ادم مُرده
-
اقا سلام
استاد میگم کسی که بمیره بعد چن سال جنازش پیدا کنن میشه ازش ازمایش دی ان ای برا تشخیص هویت گرفت؟!!
mehranmirzaei
تجربیا@dr-mahh گریفیت باکتری رو باگرما کشت تونست /:
-
اقا سلام
استاد میگم کسی که بمیره بعد چن سال جنازش پیدا کنن میشه ازش ازمایش دی ان ای برا تشخیص هویت گرفت؟!!
mehranmirzaei
تجربیا@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
اقا سلام
mehranmirzaei
تجربیاسلام
بله قطعا میشه
به شرطی که استخوان یا دندانی از فرد باقی مونده باشه ( روشی که شهدای جنگ ایران و عراق رو الان تشخیص میدن همین روشه )
الان البته یکسری روش هم هست که حتی از نوع پروتئین های موی فرد مرده هم میتونن تشخیص بدن -
@dr-mahh
شاید بتونن از سلولای استخونش بگیرن -
@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
اقا سلام
mehranmirzaei
تجربیاسلام
بله قطعا میشه
به شرطی که استخوان یا دندانی از فرد باقی مونده باشه ( روشی که شهدای جنگ ایران و عراق رو الان تشخیص میدن همین روشه )
الان البته یکسری روش هم هست که حتی از نوع پروتئین های موی فرد مرده هم میتونن تشخیص بدنmehranmirzaei مرسی
-
@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
اقا سلام
mehranmirzaei
تجربیاسلام
بله قطعا میشه
الان البته یکسری روش هم هست که حتی از نوع پروتئین های موی فرد مرده هم میتونن تشخیص بدنmehranmirzaei در ادم مُرده
گفته است:
حتی از نوع پروتئین های موی فرد مرده هم میتونن تشخیص بدن
اره منم تو یه فیلمی اینو دیدم خیلی باحال بود
-
@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
اقا سلام
mehranmirzaei
تجربیاسلام
بله قطعا میشه
الان البته یکسری روش هم هست که حتی از نوع پروتئین های موی فرد مرده هم میتونن تشخیص بدنmehranmirzaei منم یهویی صدا از تی وی همین امشب راجب یه شهید شنیدم ک اینطور شناسایی شده برا همین پرسیدم
-
mehranmirzaei مرسی
-
mehranmirzaei منم یهویی صدا از تی وی همین امشب راجب یه شهید شنیدم ک اینطور شناسایی شده برا همین پرسیدم
@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
mehranmirzaei منم یهویی صدا از تی وی همین امشب راجب یه شهید شنیدم ک اینطور شناسایی شده برا همین پرسیدم
تی وی زیاد نگا نکن
-
@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
تی وی زیاد نگا نکن
mehranmirzaei نه جان من میخام بیام اخبار گوش کنم؟!
رفتم اب بخورم روشن بود صداش شنیدم -
رفتم اب بخورم روشن بود صداش شنیدم@dr-mahh در ادم مُرده
گفته است:
رفتم اب بخورم روشن بود صداش شنیدمآفرین