اغراق
-
سلام دوستان
به نظرتون این بیت اغراق داره؟ یا نه؟یادتو بس که میگذرد گرم از دلم
چون برگ لاله سینه من داغدار کرد@sara-haghighatrad یسوال الان وجه شباهت برگ لاله و یاد معشوق چیه؟
-
Yegane Dehqan یعنی داغدار خودش معنی عزادار و سوگوار میده ؟ یا کنایه ؟
اخه واقعا که داغ نداره 🤔@sara-haghighatrad اره منم از جوابم مطمئن نیستم و نیمخواستم بگم که شاید قاطی کنی ولی میگم😅
اگه اگه اگه کنایه در نظر بگیره باید بگیم کسی که غم دیده . ( ولی نمیشه گفت کسی که داغ دیده ) اینجا انگار معنی نداره !!!!!
-
سلام دوستان
چون برگ لاله سینه من داغدار کرد@sara-haghighatrad در اغراق گفته است:
سلام دوستان
چون برگ لاله سینه من داغدار کردببینین اینجا حسن تعلیل داره به نظر من
داخل برگ گل لاله یه بخش سیاه داره که توی مصرع دوم شاعر منظورش اون
و توی مصرع اول اغراق بنظرم وجود داره یادت تو اینقدر گرم و سوزان که باعث میشه مثل گل لاله سینه من داغدار شه
(ولی خب بنظرم خیلی اغراق بزرگی نیست)
و اینکه توی ادبیات کلا لاله نماد عاشق دلسوخته هست به خاطر همون دلیلی که گفتم -
سلام دوستان
چون برگ لاله سینه من داغدار کرد@ftm-montazeri
@sara-83
Yegane Dehqan
ممنون دوستان🌸 -
@sara-haghighatrad یسوال الان وجه شباهت برگ لاله و یاد معشوق چیه؟
امیرحسین زارع
ایشون گفتن @ftm-montazeri 🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@ftm-montazeri
@sara-83
Yegane Dehqan
ممنون دوستان🌸 -
سلام دوستان
چون برگ لاله سینه من داغدار کرد@sara-haghighatrad ببینید داغدار کردن کنایه داره ، منظور ما این نیست که ما داغ و گرما داریم که منظور اینا که ما ناراحتیم و سوگوار .
اما اغراق یه بحث جداگانه هست که ما بخوایم بزرگ نمایی کنیم . اگر هم بخوایم داغ شدن بسیار رو به رنگ گل لاله نسبت بدیم باز هم غلطه ، چون گفته برگِ گل لاله ، برگ که سبزه . اگر میگفت گلبرگ لاله ، باز میشد اغراق گرفت .
اغراق بیشتر تو ادبیات حماسی بکار میره و یا شدت چیزی رو بیان میکنه .
مثلا رایج ترین اغراق ها میشه گریه بسیار و تشکیل رودخانه ، شدت نبرد و گرد به کیوان و بهرام رسیدن و...
من با سواد کمم این رو اغراق نگرفتم با عرض پوزش . -
@sara-haghighatrad ببینید داغدار کردن کنایه داره ، منظور ما این نیست که ما داغ و گرما داریم که منظور اینا که ما ناراحتیم و سوگوار .
اما اغراق یه بحث جداگانه هست که ما بخوایم بزرگ نمایی کنیم . اگر هم بخوایم داغ شدن بسیار رو به رنگ گل لاله نسبت بدیم باز هم غلطه ، چون گفته برگِ گل لاله ، برگ که سبزه . اگر میگفت گلبرگ لاله ، باز میشد اغراق گرفت .
مثلا رایج ترین اغراق ها میشه گریه بسیار و تشکیل رودخانه ، شدت نبرد و گرد به کیوان و بهرام رسیدن و...
من با سواد کمم این رو اغراق نگرفتم با عرض پوزش .mahdi shokry سلام
اکثرا توی ادبیات منظور از برگ همون گلبرگ هستش که گلبرگ لاله چون قرمزه پس اغراق داریم. -
mahdi shokry سلام
اکثرا توی ادبیات منظور از برگ همون گلبرگ هستش که گلبرگ لاله چون قرمزه پس اغراق داریم.@sara-83 بله درسته ، این هم نظری هست .
-
@sara-haghighatrad ببینید داغدار کردن کنایه داره ، منظور ما این نیست که ما داغ و گرما داریم که منظور اینا که ما ناراحتیم و سوگوار .
من با سواد کمم این رو اغراق نگرفتم با عرض پوزش .mahdi shokry ممنون که نظرتون و گفتید🌸
جواب پاسخنامه رو اون پایین فرستادم🌸