سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چسبیدن به برنامه
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
من برنامه مطالبق ساعت مطالعه و همه و همه چیز درست و پیشبینی شده میچینم نه کمال گرایانه نه هیچی...ولی موقع عمل که میرسه اصلا یسری روزا تنبلی میکنم از خواب حتی بلندم نمیشم ساعت که زنگ میخوره میبندم و کلا برنامه تعطیل میشه بیدارم که میشم فوقش تا ظهر طبق برنامه پیش برم و باز یجوری بین برنامه و عملکردم فاصله میفته...شما چیکار میکنید تا به مرحله عملگرایی برسید و طبق برنامتون قوی پیش میرید و برنامه رو رها نمیکنید؟ -
سلام
منم همینم متاسفانه
ولی بنظرم مهم هدفه برای ادامه دادن.(که من ندارم)
همیشه داشتن یه هدف واقعی میتونه کمکتون کنه بیشتر تلاش کنین که بهش برسین.
بنظرم از یه نفر بخواین به کارهاتون نظارت کنه. پدر مادر یا برادر و خواهر بزرگتر که سر موقع گوشزد کنه کارهاتون رو. -
میخوام یچیزی بگم بهت
دیدی ادمایی رو که تو زندگیشون پر از غم و رنجه
ادمایی که از هیچ چیز زندگیشون راضی نیستن
ادمایی که همش دارن حسرت این رو میخورن که چرا قبلن تلاش نکردم
اونا از همون اول اینطور نبودن که
از فرصت هایی که داشتن استفاده نکردن
از کنار موقعیت هاشون به راحتی گذر کردن
اینو بدون...این تنبلی کردنت الان هیچ بازتابی نداره
ولی وقتی کنکور دادی
وقتی دوستات رفتن تو موندی
وقتی مجبور شدی ی سال دیگه بشینی برا کنکور بخونی
وقتی جلو خانوادت شرمنده شدی...جلو خودت شرمنده شدی
اونموقه یادت میاد که چرا درس نخوندم
یادت میاد که چقدر مسخره از کنار این موقعیتات گذر کردی
باخودت فک کن
اصلن هدف مهم نیست
هروقت فکر کردی هدفی نداری به خنده پدرومادرت و حرص خوردن دشمنات بعد موفقیتت فک کن
امشب رو باخودت فقط فکر کن بهش
حتی اگه لازمه فرداهم فک کن
ولی بعدش تصمیمت رو بگیر که میخوای چه اینده ای داشته باشی
میخوای ده سال دیگه حسرت الانت رو بخوری
یا تشکر کنی از گذشتت...
@sara-83 -
Kit Cat
سلام
یه ویسی گوش داده بودم اینکه آدم وقتی تا چند روز قبل برنامه اش دست و پا شکسته بوده و یا اصلا برنامه نداشته
وقتی بیاد یه شبه منظم بشه یکی دو روز به برنامه اش عمل میکنه ولی دیگه نه در نتیجه باید سعی کنید در خودتون عادت ایجاد کنید
و اینکه توی اون ویس گفتن برنامه ریزی کردن و ابتدا (تازه میخواییم درس بخونیم) و انتهای مطالعه (جمع بندی و مرور اجمالی) باعث میشه مغز بیشتر انرژی مصرف کنه نسبت به اواسط مطالعه!
مثل هواپیمایی که موقعی که میخواد پرواز کنه و فرود کنه انرژی بیشتری نسبت به زمانی که داره توی هوا پرواز میکنه، مصرف میکنه!
.
.
.
خود من وقتی برنامه مو با جزئیات کامل مینویسم اصلا میترسم
واسه همین به طور کلی و چار چوب برنامه ام رو به صورت ویس تو گوشیم دارم
و قبل از شروع برنامه ام ویس مربوط به اون درس رو گوش میدم تا بدونم چیکار کنم
و این کار رو رفته رفته میارم رو کاغذ و جزئیاتش رو هم مینویسم البته اول باید عادت کرد بعد ادامه ماجرا ... -
کامینگ سون... -
Maryam Nateqi سلام ممنونم...میشه یکم درباره این روشتون بدونم؟
یعنی اول سر تیترایی که میخواید بخونید تو وویس میگید بعد رو کاغذ میاریدشون؟ -
Kit Cat
سلام
برای مثال :
شیمی و فیزیک یک روز در میون
شیمی هر روزی که دارم 3 الی 4 مبحث از 21 مبحث (حداقل 3 تا و حداکثر 4 در 2 ساعت، و حداقل 20 تست و حداکثر 30 تست )
حالا من که میدونم بعضی از مباحث راحته و بعضیاش سخت تر پس وقتی که مبحث مون سخت تره حداقل رو در نظر میگیرم و وقتی که آسونه حداکثر)
یعنی مثلا پری روز شیمی آسون بود مباحث من 4 مبحث خوندم امروز سخته 3 مبحث میخونم و تعداد تست هام توی بین حداقل 20 تاست.
هفته اول همینطوری ادامه پیدا میکنه و من آخر شب فقط ساعت مطالعه و درس هایی که خوندم رو یادداشت میکنم با جزئیات
و از هفته بعد کم کم بجای ویس همین برنامه رو روی کاغذ پیاده میکنم.
حالا مزایای این ویس گذاشتنه چیه برای من؟
من وقتی برگه برنامه ریزی مو میبینم میترسم ولی وقتی تو ویس هست من نمیبینم جلوی چشمم نیست و اینکه دیگه نمیام اسم اون مبحث رو بنویسم موقعی که گزارش کارم رو مینویسم اون موقع کفایت میکنه (مزیت حداقل، حداکثر)
در حقییت منی که تا دیروز دست وپاشکسته برنامه میریختم دارم خودمو برای یه برنامهی منظم آروم آروم آماده میکنم. -
Maryam Nateqi خیلی خیلی ممنونم ازین که راهکارتونو توضیح دادید
امیدوارم برای منم جواب بده
موفق باشید