هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ازمون باعث غم ؟
ازمون میدهیم بالاتر رویم نه غمگین کنه !
هزار دفعه گفتم !!! هنوز به روز کنکور نرسیدیم ! بخونید وقت دارید تا وقت دارید بخونید خب
من اهل این حرفا نیستم ولی خب لامصبا شما از این برنامه کوفتی عقب افتادید ! نه از کنکور با ارامش بخونید !!!
و با کیفیت نه صرفا تموم کنیددیگه اینارو نمیگم خیلی تکرار کردم ولی فقط میخوام بگم شما میتونید ارامش داشته باشید
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ازمون باعث غم ؟
هزار دفعه گفتم !!! هنوز به روز کنکور نرسیدیم ! بخونید وقت دارید تا وقت دارید بخونید خب
من اهل این حرفا نیستم ولی خب لامصبا شما از این برنامه کوفتی عقب افتادید ! نه از کنکور با ارامش بخونید !!!
و با کیفیت نه صرفا تموم کنیددیگه اینارو نمیگم خیلی تکرار کردم ولی فقط میخوام بگم شما میتونید ارامش داشته باشید
خودت اروم باش داداش
-
ازمون باعث غم ؟
-
میگم 2012 رو کی دیده?
-
حالا دیگه هر جور خودتون میدونید .
خب یارانه هارو کی واریز میکنند ؟ اگه گفتید
یارانه ما به مدت 3 ساعت تو کارت بود فک کنم :|
-
میگم 2012 رو کی دیده?
-
-
حالا دیگه هر جور خودتون میدونید .
خب یارانه هارو کی واریز میکنند ؟ اگه گفتید
یارانه ما به مدت 3 ساعت تو کارت بود فک کنم :|
-
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مشکلات بزرگتری تو زندگی ادم میاد ک اینا هیچ میشه(نتیجه ی ی کنکور ازمایشی)،فکر و اراده و توکل همه چی حل میکنه...انشاللع موفق باشید. : )
-
اینطوری بود که چند نفر آزمون دادن
یکی اومد گفت وای خراب کردم چرا اصلا اینطوری شد
یکی اومد گفت نگا نگا من اینا رو خوب یاد نگرفته بودم خوب شد الان فهمیدم
یکی گفت وای من چقد بی دقت بودم خبر نداشتم تا الان زیاد اهمیت نداده بودم
یکی گفت من دستم کند بود باید تایم بگیرم
و و و
به نظرتون برا کدوم یکی از اینا بد شد؟دوست من اگه ازمونت خراب شد بگرد دنبال علتش و ناراحت نباش نمی گم بیخیالی طی کن نه اما هوشمند باش !
-
اینطوری بود که چند نفر آزمون دادن
یکی اومد گفت وای خراب کردم چرا اصلا اینطوری شد
یکی اومد گفت نگا نگا من اینا رو خوب یاد نگرفته بودم خوب شد الان فهمیدم
یکی گفت وای من چقد بی دقت بودم خبر نداشتم تا الان زیاد اهمیت نداده بودم
یکی گفت من دستم کند بود باید تایم بگیرم
و و و
به نظرتون برا کدوم یکی از اینا بد شد؟دوست من اگه ازمونت خراب شد بگرد دنبال علتش و ناراحت نباش نمی گم بیخیالی طی کن نه اما هوشمند باش !