راهکارتون برای تقویت زبان چیه؟
-
سلام!
امیدوارم اخر هفته خوبی داشته باشید
خواستم بپرسم کسی هست مثل من زبانش ضعیف باشه؟
کاری واسه اش کرده؟
من نمیدونم باید چکار کنم
اگر میتونید کمک کنید ممنون میشم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام!
کاری واسه اش کرده؟
من نمیدونم باید چکار کنم
@دانش-آموزان-آلاءزهرا سادات حسینی
سلام عزیزم⚘
ببین برای زبان دو حالت داره اگر از قبل پیش زمینه داشتی چمیدونم یا کلاس رفتی و.. تست زیاد بزنی کم کم با روشای کنکوری هم آشنا میشی و بهتر تشخیص میدی چه جوابی برای چه تستی بهتره. چون تشخیص لغت مناسب گرامر مناسب خودش خیلی مهمه
اگرم پیش زمینه نداشتی فدا سرت از الان سعی کن با یه کتاب تستی که درسنامه های کامل داره که فکر کنم مبتکران جامع شهاب اناری کتاب خوبی باشه البته خودم ندارمش. اما کلا اگه احساس میکنی نیازه با سوال تشریحی کارو شروع کنی کتاب کار بگیر درس به درس قشنگ باهاش پیش برو
نکته ی دیگه ای که خیلی مفیده اینه که اگه تو این درس احساس ضعف داری هر شب یه نیم ساعت به زبانت آخر شبو اختصاص بده تا کم کم راه بیوفتی این روش جواب میده.
و در آخر ببین مشکلت بیشتر رو چیه اگه لغته قشنگ لغاتو بخون حفظ کن ازشون استفاده کن تو ذهنت بمونه اگه گرامره تمرین زیاد کن اگرم متن یا کلوز تسته فکر کنم با تست های زیاد میتونی تقویتش کنی سعی کن متن های کتابو بخونی از توشون سوال طرح کنی واسه خودت این بهترین تمرینه
طولانیش نکنم هر مشکلی بود هم حتما اینجا بپرس اگه بتونم حتما کمک میکنم⚘ -
زهرا سادات حسینی
سلام عزیزم⚘
ببین برای زبان دو حالت داره اگر از قبل پیش زمینه داشتی چمیدونم یا کلاس رفتی و.. تست زیاد بزنی کم کم با روشای کنکوری هم آشنا میشی و بهتر تشخیص میدی چه جوابی برای چه تستی بهتره. چون تشخیص لغت مناسب گرامر مناسب خودش خیلی مهمه
اگرم پیش زمینه نداشتی فدا سرت از الان سعی کن با یه کتاب تستی که درسنامه های کامل داره که فکر کنم مبتکران جامع شهاب اناری کتاب خوبی باشه البته خودم ندارمش. اما کلا اگه احساس میکنی نیازه با سوال تشریحی کارو شروع کنی کتاب کار بگیر درس به درس قشنگ باهاش پیش برو
نکته ی دیگه ای که خیلی مفیده اینه که اگه تو این درس احساس ضعف داری هر شب یه نیم ساعت به زبانت آخر شبو اختصاص بده تا کم کم راه بیوفتی این روش جواب میده.
و در آخر ببین مشکلت بیشتر رو چیه اگه لغته قشنگ لغاتو بخون حفظ کن ازشون استفاده کن تو ذهنت بمونه اگه گرامره تمرین زیاد کن اگرم متن یا کلوز تسته فکر کنم با تست های زیاد میتونی تقویتش کنی سعی کن متن های کتابو بخونی از توشون سوال طرح کنی واسه خودت این بهترین تمرینه
طولانیش نکنم هر مشکلی بود هم حتما اینجا بپرس اگه بتونم حتما کمک میکنم⚘Mehrsa 14
سلام
ممنونم از اینکه جواب دادی
خب میدونی من کلمات و این چیزا رو مشکلی ندارم
نقطه ضعف من ساخت یه جمله است که فک میکنم گرامر باشه.
و اینکه کلاس زبان میرم ولی میدونی...
یه ترسی دارم از اینکه بگم از اینکه یه جورایی سوتی بدم
و بزور حرف میزنم
️
اره دیگه همین -
Mehrsa 14
سلام
ممنونم از اینکه جواب دادی
خب میدونی من کلمات و این چیزا رو مشکلی ندارم
نقطه ضعف من ساخت یه جمله است که فک میکنم گرامر باشه.
و اینکه کلاس زبان میرم ولی میدونی...
یه ترسی دارم از اینکه بگم از اینکه یه جورایی سوتی بدم
و بزور حرف میزنم
️
اره دیگه همینزهرا سادات حسینی
آها خوب پس ببین حالا که با لغت مشکلی نداری لغت رو داشته باش دورش ننداز
ولی حواست به گرامر بیشتر باشه. بعد اصلا نترس راستش منم این ترسو خیلی داشتم خصوصا وقتی مثلا میگن تو کلاس میری دیگه واسه چی زبان میخونی و این داستانا اصلا بهش توجه نکن اعتماد به نفس داشته باش
و سعی کن متنای انگلیسی یا ویدیو های انگلیسی زیاد ببینی آشنا شی با مدل حرف زدنشونو و نوشتننشون. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که از الان شبی نیم ساعت با یه منبعی که باهاش راحتی گرامر بخون و تست بزن مطمئن باش نتیجه میگیری منتظرم ماه دیگه تو همین تاپیک بگی که عالی و فول شدی
چون واقعا چه قواعد عربی چه گرامر زبان تنها راهش تمرینه زیاد و حل سواله یه جاها سعی کن حتی با خودت انگلیسی حرف بزن که اعتماد به نفستو ببره بالا -
زهرا سادات حسینی
آها خوب پس ببین حالا که با لغت مشکلی نداری لغت رو داشته باش دورش ننداز
ولی حواست به گرامر بیشتر باشه. بعد اصلا نترس راستش منم این ترسو خیلی داشتم خصوصا وقتی مثلا میگن تو کلاس میری دیگه واسه چی زبان میخونی و این داستانا اصلا بهش توجه نکن اعتماد به نفس داشته باش
و سعی کن متنای انگلیسی یا ویدیو های انگلیسی زیاد ببینی آشنا شی با مدل حرف زدنشونو و نوشتننشون. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که از الان شبی نیم ساعت با یه منبعی که باهاش راحتی گرامر بخون و تست بزن مطمئن باش نتیجه میگیری منتظرم ماه دیگه تو همین تاپیک بگی که عالی و فول شدی
چون واقعا چه قواعد عربی چه گرامر زبان تنها راهش تمرینه زیاد و حل سواله یه جاها سعی کن حتی با خودت انگلیسی حرف بزن که اعتماد به نفستو ببره بالاMehrsa 14
واقعا مرسی از کمکت
حتما
روتین شبانه ام اینه که اخر شب نیم ساعت شازده کوچولو بخونم
البته کتابم طوریه که هم فارسی هست هم انگلیسی
و خب به جنلات و ساختارشون دقت میکنم
ولی خب از امشب که نه ولی از فردا شب تست هم اضاف میشه
ممنون از کمکت -
Mehrsa 14
واقعا مرسی از کمکت
حتما
روتین شبانه ام اینه که اخر شب نیم ساعت شازده کوچولو بخونم
البته کتابم طوریه که هم فارسی هست هم انگلیسی
و خب به جنلات و ساختارشون دقت میکنم
ولی خب از امشب که نه ولی از فردا شب تست هم اضاف میشه
ممنون از کمکتزهرا سادات حسینی
آفرین خیلی کار خوبی میکنی حتما ادامش بده در کنارش هم تست بزن که حسابی قوی بشی از بابت زبان راحت شه خیالت خواهش میکنم⚘⚘ -
زهرا سادات حسینی
آفرین خیلی کار خوبی میکنی حتما ادامش بده در کنارش هم تست بزن که حسابی قوی بشی از بابت زبان راحت شه خیالت خواهش میکنم⚘⚘Mehrsa 14
ممنون عزیزم
-
سلام!
کاری واسه اش کرده؟
من نمیدونم باید چکار کنم
@دانش-آموزان-آلاء -
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را از زبان انگلیسی جابهجا کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد