Skip to content

جلسه پنجم رفع اشکال زیست :فصل1تا3 دوازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

17 موضوع ها 270 دیدگاه‌ها
  • نیتروژن

حل شده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    GaladrielG
    @saudade-19 ممنونم
  • تست 9- ویژه جمع بندی

17
    6 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @yegane-dehqan در تست 9- ویژه جمع بندی گفته است: @mehranmirzaei هووووراا حال کردید با تحلیلم گزینه ۲ شد جواب 🩺
  • پایان جلسه 5

8
    8 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    kdcb slskK
    @mehranmirzaei خسته نباشید استاد ممنون از زحمتاتون شبتون خوش و پر ستاره
  • تست 8-ویژه جمع بندی

25
    1
    7 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @mehranmirzaei در تست 8-ویژه جمع بندی گفته است: @yegane-dehqan در تست 8-ویژه جمع بندی گفته است: @mehranmirzaei آقااااای میرزایی من جمع میکنم از انجمن میرم اصلا نهههههههههههههههه یگانه وایسا
  • تست 7-ویژه جمع بندی

15
    8 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    S
    @mehranmirzaei دیگه از ترس تستای قلم چی اینجوری حساس شدم‍️ ولی ممنونم از پیشنهادتون اینجوری حساسیت کمتر اذیت میکنه
  • تست 5 -ویژه جمع بندی

36
    5 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    Infinitie. AI
    @mehranmirzaei خب خداروشکر
  • تست 6-ویژه جمع بندی

8
    6 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    kdcb slskK
    @mehranmirzaei
  • تست 4-ویژه جمع بندی

13
    6 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    kdcb slskK
    @mehranmirzaei استاد ما میتونیم یه قسمت از بدن رو رشد بدیم؟منظورم اینه مثلا توی افرادی که قطعی عضو دارن یا یه به هر علتی یه قسمتی از بدنشون نیست میتونیم از یه طریقی اون قسمت رو رشد بدیم ؟ مثل بعضی از حیوانات که وقتی یه جاییشون قطع میشه دوباره رشد میکنه احتمالش هست که این اتفاق توی بدن انسان ها هم بیفته؟
  • ادم مُرده 🙂

13
    6 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @dr-mahh در ادم مُرده گفته است: @mehranmirzaei نه جان من میخام بیام اخبار گوش کنم؟! رفتم اب بخورم روشن بود صداش شنیدم آفرین
  • دیواره نخستین

حل شده
    12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    GaladrielG
    @mehranmirzaei اها ممنون استاد همون قضیه طلا
  • تست 1-ویژه جمع بندی

22
    6 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @yegane-dehqan در تست 1-ویژه جمع بندی گفته است: @mehranmirzaei شما خودت ببینی فرار میکنی . بعد میفرستی برای ما؟ انصافه نصفه شبی غش کنیم؟🥲 میفرستم شما ام آشنا شید
  • تست 3-ویژه جمع بندی

9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در تست 3-ویژه جمع بندی گفته است: 3-کدام گزینه عبارت زیر را در مورد رابطۀ بین دگره ها به درستی تکمیل میکند؟ «در بارزیت ناقص ......... .» همانند هم توانی، افراد ناخالص هر دو حالت خالص را به طور همزمان بروز میدهند. برخلاف هم توانی، ژن نمود هر فرد به طور دقیق از روی رخ نمود آن قابل تعیین است. همانند بارز و نهفتگی، افراد ناخالص رخ نمودی مشابه برخی از افراد خالص را بروز میدهند. برخلاف بارز و نهفتگی، تعداد انواع رخ نمودهای هر صفت، با تعداد ژن نمودهای آن برابر است. خدایی این سوال خیلی مهمه ( کلی نکته داره توش ) @تجربیا پاسخ تشریحی : بررسی گزینه ها: 1 )درباره بارزیت ناقص برخالف همتوانی افراد ناخالص نمیتوانند به طور همزمان در هر دو حالت خالص را بروز دهند. 2 )در بارزیت ناقص همانند همتوانی ژننمود هر فرد به طور دقیق از روی رخ آن قابل تعیین است. 3 )در بارزیت ناقص برخلاف بارز و نهفتگی ژننمود ناخالص نمیتوانند رخ نمودی مشابه با برخی از افراد خالص بروز دهند. 4 )در بارزیت ناقص برخلاف بارز و نهفتگی تعداد رخ نمودهای مختلف هر صفت با تعداد ژن نمودهای آن برابر است. @تجربیا با تشکر ویژه از @F-Seif-0
  • طرح حفاظتی

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    495 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @sarvin-piri در طرح حفاظتی گفته است: @mitra-ism-rahmani در طرح حفاظتی گفته است: @sarvin-piri ببینید من دارم برای طرح حفاظتی میگم که توش دو رشته ی دی ان ای مادری جدا میشه به تدریج که رونویسی انجام بشه بعد رشته های جدید از دی ان ای مادری جدا بشن و اون دو رشته دی ان ای مادری به هم بپیونده این درسته ؟ ببینین اون دو تا رشته dnaجدید به تدریج از رشته های الگوشون جدا میشن همزمان اون دوتا رشته مادری هم بهم وصل میشن b193875f41b10d3506e877e18844614816127876-144p.mp4 فیلم رو ببینین لطفا دقیقا
  • تست 2-ویژه جمع بندی

9
    5 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @dr-mahh الانم من ترسیدم چون استاد که غلط جواب نمیده
  • چرا درستن؟

حل شده
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @f-seif-0 در چرا درستن؟ گفته است: @mehranmirzaei خیلی ممنون استاد انشالله دستت به دندون مردم میزنین طلا بریزه بیرون جا خون وووووووووییییی چه دعایی
  • شروع جلسه ۵

41
    10 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    HADAF just rank one konkorH
    @hadaf-just-rank-one-konkor در شروع جلسه ۵ گفته است: @mehranmirzaei در شروع جلسه ۵ گفته است: @hadaf-just-rank-one-konkor در شروع جلسه ۵ گفته است: سلام . آیا این جمله درسته؟ رونویسی در تمام‌نوکلئوتیدهای دنای الگو انجام‌می شود‌. سلام منظورت از جملتو کامل متوجه نشدم ولی اگه منظورت رونویسی از تمام نوکلئوتید های رشته الگو انجام میشود هستش نه اینجوری نیست چون بخش تنظیمی ژن رونویسی ازش انجام نمیگیره [image: 1638295947742-screenshot_-_all-pdf.jpg] پس این چی میگه
  • کلروپلاست

حل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    GaladrielG
    @sarvin-piri حتمن لطف کردین