هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 فدات شم ببخشید
خوبی خوشی بانوووووووووو -
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
یکی از ادمین ها و مدیران لطف کنه اخراج کنه
باشه بهشون میگم
-
واین چنین شد که تلگرام را خداوند بلند مرتبه و عظیم آزاد کرد
-
_MILAD_ بله بله
-
واقعاااا از هر چی قضاوت هست بدم میاد تا با کفش های من راه نرفتی لطفا قضاوتم نکن تا راهی رو که من رفتم نرفتی لطفا قضاوتم نکن تا مشکلاتی که من داشتم رو نداشتی و ندیدی لطفا قضاوتم نکن لطفا قضاوتم نکن لطفا قضاوتم نکن
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعاااا از هر چی قضاوت هست بدم میاد تا با کفش های من راه نرفتی لطفا قضاوتم نکن تا راهی رو که من رفتم نرفتی لطفا قضاوتم نکن تا مشکلاتی که من داشتم رو نداشتی و ندیدی لطفا قضاوتم نکن لطفا قضاوتم نکن لطفا قضاوتم نکن
حاجی حله
-
خدا حافظ
-
@administrators
man
نمیخوام سرورای دیگه آپلود کنم ولی همش انجمن تا نصفه آپلود می کنه بعد می نویسه سرور تجزیه شد!@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@administrators
man
نمیخوام سرورای دیگه آپلود کنم ولی همش انجمن تا نصفه آپلود می کنه بعد می نویسه سرور تجزیه شد!چی آپلود می کنی ؟
-
خدا حافظ
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا حافظ
یا علی مدد
خدانگهدار آلایی گل و مهربون -
آغاز ثبت نام #کنکور 97 از اول بهمن
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت نام آزمون سراسری سال 97 از اول بهمن خبر داد و گفت: این آزمون هشتم تیر ماه سال آینده برگزار خواهد شد./ایسنا
Ayli بانوووووو مرسی بابت اطلاع رسانی
-
هميشه اميدي هست
من اين اميد عجيب را از شب آموخته ام!!سرت را که ميان سياهي بي هيچ اميدي بالا مي گيري
ستاره اي هر چند کوچک سو سو ميزند
پس #اميد داشته باش
️
شاید همین حوالی ستاره ای پر نور به زندگی ات چشمک بزند#شبتون_پر_از_ستاره_هایی_که_در_تاریکی_شب_دلتون_رو_پر_از_نور_و_روشنایی_میکنن
️