کلروپلاست
-
پینوکیو :)
گفته کلروپلاست هیچگاه نمیتواند در ایجاد زنگ های پاییزی موثر باشد
چرا این درسته؟؟
mehranmirzaei -
چرا این درسته؟؟
mehranmirzaei@f-seif-0
چون رنگ های پاییزی منظور رنگ های غیر از سبز هست. نارنجی و ...
این رنگها هم واسه کروموپلاسته. کلروپلاست فقط در رنگ سبز نقش داره ولاغیر.
در اون حالتی هم که با کاهش نور ... کلروپلاست به کروموپلاست تبدیل میشه و بعد کروموپلاست باعث رنگ ها میشه و نه کلروپلاست. -
@f-seif-0
چون رنگ های پاییزی منظور رنگ های غیر از سبز هست. نارنجی و ...
این رنگها هم واسه کروموپلاسته. کلروپلاست فقط در رنگ سبز نقش داره ولاغیر.
در اون حالتی هم که با کاهش نور ... کلروپلاست به کروموپلاست تبدیل میشه و بعد کروموپلاست باعث رنگ ها میشه و نه کلروپلاست.@amin-forouzan
خب اینا اوکی
ولی فاقد تاثیر درسته بگیم؟
بالاخره با تجزیه شدنشون تاثیر میذارن؟ :/ -
@amin-forouzan
خب اینا اوکی
ولی فاقد تاثیر درسته بگیم؟
بالاخره با تجزیه شدنشون تاثیر میذارن؟ :/ -
@amin-forouzan
خب اره
بالاخره تاثیر میشه دیگه نه؟ :/ -
@f-seif-0
به نظرم درست نباشه چون زیاد پیچیده میشه و ما چون اطلاعاتمون در حده کنکوره بهتره هرجا تاثیر غیر مستقیم رو اشاره کردن حواسمون باشه. مثلاً من یاد مونوسیت و درشت خوار میوفتم. نقش اصلی و مستقیم فاگوسیتوز با ماکروفاژه، ولی می گن مونوسیت هم نقش داره. نقشش هم غیر مستقیم اینه که از خون خارج میشه و به ماکروفاژ تبدیل میشه و قس علی هذا ... ولی این مورد مستقیم تو کتاب اومده.
در مورد کلروپلاست و تبدیل شدنش به کروموپلاست ما اطلاعات بیشتری نداریم که مثلاً بگیم: کلروپلاست به خواست خودش تبدیل میشه یا نه؟ تاثیر هورمون گیاهیه؟ هدف از این تبدیل شدنه دقیقاً چیه؟ و ... اینا دیگه اطلاعات خارج از کتاب می خواد که چون نداریم، پس بهتره در نظر نگیریم. شاید بشه گفت، شاید نشه گفت.
من تو این موارد (که به اطلاعات خارج از کتاب هم مرتبطه) مثلاً ترجیح میدم نظر مولف کتاب کمک درسی رو واسه خودم در نظر بگیرم و رد شم ... -
@f-seif-0
به نظرم درست نباشه چون زیاد پیچیده میشه و ما چون اطلاعاتمون در حده کنکوره بهتره هرجا تاثیر غیر مستقیم رو اشاره کردن حواسمون باشه. مثلاً من یاد مونوسیت و درشت خوار میوفتم. نقش اصلی و مستقیم فاگوسیتوز با ماکروفاژه، ولی می گن مونوسیت هم نقش داره. نقشش هم غیر مستقیم اینه که از خون خارج میشه و به ماکروفاژ تبدیل میشه و قس علی هذا ... ولی این مورد مستقیم تو کتاب اومده.
در مورد کلروپلاست و تبدیل شدنش به کروموپلاست ما اطلاعات بیشتری نداریم که مثلاً بگیم: کلروپلاست به خواست خودش تبدیل میشه یا نه؟ تاثیر هورمون گیاهیه؟ هدف از این تبدیل شدنه دقیقاً چیه؟ و ... اینا دیگه اطلاعات خارج از کتاب می خواد که چون نداریم، پس بهتره در نظر نگیریم. شاید بشه گفت، شاید نشه گفت.
من تو این موارد (که به اطلاعات خارج از کتاب هم مرتبطه) مثلاً ترجیح میدم نظر مولف کتاب کمک درسی رو واسه خودم در نظر بگیرم و رد شم ...@amin-forouzan
خیلی ممنون از وقتتون دوست عزیز:sunflower: -
چرا این درسته؟؟
mehranmirzaei@f-seif-0 در کلروپلاست گفته است:
چرا این درسته؟؟
mehranmirzaeiسلام خدمت شما دوست عزیز.ببینین کرومو پلاست ها دارای رنگیزهایی هستن که میتونن در ایجاد رنگ ها نقش داشته باشن نه کلروپلاست .کلروپلاست وظیفش فتوسنتزه .
-
@f-seif-0 در کلروپلاست گفته است:
چرا این درسته؟؟
mehranmirzaeiسلام خدمت شما دوست عزیز.ببینین کرومو پلاست ها دارای رنگیزهایی هستن که میتونن در ایجاد رنگ ها نقش داشته باشن نه کلروپلاست .کلروپلاست وظیفش فتوسنتزه .
sarvin Piri
متوجه شدم
ممنون دوست عزیز -
G Galadriel marked this topic as a question on
-
G Galadriel has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri
متوجه شدم
ممنون دوست عزیز@f-seif-0 در کلروپلاست گفته است:
sarvin Piri
متوجه شدم