تشبیه
-
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
گزینه سوم رو ببینید. چرا عیدی من لباس عریانی است رو تشبیه گرفته؟
مثلا بگم عیدی من x است توش تشبیه به کار بردم؟!

@m-sina در تشبیه گفته است:
سلام دوستان

سلام ، ببینید این بیت نیازمند فهمیدن مفهومه ، اگر مفهوم رو بگیری حله!
در ایام قدیم در نهایت فقر اخرین کاری که میکردن مردم مسکین این بود که جامه تن رو میفروختن یا اینکه گرو میزاشتن ( رهن میکردن)
شاعر میگه که :
ای خدا، بهار امده و چه چیزی را رهن خرید باده کنم؟ منی که در این بهار و عید جامه عیدیم مانند قباییست که عریان است( یابلاعکس) (یعنی حتی قبا هم ندارم)
اینجا با ظرافت تمام شاعر یه تشبیه بلیغ اسنادی اورده .اقای وسکری همیشه سوالات خوب همچین شکلی میدن واقعا عالیه!
قرابت سوال هم اگر خواستین این هستش که شاعر در فقر مطلق هست اما دنبال باده و عیش است -
@m-sina در تشبیه گفته است:
سلام دوستان

سلام ، ببینید این بیت نیازمند فهمیدن مفهومه ، اگر مفهوم رو بگیری حله!
در ایام قدیم در نهایت فقر اخرین کاری که میکردن مردم مسکین این بود که جامه تن رو میفروختن یا اینکه گرو میزاشتن ( رهن میکردن)
شاعر میگه که :
ای خدا، بهار امده و چه چیزی را رهن خرید باده کنم؟ منی که در این بهار و عید جامه عیدیم مانند قباییست که عریان است( یابلاعکس) (یعنی حتی قبا هم ندارم)
اینجا با ظرافت تمام شاعر یه تشبیه بلیغ اسنادی اورده .اقای وسکری همیشه سوالات خوب همچین شکلی میدن واقعا عالیه!
قرابت سوال هم اگر خواستین این هستش که شاعر در فقر مطلق هست اما دنبال باده و عیش استmohamad rəza ممنونم از توضیحت ولی هنوز نفهمیدم چی به چی تشبیه شده و وجه شبه شون چیه؟!
اقای وسکری همیشه سوالات خوب همچین شکلی میدن واقعا عالیه!
والا من اصلا از ادبیاتش خوشم نیومد! تستاش آبکی و آسون بود. مثل همین تست فقط توی همین یه دونه گزینش چالش ایجاد کرده وگرنه بقیه ی گزینه هاش، کل تست رو آسون معرفی میکنه!