هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره من همین عصر بود
رفتم کانون...بزار یه چی بگم بخندی یه ذره روحیت درست بشه یه بار رفته بودم از سرم عکس بگیرم
-
22ستاره من همین عصر بود
رفتم کانون...من یه ازمون میرم اونم گزینه دو مسقیم با ماشین پیدا میشم جلو درش مسقیما بر میگردم تو خونه
-
22ستاره من همین عصر بود
رفتم کانون...بزار یه چی بگم بخندی یه ذره روحیت درست بشه یه بار رفته بودم از سرم عکس بگیرم
-
وااای شما ها چرا همتون امشب فاز غم و گریه دارین
بابا بخندین
اینجوری -
بابا بخندین
اینجوری@اسمان-ابی
-
بابا بخندین
اینجوری@اسمان-ابی اخ گل گفتی اعصاب ادمو خط خطی میکنن
بابا همه بیاین وسط حالا 123 -
@dr-sobhan چی شده؟
-
@اسمان-ابی اخ گل گفتی اعصاب ادمو خط خطی میکنن
بابا همه بیاین وسط حالا 123@faezeh-lay خخخ نه حالا دیگه تا اون حدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
-
بابا بخندین
اینجوری -
وای وااااااایییییییییییییی
من چ جوری بخوااابمم
بعد من تاحالا واقعیتش همچین جاهایی نرفته بودم فرستادنم تنهایی تو یه اتاق ینی خیر سرم میخواستن از کلم عکس بگیرن نگو دونفرم هست که دید داره به اتاق ولی من این دو نفرو پشت شیشه نمیدیدم فرستادنم تو نگو این دستگاهه وقتی کارت تموم میشه یه صدایی داره ینی این که کارت تموم شد برو منم مثل کسایی هست که سجده میکنن چسبیده بودم به دستگاه نگو خیلی وقته کارم تموم شده ولی خودم نمیدونستم نزدیکه نیم ساعت سجده کنان چسبیده بودم به دستگاه دیگه حوصلم سر رفت اخر سرمو اوردم بالا دیدم دو نفر پشت شیشع غش کردن از خنده خلاصه خواهر ابروم رفت کلا
-
@dr-sobhan نه بابا تو دلی واسه همینه که هر وقت دلمون میگیره بیایم سبک شیم و حرفامونو بزنیم شوخی کردم
-
وای وااااااایییییییییییییی
من چ جوری بخوااابمم
بعد من تاحالا واقعیتش همچین جاهایی نرفته بودم فرستادنم تنهایی تو یه اتاق ینی خیر سرم میخواستن از کلم عکس بگیرن نگو دونفرم هست که دید داره به اتاق ولی من این دو نفرو پشت شیشه نمیدیدم فرستادنم تو نگو این دستگاهه وقتی کارت تموم میشه یه صدایی داره ینی این که کارت تموم شد برو منم مثل کسایی هست که سجده میکنن چسبیده بودم به دستگاه نگو خیلی وقته کارم تموم شده ولی خودم نمیدونستم نزدیکه نیم ساعت سجده کنان چسبیده بودم به دستگاه دیگه حوصلم سر رفت اخر سرمو اوردم بالا دیدم دو نفر پشت شیشع غش کردن از خنده خلاصه خواهر ابروم رفت کلا
-
22ستاره
انقدرررررر من از این کارا کردم انقدرررر از این سوتی ها دادم که ....
وای منم خیلی سوتی ها میدم
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan جانم چیشده ؟
دلم گرفته
چته ؟ ماهم امروز خیلی داغونیم