قاطی کرد گف بیا وسط خب ! رفت بیرون پسره! وقتی داشت میرف بیرون معلممون اومد یه اردنگی بزنه پسره چا خالی داد پای معلم رفت هوا! پخش زمین شد
کل کلاس رف رو هوا ینی
-
امتحانای درس دفاعی رو که جلو خودش کتاب باز میکردیم
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زمین شناسی که اصلا سرکلاس نبودیم !!!
خیلی سرکلاسش اذیت میکردن
زمین شناسی معلمش تو اون یکی کلاس یه جلسه دم ظهر گفت شما بخونید از رو کتاب من میرم نماز بخونم بیام
جلسه بعدشم ۱۰ . ۱۲ نفری وضو گرفتن تا اذان شد همه گفتن آقا بریم نماز جماعت -
روز اخر مدرسه جشن گرفتن رفیقای نامرد من ! رفته بودن کیک بگیرن از هر کسی 10 تومن گرفتن
موقع خرید 10 تومن زیادی اورده بودن
موقعی که داشتیم خداحافظی میکردیم من فیلم میگرفتم یکی از رفیقام منو کشوند کنار گفت ما 10 تومن زیادی اوردیم کیک جداگونه خریدیم خوردیم حلالمون کنید
-
-
روز اول کلاس زبان سال اول راهنمایی بودم! دبیرمون اومد سریع الفبا رو گفت! با همون اهنگ خاصش!! بعد یکی از بچهه ها چوگیر شدش گف اها بیا وسط
دبیر قاطی کرد گف بیا وسط خب ! رفت بیرون پسره! وقتی داشت میرف بیرون معلممون اومد یه اردنگی بزنه پسره چا خالی داد پای معلم رفت هوا! پخش زمین شد
کل کلاس رف رو هوا ینی
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کل کلاس رف رو هوا ینی
وااااای خداییش دمت گرم کلی خاطره خوب یادم آوردی : )))))
-
جشن 22 بهمن داشتیم آماده میشدیم باند و سخن رانی و آهنگ خودن و اینا !مدرسه رو راضی کردیم اکثر کلاسا رو تعطیل کنه ک ما تمرین کنیم بعد ما بندری گذاشته بودیم اونم با باند های قوی عروسی , داشتیم میرقصیدیم مدیر اومد داخل : )))) بعد آهنگ ک قطع نمیشد ب کنار ! یکی از بچها پشتش ب مدیر بود داشت بندری میلرزوند !!!
-
ما ابتدایی اول دوم سوم حداکثر 8 تا بودیم
بعد سوم 3 نفر بودیمیه سری معلم علوممون ! اومد از من سوال پرسید من جواب دادم درست هم جواب دادم
یه سیلی زدناموسا هیچوقت یادم نمیره !!! نا حق کتک خوردم
یه سری دیگه هم ناحق کتک خوردم
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ما ابتدایی اول دوم سوم حداکثر 8 تا بودیم
بعد سوم 3 نفر بودیمیه سری معلم علوممون ! اومد از من سوال پرسید من جواب دادم درست هم جواب دادم
یه سیلی زدناموسا هیچوقت یادم نمیره !!! نا حق کتک خوردم
یه سری دیگه هم ناحق کتک خوردم
بجاش هزار تا سیلی به حق رو نخوردی