Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. 🔶️نوبت 1
قادر به پخش نیست
Hg L 0H
بعد مدت ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه گاهی وقتا یه ویدئو درسی رو که داخل تلگرام میبینم یه کاری پیش میاد و از تلگرام کامل خارج میشم ولی تل هنچنان تو پس زمینه هست دوباره که میرم ویدئو رو پخش کنم با وجود این که قبلا نصفشو دیدم این برام میاد که برنامه قادر به پخش ویدئو نبود و..... لطفا اگه راهکاری دارین واسه این که درستش کنم بگید خیلی از کارام مونده🥲 @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @فارغ‌التحصیلان_آلا
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
هبیجه
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای

🔶️نوبت 1

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
75 دیدگاه‌ها 12 کاربران 1.2k بازدیدها 11 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Yegane DehqanY آفلاین
    Yegane DehqanY آفلاین
    Yegane Dehqan
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده

سلام
    هررر کی میدونه به این سوال من جواب بده و نجات بده منُ از این همه سوال که هر کی یه جواب میده 😑

خب بچه ها
    ما کلاس های حضوریمون تو مدرسه ۲ روز در هفته هست .
    و توی این ۲ روز معلما امتحان حضوری مستمر میگیرن .
    من این تایم های حضوری رو نمیرم خب پس امتحانای حضوری مستمر هم نمیدم دیگه 😶

بگید نوبت اول نمره مستمر توی کارنامه تاثیری داره؟؟
    یا اینکه کلا توی نوبت ۱ و ۲ هیچ تاثیری نداره؟؟؟

من خودم زمانایی که نمیرم مدرسه میخونم درس ها رو ولی معلمام بعضی وقتا یه چیزایی میگن که یوهوییی یه نگرانی ریزی میاد سمتم 😐

بگید که آیاااا اگه من امتحانای حضوری مستمر رو ندم مشکلی پیش میاد برای نمرات کارنامم؟؟؟

واقعا هر کی یه چی میگه و ...
    😑
    ممنون میشم اگه جوابم رو بدید و ممنونم که تا اینجا پیامم رو خوندی💛💙💚

دانش-آموزان-آلاء
    بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

Reyhane zR JuDiJ آتنا جلالیآ mahsaaa rezaeeeM 4 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

سلام
      هررر کی میدونه به این سوال من جواب بده و نجات بده منُ از این همه سوال که هر کی یه جواب میده 😑

خب بچه ها

من خودم زمانایی که نمیرم مدرسه میخونم درس ها رو ولی معلمام بعضی وقتا یه چیزایی میگن که یوهوییی یه نگرانی ریزی میاد سمتم 😐

بگید که آیاااا اگه من امتحانای حضوری مستمر رو ندم مشکلی پیش میاد برای نمرات کارنامم؟؟؟

😑

دانش-آموزان-آلاء
      بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Reyhane zR آفلاین
      Reyhane zR آفلاین
      Reyhane z
      دانش آموزان آلاء تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Yegane Dehqan
      سلام دوست عزیز
      به نظرم برو امتحانت رو بده که اگه هم تاثیر داشته باشه اوکی باشی و اگه هم نه خودتو امتحان کنی و ببینی اون مطالب رو خوب یاد گرفتی یا نه
      البته این یه نظر شخصیه
      موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

سلام

خب بچه ها

😑

دانش-آموزان-آلاء
        بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

JuDiJ آفلاین
        JuDiJ آفلاین
        JuDi
        ناظم

Yegane Dehqan سلام😺
        ببین توکارنامه یه ستون داری به اسم مستمر،پس تاثیرداره
        ترم اول هم نمره امتحان هم مستمردست معلمته ولی ترم دوم اگرخدایی نکرده نهایی رو خوب ندی معلم فقط میتونه به مستمرت اضافه کنه نه امتحان،اونم اگه لج کنه دیگه تموم
        معدلت بالاباشه میتونی رو رشته های بدون کنکورم حساب کنی
        و برای دانشگاه رفتن هم باید دیپلم داشته باشی
        دوستای خودم هستن که چنتاتخصصی رو افتادن و نتونستن برن دانشگاه
        مدارس که کلادوسه ساعت بیشترنبایدبازباشن،فکرنکنم مدرسه رفتن و امتحان دادن خیلی ازت تایم بگیره
        بنظرم برو و مستمرت رو بالانگهدار
        ولی اگرمیدونی،یعنی بامعلمات با مدرست هماهنگی که من حسابی دارم واسه کنکورمیخونم و نمیتونم تایم بزارم،اونام گفتن مثلا این امتحاناچهارپنج نمره مستمره بنظرم نری هم مشکلی نداره،نهایتاشونزده پونزده میشی
        درحالت کلی ام آره تاثیرداره

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • امیر حسینی 2ا آفلاین
          امیر حسینی 2ا آفلاین
          امیر حسینی 2
          دانش آموزان آلاء

سلام
          ببین نمره ی کلیه نوبت اول تشکیل شده از نمره ی برگه ی امتحانِ نوبت اول بعلاوه میانگین نمرات مستمرت تقسیم بر دوئه
          پس قطعا تاثیر داره

این از این
          ببین به نظره من تو اصلا نگران درستو ... نباش
          سعی کن بخونی. من خودم فیزیکمو با استاد یاری دارم می خونمو اصلانم غصه ی امتحانامو ندارم
          ولی دارم درست می خونم
          اگر واقعا بخونی دیگه دغدغه شو نداری

موفق باشی عزیز😅😁

kianoosh alaviK 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Yegane DehqanY آفلاین
            Yegane DehqanY آفلاین
            Yegane Dehqan

@ida-shateri
            Reyhane z
            امیر حسینی 2

خب من ا یه استادی پرسیدم ( از استادای آلا هستن حالا فعلا اسمشونو نمیگم تا تکلیف مشخص شه) 😐😂

ایشون گفتن که مستمر اصلااا تاثیر نداره .
            و حالا هر کی یه چی میگه 😭

چون برم مدرسه و بیام تایمم میره و پس میشینم تو خونه و خودم میخونم😐
            چه کنمممم؟؟؟؟

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • AnselA آفلاین
              AnselA آفلاین
              Ansel

سلام یگانه🌱
              ببین خب بستگی به معلمت هم داره دیگه
              منظورم اینه که یا با مدیر یا معلماتون صحبت کن بگو چرا نمیری
              یا اگه معلماتون خیلی سخت گیرن میگن حتما باید امتحان بدید
              برو امتحان بده برگرد

مَردُمان
              اهلِ عادت اند...

Yegane DehqanY 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • AnselA Ansel

سلام یگانه🌱
                ببین خب بستگی به معلمت هم داره دیگه
                منظورم اینه که یا با مدیر یا معلماتون صحبت کن بگو چرا نمیری
                یا اگه معلماتون خیلی سخت گیرن میگن حتما باید امتحان بدید
                برو امتحان بده برگرد

Yegane DehqanY آفلاین
                Yegane DehqanY آفلاین
                Yegane Dehqan

@ftm-montazeri مدیر میگه باشه نیا
                ولی معلمم میگه باید بیای وگرنه نمره نمیدم

اخه میدونی چیه
                یه آلایی که دندون بهشتی قبول شده امسال میگفت معلما اصلا نمره مستمر بهم ندادن یعنی اصلاااا

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

AnselA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • M آفلاین
                  M آفلاین
                  Mr.Fantastic
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده

سلام.مستمر و نوبت اول تاثیری رو رتبه کنکور نداره،ولی رو نمره کارنامه که تاثیر داره.بعد مگه یه امتحان چقد میخواد طول بکشه،ما مدرسه رو اختیاری کردن ولی امتحانات مطلقا حضوریه،45 دیقه میرم امتحانو میدم هر روزی که داشتیم،بر میگردم خونه سراغ درسای خودم
                  دوازدهمم مث 10 و 11 ، فقد ممکنه دبیری چون کنکوری هستیم یکم باهامون کنار بیاد واسه نمره مستمر

اکانت غیرفعال هست (دائم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • kianoosh alaviK آفلاین
                    kianoosh alaviK آفلاین
                    kianoosh alavi
                    دانش آموزان آلاء
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط kianoosh alavi انجام شده

سلام
                    من هم از معلمم پرسیدم و هم از چندتا مشاور..........
                    معلمم بهم گفت که تو برای خوندن کنکور اول باید کتابو حرفه ای بشی ،پس بیا سر کلاس تا حداقل یه چیزایی یاد بگیری....
                    ولی من بهش گفتم که خودم میخونمو فیلم اموزشی میبینم بهم گفت ک حالا ک خودت خوب پیش میری اصن نگران اینکه نمره کم بدیمو از این چیزا نباش چون اصن تاثیری نداره
                    گفت تو فقط نهایی رو خوب بگیر نگران اینا نباش....
                    از چنتا مشاور هم پرسیدم همینو بهم گفتن،و اون موقع بود که خیالم از مدرسه و نمره مستمر و ....اینا ،خیالم راحت شد

1

سلام

خب بچه ها

😑

دانش-آموزان-آلاء
                      بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

آتنا جلالیآ آفلاین
                      آتنا جلالیآ آفلاین
                      آتنا جلالی
                      دانش آموزان آلاء

Yegane Dehqan سلام عزیزم، شما بعد امتحانات ترم ۱ هم نمیری؟ راستش من وسطای امتحانای ترم میخوام برم با معلما و مدیرم صحبت کنم که اجازه بدن این ۴ ماه رو نیام مدرسه. تدریس دبیرای ما خط کتابه وقت زیادی هم میگیره واقعا

1

سلام

خب بچه ها

😑

دانش-آموزان-آلاء
                        بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

mahsaaa rezaeeeM آفلاین
                        mahsaaa rezaeeeM آفلاین
                        mahsaaa rezaeee

Yegane Dehqan سلام
                        من خودم مدرسه نمیرم دوازدهمیم ترم و مستمرم نمیدم فقط قراره نهایی بدم.

خیلی تحقیق کردم و فهمیدم حتی معدل دوازدهمم تاثیر انچنانیی در کنکور نداره فقط نمره ی خام برگه امتحانات نهایی .(چیزی ک ب من گفتن)
                        وهمینطور تاثیر مستقیم معدل زمانیه ک رتبه خیلی پایین باشه.

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

2

اخه میدونی چیه
                          یه آلایی که دندون بهشتی قبول شده امسال میگفت معلما اصلا نمره مستمر بهم ندادن یعنی اصلاااا

AnselA آفلاین
                          AnselA آفلاین
                          Ansel

Yegane Dehqan در 🔶️نوبت 1 گفته است:

چه معلمایی😑

اخه میدونی چیه

خب نظر اون چی بود؟
                          این که بهش نمره ندادن مشکلی واسش پیش نیومد؟

مَردُمان
                          اهلِ عادت اند...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • آتنا جلالیآ آتنا جلالی

Yegane Dehqan سلام عزیزم، شما بعد امتحانات ترم ۱ هم نمیری؟ راستش من وسطای امتحانای ترم میخوام برم با معلما و مدیرم صحبت کنم که اجازه بدن این ۴ ماه رو نیام مدرسه. تدریس دبیرای ما خط کتابه وقت زیادی هم میگیره واقعا

Yegane DehqanY آفلاین
                            Yegane DehqanY آفلاین
                            Yegane Dehqan

آتنا جلالی تا الان حضوری نمیرفتم
                            و معاون و مدیر هم گفتن که نیا مشکلی نیست
                            معلمم گیر میده و استرس میده

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • mahsaaa rezaeeeM mahsaaa rezaeee

Yegane Dehqan سلام
                              من خودم مدرسه نمیرم دوازدهمیم ترم و مستمرم نمیدم فقط قراره نهایی بدم.

خیلی تحقیق کردم و فهمیدم حتی معدل دوازدهمم تاثیر انچنانیی در کنکور نداره فقط نمره ی خام برگه امتحانات نهایی .(چیزی ک ب من گفتن)
                              وهمینطور تاثیر مستقیم معدل زمانیه ک رتبه خیلی پایین باشه.

Yegane DehqanY آفلاین
                              Yegane DehqanY آفلاین
                              Yegane Dehqan

mahsaaa rezaeee وای پرواردگارا
                              هر کی یه چی میگه😭🥲😣😐
                              یکی میگه مهمه یکی میگه نه 😐😭

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • kianoosh alaviK kianoosh alavi

سلام
                                من هم از معلمم پرسیدم و هم از چندتا مشاور..........
                                معلمم بهم گفت که تو برای خوندن کنکور اول باید کتابو حرفه ای بشی ،پس بیا سر کلاس تا حداقل یه چیزایی یاد بگیری....
                                ولی من بهش گفتم که خودم میخونمو فیلم اموزشی میبینم بهم گفت ک حالا ک خودت خوب پیش میری اصن نگران اینکه نمره کم بدیمو از این چیزا نباش چون اصن تاثیری نداره
                                گفت تو فقط نهایی رو خوب بگیر نگران اینا نباش....
                                از چنتا مشاور هم پرسیدم همینو بهم گفتن،و اون موقع بود که خیالم از مدرسه و نمره مستمر و ....اینا ،خیالم راحت شد

Yegane DehqanY آفلاین
                                Yegane DehqanY آفلاین
                                Yegane Dehqan

kianoosh alavi پس اگه امتحانای مستمر حضوری رو
                                نرم مشکل پیش نمیاد؟
                                اگه خودم سفت و سخت بخونم!!!
                                اخه کیفیت خوبی نداره مدرسمون و ... 🙂💔

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

2
                                • امیر حسینی 2ا امیر حسینی 2

سلام
                                  ببین نمره ی کلیه نوبت اول تشکیل شده از نمره ی برگه ی امتحانِ نوبت اول بعلاوه میانگین نمرات مستمرت تقسیم بر دوئه
                                  پس قطعا تاثیر داره

این از این
                                  ببین به نظره من تو اصلا نگران درستو ... نباش
                                  سعی کن بخونی. من خودم فیزیکمو با استاد یاری دارم می خونمو اصلانم غصه ی امتحانامو ندارم
                                  ولی دارم درست می خونم
                                  اگر واقعا بخونی دیگه دغدغه شو نداری

موفق باشی عزیز😅😁

kianoosh alaviK آفلاین
                                  kianoosh alaviK آفلاین
                                  kianoosh alavi
                                  دانش آموزان آلاء

امیر حسینی 2 ببخشید شما از چه کسی شنیدی که ترم یکو مستمرو اینا تو کنکور تاثیر داره!؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

kianoosh alavi پس اگه امتحانای مستمر حضوری رو
                                    نرم مشکل پیش نمیاد؟
                                    اگه خودم سفت و سخت بخونم!!!
                                    اخه کیفیت خوبی نداره مدرسمون و ... 🙂💔

kianoosh alaviK آفلاین
                                    kianoosh alaviK آفلاین
                                    kianoosh alavi
                                    دانش آموزان آلاء

Yegane Dehqan من که نمیرم و از این موضوع خیالم راحته و اصن بهش فکر نمیکنم
                                    به نظرم شما هم به این قضیه فکر نکنید و اینطوری فقط تمرکزتون تو درس ها بهم میریزه....

آتنا جلالیآ Yegane DehqanY 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1

Yegane Dehqan من که نمیرم و از این موضوع خیالم راحته و اصن بهش فکر نمیکنم
                                      به نظرم شما هم به این قضیه فکر نکنید و اینطوری فقط تمرکزتون تو درس ها بهم میریزه....

آتنا جلالیآ آفلاین
                                      آتنا جلالیآ آفلاین
                                      آتنا جلالی
                                      دانش آموزان آلاء

kianoosh alavi یه چیزی شما نمیرین مدرسه بعد نمره ترم ۱ چه جوری میدن بهتون؟

1
                                      • آتنا جلالیآ آتنا جلالی

kianoosh alavi یه چیزی شما نمیرین مدرسه بعد نمره ترم ۱ چه جوری میدن بهتون؟

kianoosh alaviK آفلاین
                                        kianoosh alaviK آفلاین
                                        kianoosh alavi
                                        دانش آموزان آلاء

آتنا جلالی فقط برای امتحان ترم میرم

آتنا جلالیآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

آتنا جلالی فقط برای امتحان ترم میرم

آتنا جلالیآ آفلاین
                                          آتنا جلالیآ آفلاین
                                          آتنا جلالی
                                          دانش آموزان آلاء

kianoosh alavi آها مثل من پس، البته من این ۳ هفته‌ی مونده تا ترم رو هم میرم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه