هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
sheydadb37 اره واقعا...
@mohandes دزدی فقط برا بدبخت بیچاره ها بده....حتی توی اسم دزدی هم برای پولدار و بی پول تفاوت هست
اختلاس ودزدی -
Yassi:
در هر تار ماهیچه ای که در وضیعت انقباض غیر ارادی قرار دارد ...
۱(پروتین های میوزین به کمک کلسیم به پروتیین های اکتین متصل اند.
۲) تنها یک ژن پروتین L10 وجود دارد.
۳) با کاهش O2 نیرو انقباضی از بین میرود.
۴) دستگاه عصبی خود مختار نقش اصلی را در کنترل ان دارد.این جوابش 4نمیشه
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin
بوی گل سوسن و یاسمن هم چند روز دیگه میاد
همانا چند روزِ دیگر شاهدِ حماسه آفرینی هایِ شما با ندایِ الله اکبرِ همیشگی هستیم که با شعارِ مرگ بر آمریکا مشتِ محکمی بر دهانِ ترامپُ فامیلاش (به جز دختر آخریَش) میکوبید..
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin
بوی گل سوسن و یاسمن هم چند روز دیگه میاد
همانا چند روزِ دیگر شاهدِ حماسه آفرینی هایِ شما با ندایِ الله اکبرِ همیشگی هستیم که با شعارِ مرگ بر آمریکا مشتِ محکمی بر دهانِ ترامپُ فامیلاش (به جز دختر آخریَش) میکوبید..
-
@mohandes دزدی فقط برا بدبخت بیچاره ها بده....حتی توی اسم دزدی هم برای پولدار و بی پول تفاوت هست
اختلاس ودزدیsheydadb37 من نمیفهمم چرا قرائتی اومده تو تی وی میگه اگر از در خونه کسی به زور وارد بشه یک دزد و دزدی کنه و مثلا گوسفند ببره باید از انگشت قطع کرد بعد اقا سانت گرفتن که اهل سنت از مچ قطع میکنند
خراب بشه همش
گور بابا همشوناونی که اختلاس میکنه از در که هیچ از هیکل ملن بالا رفته بعد راست راست میگرده
-
sheydadb37 من نمیفهمم چرا قرائتی اومده تو تی وی میگه اگر از در خونه کسی به زور وارد بشه یک دزد و دزدی کنه و مثلا گوسفند ببره باید از انگشت قطع کرد بعد اقا سانت گرفتن که اهل سنت از مچ قطع میکنند
خراب بشه همش
گور بابا همشوناونی که اختلاس میکنه از در که هیچ از هیکل ملن بالا رفته بعد راست راست میگرده
-
sheydadb37 من نمیفهمم چرا قرائتی اومده تو تی وی میگه اگر از در خونه کسی به زور وارد بشه یک دزد و دزدی کنه و مثلا گوسفند ببره باید از انگشت قطع کرد بعد اقا سانت گرفتن که اهل سنت از مچ قطع میکنند
خراب بشه همش
-
این پست پاک شده!
-
من ترسی ندارم
-
دوستای گلم که به فکرین
مصاحبه اقای قرائتی تو تلویزیون بوده حرفای خودشه
من چیزی کم زیاد نکردم -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این بزرگوار بزرگواریش منو محو خودش کرده با بیانات گوهر بارش
بله جنابِ اقا میلاد بله...
اصن شما میدونستید اگه ایشون نبودن الآن تو این مملکت بارون نمیومد؟؟؟