کدون پایان
-
@dr-mahh سلام علیکم
منظور استادتون این بوده که ممکنه رنای ناقل توالی آنتی کدونیش مثلا UAA باشه و وارد جایگاه p بشه خب بله این درسته چون این کدون که نیستش آنتی کدون هستش از اون طرف کدونش میشه AUU
اینها از روی کدون ها هستش که ریبوزوم نوع آمینو اسید رو مشخص میکنه خود کدون UAA به تنهایی معنای هیچ آمینو اسیدی نمیده ولی آنتی کدونش چه اشکال داره بلاخره آنتی کدونه و از اون طرف چون کدونش معنای آمینو اسید میدهyasaman yazdani اخه کدون پایان که براش رنای ناقلی نیس
چطور میگی انتی کدونش اشکال نداره؟! -
سلام
خب ببینید ما درسته که کدون های پایان را در جایگاه pنمی بینیم ولی امکانش هست که یک توالی در رنای پیک داشته باشیم که اتفاقا در جایگاه pهم قرار بگیره و اون توالی کدونی که الان در جایگاه p قرار داره ممکنه که توالی آنتی کدونش
( که روی trna هستش) و مکمل اش (کدون) هست شبیه به کدون پایان باشد
پس در جایگاه p الان توالی پایان میبینیم که آنتی کدون محسوب میشه
امیدوارم متوجه شده باشیدآرمین میرزاخانی ینی شما میگین UAA به ععنوان انتی کدون رنای ناقل باشه که بعد مکملش روی رنای پیک باشه؟!
-
@dr-mahh
این مگ جمله شما نیس ؟
«ولی یه استادی گفتش که تو جایگاه پی ممکنه کدون پایان داشته باشیم از اون جهت که کدون پایان انتی کدون رنای ناقل باشه»
hamed bagheri 0 خب اره
-
@dr-mahh
این مگ جمله شما نیس ؟
«ولی یه استادی گفتش که تو جایگاه پی ممکنه کدون پایان داشته باشیم از اون جهت که کدون پایان انتی کدون رنای ناقل باشه»
hamed bagheri 0 عاغا مننظورمو نفهمیدی
-
hamed bagheri 0 خب اره
@dr-mahh خب شما گفتید کدون پایان در صورتی که احتمالا منظورتون این بود ک توالی پایان
و من گفتم وقتی کدون واسه trna گفته شه تحت هر شرایطی غلطه
-
@dr-mahh خب شما گفتید کدون پایان در صورتی که احتمالا منظورتون این بود ک توالی پایان
hamed bagheri 0 ببینید من منظورم اینه که انتی کدون UAA باشه
-
hamed bagheri 0 منم میدونم این غلطه ولی حرف من نیس ://
-
hamed bagheri 0 ببینید من منظورم اینه که انتی کدون UAA باشه
@dr-mahh خب باید بگید توالی آنتی کدون مشابه کدون پایان باشه / نه اینکه کدون پایان دیده شه
اگه اینطوری جمله گفته شه « توالی uaa , uag ,uga » در جایگاهp ممکن است دیده شود / کاملا درسته
ولی اگه بگه کدون uaa , uag ,uga / غلطه
-
اینجارو ببین چه خبره.
میگما، @Dr-Mahh بچه ها به نکات جالب انگیزی اشاره کردند. اگه اون جمله استاده به جای کلمه کدون (که من گفتم غلطه) می گفت آنتی کدون جمله می تونه درست باشه چون یه حالت دیگست.
الان فقط باید بدونیم جمله اون استاده دقیقاً کلمه یه کلمه چی بود؟ ننوشتیش جایی؟ یا فقط شنیدی و رد شدی؟ -
@dr-mahh خب باید بگید توالی آنتی کدون مشابه کدون پایان باشه / نه اینکه کدون پایان دیده شه
اگه اینطوری جمله گفته شه « توالی uaa , uag ,uga » در جایگاهp ممکن است دیده شود / کاملا درسته
hamed bagheri 0 ینی چی مشابه ؟!
الان مشابه یا کلا خودش؟! -
اینجارو ببین چه خبره.
میگما، @Dr-Mahh بچه ها به نکات جالب انگیزی اشاره کردند. اگه اون جمله استاده به جای کلمه کدون (که من گفتم غلطه) می گفت آنتی کدون جمله می تونه درست باشه چون یه حالت دیگست.
الان فقط باید بدونیم جمله اون استاده دقیقاً کلمه یه کلمه چی بود؟ ننوشتیش جایی؟ یا فقط شنیدی و رد شدی؟ -
hamed bagheri 0 نه نگفت کدون گفت ممکنه جزئی از توالی انتی کدونی در تی ار ان ای باشد
الان این غلطه ؟! -
@dr-mahh من سه بار تا حالا پستارو پاک کردم به خاطر ویرایشای تو، به خودت رحم نمی کنی به ما رحم کن
-
hamed bagheri 0 خب اره
@dr-mahh بله
-
@dr-mahh بله
آرمین میرزاخانی اها
-
@dr-mahh
این بازم درست در نمیاد ها، به قول حامد از لحاظ ساختاری غلطه این جمله. خودِ کدون پایان که نمی تواند جزئی از آنتی کدون باشد. دو چیز جدان.
ولی همین جمله رو اگه یه تغییر ریز توش بدی و بگی :« توالی کدون پایان با توالی آنتی کدونی یکسان (مشابه) باشد» میشه اون نکته که یاسمن و آرمین توضیح دادند.