فرق بین حداکثر گنجایش و تعداد مجاز الکترون چیه؟
-
سلام دوستان گل ببخشید من گیچ شدم و نمیدونم تفاوت مجاز و حداکثر گنجایش در هر زیر لایه چی هست میشه راهنمایی کنید که برام جا بیفته ؟ ممنون میشم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم بچه-های-همخوانی خیرین-کوچک-دریا-دل بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
سلام دوستان گل ببخشید من گیچ شدم و نمیدونم تفاوت مجاز و حداکثر گنجایش در هر زیر لایه چی هست میشه راهنمایی کنید که برام جا بیفته ؟ ممنون میشم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم بچه-های-همخوانی خیرین-کوچک-دریا-دل بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Arian Khademi سلام . ببینین حداکثر گنجایش الکترونی یک زیر لایه یعنی مقداری که بیشترین تعدادی که الکترون میتونه درونش قرار بگیره
که مثلا برای s دو تاست یا d ده تاست . ولی خب تعداد الکترون میتونه کمتر هم باشه در این زیر لایه ها . الزاما این نیست که پر باشن. -
Arian Khademi در مورد مقدار مجاز هم در اصل (مقدار مجازL) هست که همون اعدادیه که بیانگر زیر لایس مثلا L=0 یعنی s