چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=0f40260f8ee)
-
@zahra-zahraii
️
️
Negin Shogheali سلام
اگه جایی که می خوابید یکم سرد باشه فکر کنم بتونی راحت تر از خواب دل بکنی یکمم هشیار تر باشی وقتی خوابی الارم سریع بیدارت کنه -
Negin Shogheali سلام
اگه جایی که می خوابید یکم سرد باشه فکر کنم بتونی راحت تر از خواب دل بکنی یکمم هشیار تر باشی وقتی خوابی الارم سریع بیدارت کنهsina bigdeli با سلام
اتفاقا ادمی هستم که توی گرما خیلی اذیت میشم و دقیقا سرد ترین قسمت اتاقم میخوابم تقریبا متعادله اما خیلی خیلی سخته وقتی میخوام بیدار بشم
حتی اگر بیدار بشم بلند میشم الارم رو قطع میکنم میخوابم
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیاد -
sina bigdeli با سلام
اتفاقا ادمی هستم که توی گرما خیلی اذیت میشم و دقیقا سرد ترین قسمت اتاقم میخوابم تقریبا متعادله اما خیلی خیلی سخته وقتی میخوام بیدار بشم
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیادNegin Shogheali سعی کنید هوای اتاق تون سرد باشه طوری وقتی پتو از رو تون کنار رفت احساس سرما کنید .روی تخت نخوابید رو زمین بخوابید بدون اینکه چیزی زیرتون بندازید .برای بیدار شدن از پدر کمک بگیرید مادرا دل رحمن
-
sina bigdeli با سلام
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیادNegin Shogheali صدای الارم تونم یه چیزی باشه که سر صبحی خوابو بپرونه بوق نیسان بهترین نوع الارمه
گوشی ازت دور باشه که بلند بشی برای خاموش کردنش
-
Negin Shogheali سعی کنید هوای اتاق تون سرد باشه طوری وقتی پتو از رو تون کنار رفت احساس سرما کنید .روی تخت نخوابید رو زمین بخوابید بدون اینکه چیزی زیرتون بندازید .برای بیدار شدن از پدر کمک بگیرید مادرا دل رحمن
sina bigdeli بابا کمرم میشکنه بخوام رو زمین بخوام اونم بدون تشکی پتویی چیزی
هوای اتاقو متاسفانه نمیتونم سرد کنم دیگه دمای شوفاژا یکیه اگه بخوام کم کنم کل خونه سرد میشه اعتراضات زیاد میشه
پنجره ام باز بزارم یخ زدم
پدر هم که یه نفر باید خودشو بیدار کنه -
Negin Shogheali صدای الارم تونم یه چیزی باشه که سر صبحی خوابو بپرونه بوق نیسان بهترین نوع الارمه
گوشی ازت دور باشه که بلند بشی برای خاموش کردنش
sina bigdeli بوق نیسان کجا بیارم حالا
اما دوره ازم یعنی جوری که سرمو میارم بالا دستم میرسه به گوشی -
sina bigdeli با سلام
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیادNegin Shogheali دقیقا منم اگه سرد باشه دوست دارم برم زیر پتو راااحت بخوابم ولی اگه گرم باشه از گرما اعصابم خورد میشه بیدار میشم
-
Negin Shogheali دقیقا منم اگه سرد باشه دوست دارم برم زیر پتو راااحت بخوابم ولی اگه گرم باشه از گرما اعصابم خورد میشه بیدار میشم
-
sina bigdeli بوق نیسان کجا بیارم حالا
اما دوره ازم یعنی جوری که سرمو میارم بالا دستم میرسه به گوشیNegin Shogheali
دانلود بوق نیسان
یجوری رو مخه سر صبح ادم میگه چن دقیقه زود بیدار شم این بوق نزنه -
Negin Shogheali
دانلود بوق نیسان
یجوری رو مخه سر صبح ادم میگه چن دقیقه زود بیدار شم این بوق نزنهsina bigdeli وااای خیلی خوبههه
اخخخ دلم
به مولا اینجوری همه میریزن تو اتاق میگن نیاز نکرده بلند بشی همون کله بزارم خوبه -
Negin Shogheali
دانلود بوق نیسان
یجوری رو مخه سر صبح ادم میگه چن دقیقه زود بیدار شم این بوق نزنه -
sina bigdeli بابا کمرم میشکنه بخوام رو زمین بخوام اونم بدون تشکی پتویی چیزی
هوای اتاقو متاسفانه نمیتونم سرد کنم دیگه دمای شوفاژا یکیه اگه بخوام کم کنم کل خونه سرد میشه اعتراضات زیاد میشه
پنجره ام باز بزارم یخ زدم
پدر هم که یه نفر باید خودشو بیدار کنهNegin Shogheali من تو غرب کشور پنجره باز رو زمین بعضی شبا پتو هم نمیکشم .نه یخ زدم نه کمر شکسته
اون روز بابام به مشاورم میگفت توی شرایط سخت جنگی می خوابه شبا
-
سلام بچه ها
پست غیرمرتبط با عنوان تاپیک نفرستید لطفا
اسپم ها پاک شد -
maryam111 چطور میتونم پاکشون کنم ؟
شرمنده
اخه گذینه حذفم نداره کهNegin Shogheali تا سه دقیقه بعد از ارسال پیام فرصت حذف و ویرایش دارید
-
maryam111 عرض پوزش
-
سلام صبحتون بخیر
خواب 12 شب
بیداری 8 صبح🥺
-
سلام من تازه وارد خانواده آلا شدم و میخوام تو این چالش شرکت کنم
منتها فکر میکنم یکم دیر رسیدم