هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
nafiseh123
بزنین رو connection خودش،تنظیمات پروکسی باز میشه...وصل میشید بعد وارد کردن تنظیماتشtamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
nafiseh123
بزنین رو connection خودش،تنظیمات پروکسی باز میشه...وصل میشید:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
سلام...برای جواب دادن ب 70درصد سوالای کنکور،جواب میده(بنظر من)اِ ؟ خودم نشر دریافت دارم تستای بعضی بخشاش تعدادش واقعا قابل قبول نیست. بین IQ والگو تردید دارم اگه بقیه هم نظرشون رو بگن و خوب باشه میخرمش.
مرسی از پاسختون -
بریم درررس -
یا حسین داروش گیاهیه و به طور ازاد در داروخونه ها هست اگه اثرات مضری داشت بدون نسخه عرضه نمیشد
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء سلام کسی نیس ک فصل ده پیش فیزیک با آقای طلوعی خونده باش؟؟انگار این فصل ناقص درسته ؟؟چجوری خوندید أین فصل
-
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگا نگا چه خودشو تحویل میگیره
-
میگم بچها تلگرام و واتساپ جمع شد پیام رسان سروش اومد این دیگه چیه نزدیکارو شنیده بودم این پیام رسان سروش رو اولین باره میشنوم
-
میگم بچها تلگرام و واتساپ جمع شد پیام رسان سروش اومد این دیگه چیه نزدیکارو شنیده بودم این پیام رسان سروش رو اولین باره میشنوم
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره خیلی وقت تبلیغشو میکنن ایرانی
اصلا اسمشو نشنیده بودم لابد این برنامه رو هم شخصی به اسم سروش ساخته یا اسم شرکته سروش بوده که گذاشتن اسمشو روش
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگا نگا چه خودشو تحویل میگیره