هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@sobhan-1999
شاید همین کار رو کردم
فعلا که ترم یک و با موفقیت دارم امتحاناشو متالیک میدم
تاخدا چی بخاد
همه میگن از دست نده این رشتتو
از طرفیم ی سال محروممparipari
اره به نظر منم هین رو ادامه بدی خیلی خوبه
ولی خب هرجور خودتون دوست دارید -
من برم سر درس تا شب
فعلا روز خوش :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
paripari
اره به نظر منم هین رو ادامه بدی خیلی خوبه
ولی خب هرجور خودتون دوست دارید@sobhan-1999
دلمن میسوزه
من پارسال حدودا بهمن شروع ب حسابی خوندن کردم و رتبم این شد
اگ از مهر یا زوتر میخوندم معلوم بود الان دندون بودم
هعییییییی
دلم میسوووووووووووزه -
@sobhan-1999
دلمن میسوزه
من پارسال حدودا بهمن شروع ب حسابی خوندن کردم و رتبم این شد
اگ از مهر یا زوتر میخوندم معلوم بود الان دندون بودم
هعییییییی
دلم میسوووووووووووزهparipari
گذشته ها گذشته به چیزی که الان هستید عشق بورزید تا عاشق کارتون بشید -
@sobhan-1999
برو ب سلامت
ایشالله سال دیگه مث من تو راه دانشگاه باشید البتهع رشته دلخواه -
paripari
مرسی همچنین -
:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
paripari
گذشته ها گذشته به چیزی که الان هستید عشق بورزید تا عاشق کارتون بشید@sobhan-1999
بله درست میگی
با دعای خیر شما -
sattaralipour
سلام روز بخیر مهندس
من یه سوال داشتم از شما ! چرا قلم چی هر شهری یه قیمت میگیره ؟
اگه به بزرگی شهرهاست ک تهران باید گرون ترین باشه
اگه به کوچیکی شهرهاست ک باز روستاها باید گرون ترین باشن
ولی چرا تو شهرستان ها خیلی گرون تر میگیرن ؟
واقعا این مسئله ایه ک برای من خیلی سواله و حتی پارسال دقدقهی ذهنی برام ایجاد کرده بود
ممنون میشم پاسخ بدید بهم@dr-sobhan
سلام.روز بخیر.عرض کنم خدمتتون که هزینه قلمچی متفاوت بودنش برمیگرده به مسئول نمایندگی هرشهر چون هرساله دفترمرکزی که تهران هست ابلاغ میکنه به نمایندگی ها که به ازای هردانش آموز ثبت نامی مثلا 500هزار یا 600هزار تومن حق تهرانه وشما از شهریه ای که برای ثبت نام میگیرید این رو باید پرداخت کنین حالا مسئول نمایندگی میاد براساس هزینه های جانبی مثلا میزان حقوق دهی به کارمندانش یکه هزینه از طرف خودش اعمال میکنه که مثلا توشهرما این رقم برای کنکوری ها شده 1200000تومن.500 تومن تهرانو میده وبقیه رو خودش برمیداره با یه درصد ناچیزش دهن پشتیبانو میبنده یکم بیشتر برای مدیر وبقیه نوش جون خودش میشه.تهران هم تاجاییکه میدونم کاری به این هزینه که ازطرف مسئول اعلام میشه دخالت نداره اگرم بخواد اعمال نظر کنهباتوجه به ضوابط والبته (روابط ) چندان میسر نیست.قضیه همینه -
_MILAD_ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
امشب یه غم تو دلمه که باز واسم ته نداره یادش کاری میکنه که چشام تا خود صبح بباره
هر کی یه روز اومد تویه دله من فرداش رفت قلبی که یه عمری به من داده بود و برداشت رفتبیقراره دلم بی تو آروم نداره نگم برات هوای شهر وقتی که نیستی حسو حال نداره یه بیماره
رفتی واسم خوشی ساعتی شد
عشقت واسه من چه قیمتی شد چقد بعد رفتنت به این دلم بی حرمتی شدبد کردی به دلم چیزی نمونده تویه دلم هر چی دیدم بهت خندیمو
هی به روت نیاوردم که نگی وسواسه نپرسیدی از خودت دلم رو کی به جز تو حساسهبد کردی به دلم چیزی نمونده تویه دلم هر چی دیدم بهت خندیمو
هی به روت نیاوردم که نگی وسواسه نپرسیدی از خودت دلم رو کی به جز تو حساسهامشب یه غم تو دلمه که باز واسم ته نداره یادش کاری میکنه که چشام تا خود صبح بباره
هر کی یه روز اومد تویه دله من فرداش رفت قلبی که یه عمری به من داده بود و برداشت رفتباز یه آتیشه دلم معرفت حالیشه دلم وقتی که نیستی پیشم یه دیوونه و روانی میشه دلم
باز یه فریاده دلم از رو بوم افتاده دلم باز یه دیوونه و خیابونه و یه بیداده دلمبد کردی به دلم چیزی نمونده تویه دلم هر چی دیدم بهت خندیمو
هی به روت نیاوردم که نگی وسواسه نپرسیدی از خودت دلم رو کی به جز تو حساسهبد کردی به دلم چیزی نمونده تویه دلم هر چی دیدم بهت خندیمو
هی به روت نیاوردم که نگی وسواسه نپرسیدی از خودت دلم رو کی به جز تو حساسهامشب یه غم تو دلمه که باز واسم ته نداره یادش کاری میکنه که چشام تا خود صبح بباره
هر کی یه روز اومد تویه دله من فرداش رفت قلبی که یه عمری به من داده بود و برداشت رفت
معرفی اهنگ از دوست عزیزم نگین لینک اهنگ تو امضای نگین هست negwin -
مخاطب موردنظر تلگرام می باشد -
تلگرام جان باخاطره های تو ارام مانده ایم -
مخاطب موردنظر تلگرام می باشد -